U bent hier: Home

Zoekresultaten voor Geert Wilders

802 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Geert Wilders als lijk
Geert Wilders begint er uit te zien als een wandelend lijk. Niet verwonderlijk na zijn Marokkanenuitspraken. Het zullen de demonen zijn van de misschien wel meer dan drie miljoen Arabieren die hij vermoordt heeft. Of de demonen van de twee Nederlandse militairen die in Afghanistan gesneuveld zijn door schuld van Geert Wilders. Wie zoveel dood en verderf op het geweten heeft als Geert Wilders betaalt daarvoor de prijs.
Massa-executies schuld Geert Wilders
Op Twitter masturbeert Geert Wilders zich schraal in verband met de massamoorden van ISIS in Irak. @Pritt van GeenStijl geniet met hem mee. Geen van beide heeft het over de massamoorden van Geert Wilders en het feit dat Geert Wilders schuld heeft aan de dood van twee Nederlandse militairen en het benadelen van Staat en bondgenoten bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden.
Grote problemen Geert Wilders
Geert Wilders heeft persoonlijk veel grotere problemen dan iedereen denkt. Geert Wilders neemt politiek ambtelijk deel aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. Daaraan neemt hij ook persoonlijk deel. Voorts heeft Geert Wilders persoonlijk schuld aan de verhoogde terreurdreiging in Nederland en het sneuvelen van twee Nederlandse militairen in Afghanistan.
Geert Wilders gereïncarneerde Hitler
PVV-leider Geert Wilders gaat een ieder die hem weer vergelijkt met Hitler voor de rechter dagen in een civielrechtelijke procedure. Bureau de Kreek nodigt Geert Wilders persoonlijk uit tot het duel. “Geert Wilders is een dikke vette Nazi die meer weg heeft van Adolf Hitler dan Adolf Hitler zelf”, aldus De Kreek die een bekende is van Wilders. “Wie denkt Geert F*ck*ng Hitler Wilders dat hij is?” Wilders is in de meest gruwelijke zin met Hitler te vergelijken. De PVV hanteert NSB-symbolen en preludeert aantoonbaar op degradatie van Joden. Ook heeft Wilders oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide op de kersfstok.
Geert Wilders = gewaarschuwd
Geert Wilders is gewaarschuwd bij en tijdens het Wildersproces in 2011. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Geert Wilders wordt herkend als de moordenaar van in ieder geval twee Nederlandse militairen in Afghanistan. Mark Schouwink, misschien wel de beste militair van de Nato, en Dennis van Uhm, de zoon van de CDS.
Geert Wilders schandpalen
Geert Wilders moet misschien wel het hardst aan de schandpaal genageld worden. Geert Wilders persoonlijk heeft schuld aan het sneuvelen van misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS: Mark Schouwink en Dennis van Uhm. Geert Wilders brengt iedereen in gevaar. Ook zichzelf en leden van de Koninklijke familie.
Kinderlijkjes van Geert Wilders
Geert Wilders maakt zich op Twitter druk om het feit dat minister-president Mark Rutte in het Jeugdjournaal iets over deporteren zei. De premier vond een Marokkaans meisje dat aangaf te vrezen dat Geert Wilders haar het land uitzet “aangrijpend”. En dus suste hij de boel, blijkbaar tot grote ergernis van de Blonde Geit.
Geert Wilders moet gesloopt
Geert Wilders moet juridisch gesloopt worden. Geert Wilders brengt de Nederlandse strijdkrachten in gevaar. Dat is zijn betrokkenheid met Henk en Ingrid. Geert Wilders is in het verleden professioneel en deskundig geïnformeerd over de louter negatieve reacties die hij opwekt net zijn anti-Islam 'bullshit' terwijl hij ook anders het doel bereiken kan. Geert Wilders is ermee bekend dat Nederland betrokken is bij gewapende conflicten in Islamitische landen.
Vrienden Geert Wilders bedreigen Rechtspraak
Politicus Geert Wilders klaagt over de vele bedreigingen die hij krijgt terwijl de Rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen door Zionistische vrienden van Geert Wilders om de Nazi-feiten van de Blonde Geit te ontkennen. Dat Wilders schuldig is aan de aanslag met een bermbom te Afghanistan april 2008 waarbij twee Nederlandse militairen zijn gesneuveld is daardoor niet algemeen bekend. De helden van Geert Wilders zijn de grote mannen achter Hitler en de gaskamers. Het Nieuw Israëlitisch Weekblad, de Telegraaf, Kustaw Bessems, Jessica Durlacher, Leon de Winter, Esther Voet, GeenStijl, Matthijs van Nieuwkerk, Beatrice de Graaf zijn hiermee volledig bekend.
Wilders totaal marginaliseren
“Geert Wilders persoonlijk totaal marginaliseren omdat ik dat wil” aldus De Kreek van Bureau de Kreek op de vraag naar het wat en waarom. In ieder geval Mohammed Rabbae gelooft niet dat de rechter Geert Wilders vervolgen zal voor genocide. De Kreek houdt stug vol en noemt Geert Wilders de grootste Europese terrorist sinds Adolf Hitler.