U bent hier: Home

Zoekresultaten voor Jeugdzorg

256 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Nazi-praktijken Jeugdzorg
Op Telegraaf.nl vandaag staat het bericht dat medewerkers van Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant bedreigd worden. Volgens Kees Swaanen, de vestigingsdirecteur van Jeugdzorg in Tilburg, gaat het om honderden boze telefoontjes. In het Brabants Dagblad zegt Swaanen dat de bellers dingen roepen als 'mensonterend handelen' en 'nazipraktijken' tot regelrechte doodsbedreigingen aan het adres van medewerkers.
Erik Gerritsen ernstig ziek
Bestuursvoorzitter Erik Gerritsen van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam is kennelijk ernstig ziek in het hoofd. In Trouw vandaag beweert hij dat het publieke debat over de jeugdzorg in Nederland niet constructief gevoerd wordt. Onder andere journalisten hebben daar volgens Gerritsen debet aan. Gezinsmanagers van Bureau Jeugdzorg worden bemoeilijkt in hun werk door negatieve berichtgeving. Dat is maar goed ook.
Jeugdzorg slopen
Volgens de casemanager van LoketBJZ zit er niks anders op dan jeugdzorg te slopen. Jeugdzorg is systeem vreemd. Vormgegeven door oorlogscriminelen. Jeugdzorg is een particuliere organisatie. Het beschikt over justitiële middelen die het met gesloten deuren toepast in het particuliere kader bij de marginaal toetsende kinderrechter. Medewerkers van jeugdzorg en de raad van de kinderbescherming leveren kinderrechters chronisch een valse voorstelling van zaken over hetgeen kind en ouders bepaaldelijk aangaat.
Bureau Jeugdzorg gedwongen behandelen
Het ziet er naar uit dat de Bureaus Jeugdzorg en bestuurders en overige medewerkers gedwongen behandeld zullen worden. Minderjarigen worden in het algemeen onder de hoede van Bureau Jeugdzorg tot vier keer meer getraumatiseerd dan bij ouders thuis. Dat is staande praktijk bij Bureau Jeugdzorg in ieder geval sinds 1945. Dit is bewezen met het gewichtige rapport van de Commissie Samson.
Jeugdzorg = Gestapo
Jeugdzorg, de kinderbescherming, bestaat reeds lange tijd. Altijd is het systeem van de jeugdzorg ondeugdelijk geweest. Wie kent de documentaires niet over jeugdinstellingen waarin misbruik en mishandeling de orde van de dag is. Sommige families zitten reeds generaties in de jeugdzorg. Zo is er een familie uit Rotterdam die sinds de bezetting in de jeugdzorg zit. Door het bombardement op Rotterdam moest de familie vluchten. Elders aangekomen was er een cultuur verschil waardoor de Rotterdamse vluchtelingen met de nek werden aangekeken.
'Jeugdzorg Nederland terrorisme gerelateerd'
Waar u ook woont in Nederland, ga de leden van Jeugdzorg Nederland uit de weg. Is de nuttige tip van LoketBJZ.nl. Vandaag stond er volgens deze site weer grove propaganda van Bestuursvoorzitter Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam en zijn gezinsmanager in het Parool. Waar bemoeit Jeugdzorg zich mee? Is de vraag. Vechtscheidingen gaat Jeugdzorg niks aan. Jeugdzorg is géén partij bij vechtscheidingen, ook niet indien ouders het kind tussen hen plaatsten. Bij Jeugdzorg kan nóóit het belang van het kind de eerste overweging zijn want het verdient aan ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.
Jeugdzorg net Gestapo
Welbeschouwd valt niet te begrijpen waarom de Bureaus Jeugdzorg nog niet massaal overhoop zijn gehaald door Justitie. Minderjarigen worden door de Bureaus Jeugdzorg uit huizen gehaald als Joden die op transport gaan. Ouders waarmee alles goed was zijn hun kind kwijt omdat zij biologische voeding wilde en natuurlijke Vitamine K, en omdat zij natuurgeneeskundige meningen erop nahouden. De kinderrechter heeft het mondelingen verzoek tot spoed-UHP van de Jeugdzorg-Nazi's mondeling goed gekeurt. Politie stond meteen voor de deur. Geen betekende beschikking. De baby moest direct mee. Bleek bij oma 's avonds laat veilig te slapen. Moeder gegijzeld in een zwarte SUV van de Jeugdzorg-Nazi's. Moest een bepaalde advocaat kiezen die bevriend blijkt met de advocaat van de Jeugdzorg-Nazi's. Ook werd ze bedreigd om haar relatie te beeindigen.
Schande over Bureau Jeugdzorg
In de rechtbank Rotterdam dinsdag 23 juli 2012 is ter zitting in het openbaar hardop schande gesproken over Bureau Jeugdzorg in het algemeen en Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam en Erik Gerritsen en zijn Bureau Jeugdzorg in Amsterdam in het bijzonder, alwaar hij meisjes half naakt op transparante stoelen laat zitten. Goede Nieuws weet van personen die zeggen het als minderjarige zelf meegemaakt te hebben dat minderjarigen in instellingen van Bureau Jeugdzorg stelselmatig voor het oog van de bewakingscamera misbruikt worden, en de medewerkers van Bureau Jeugdzorg doen niks.
Jeugdzorg volgens LoketBJZ.nl
Volgens de casemanager van LoketBJZ is jeugdzorg een grote criminele organisatie die in vereniging met ambtenaren van het ministerie van veiligheid en justitie, politie en ook rechtspraak, kinderen gijzelt om er financieel en anderszins van te profiteren. Korte termijn planning van de organisatie is meer grip op minderjarigen om risico's te vermijden en veiligheid te leveren.
Zaak Bureau Jeugdzorg escaleert (2)
Vorige week was de zitting van Bureau Jeugdzorg tegen Goede Nieuws en de vader van meisje A. te R. wat nu meer dan een jaar gegijzeld is door Bureau Jeugdzorg te R. Vandaag las Goede Nieuws de nieuwe documenten die de rechtbank naar de casemanager van LoketBJZ gestuurd heeft. Harde woorden met gesloten deuren over zware misdrijven en misleiding van de magistratuur door Bureau Jeugdzorg. Kinderrechters zijn geen onderzoeksrechters. Bureau Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming doen niet aan waarheidsvinding. Kinderen worden uit huis geplaatst door middel van misbruik van de wetgeving die Bureau Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming horen te handhaven.