U bent hier: Home

Zoekresultaten voor Jezus Christus

108 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Jezus Christus niet gestorven
Deze dagen leert de Kerk dat het lijden en de dood van Jezus Christus herdacht moet worden terwijl in geen enkele vertaling van de Bijbel bewijs is te vinden van het feit dat Jezus Christus dood zou zijn. Jezus Christus heeft geleden aan het kruis, en hij is niet gestorven. Jezus Christus heeft ook voor aangekondigd dat hij niet zou sterven en hij gebood zijn volgelingen niet te zeggen: “De Zoon des mensen moet veel lijden, en verworpen worden van de ouderlingen, en overpriesters, en Schriftgeleerden, en gedood en ten derden dage opgewekt worden” (Lukas 9:21-22).
Jezus Christus leeft
Jezus Christus leeft. Hij is 2016 jaar. Met Kerst wordt zijn geboorte gevierd. Jezus Christus ziet er jong uit voor zijn leeftijd. Op het oog zal hij ergens rond de 33 geschat worden. Meest waarschijnlijk is Jezus Christus een reiziger. Iemand die nooit ergens lang genoeg is om op te vallen dat hij niet veroudert. Jezus Christus is volmaakt als Adam en Eva. Omdat van Jezus Christus niet bekend is dat hij doodzonden heeft begaan zal hem het eeuwige leven op aarde vergund zijn.
Dood & opstanding Jezus schandalige flauwekul!
De eeuwen lange gepredikte dood en wederopstanding van Jezus Christus is de meest schadelijke flauwekul sinds de zondeval. Het is dermate grote bullshit dat in ernstige mate getwijfeld moet worden aan de verstandelijke vermogens van zij die erin geloven. De dood en opstanding van Jezus Christus kan niet uit de Bijbel blijken. Sterker, expliciet wordt door Jezus Christus aangegeven dat hij niet dood was en als Jona drie dagen en drie nachten lévend in het Hart van de Aarde verbleef.
Katholieken verloochenen Jezus Christus
Meeste Katholieken weten niet dat Jezus Christus niet gestorven is aan het Kruis of de Martelpaal omdat ze de Bijbel niet lezen en de leugens van het Vaticaan volgen. Hoe moeilijk kan het zijn? “Ziet Mijn handen en Mijn voeten; want Ik ben het Zelf; tast Mij aan, en ziet; want een geest heeft geen vlees en benen, gelijk gij ziet, dat Ik heb.” Lukas 24:39. Daarna at Jezus. Voor de ogen van zijn discipelen. Dat staat in Lukas 24:41-42. Zij “meenden” een “Geest te aanschouwen” omdat schrik en vrees hen had aangegrepen. Lukas 24:37.
Kruisigingsdood Jezus Christus schijnvertoning
Dit weekend viert de christelijke wereld het feest van de schijnvertoning: de kruisigingsdood van christus. Christenen zijn in de ban van een mythe die geen grondslag heeft in de realiteit. Vanzelfsprekend kan iedereen dat bedenken want een man in een jurk als hoofd van een Stadstaatt die zich de plaatsvervanger van christus op aarde noemt, kan niet serieus genomen worden. Dat de kruisigingsdood van Jezus Christus een schijnvertonng was blijkt uit de Koran. Daarom ook dat katholiek Hans Jansen die zich arabist noemt, Wilders ondersteunt bij en tijdens de anti-Islamcampagne. Daarom ook de kruistocht met moderne middelen van de christenheid tegen de waarheid.
Dood & Opstanding Jezus Christus bullshitverhaal
Het verhaal van de Kerk dat Jezus Christus aan het Kruis stierf en een Opstanding kreeg is een bullshitverhaal van Satanaanbieders. Jezus Christus waarschuwt nadrukkelijk voor dergelijke kwibussen. Als eerste was het een paal en geen kruis. Als tweede, en dat is wezenlijk, heeft Jezus Christus de executie overleefd. Iedereen met het verstand van een meelworm kan dat zelf zien in de Bijbel want Jezus Christus zegt het welhaast letterlijk. In elke vertaling.
Er was geen opstanding
Jezus is nooit dood gegaan. Hij is dus ook nooit uit de dood opgestaan. Jezus heeft zijn bloed gegeven en de martelpaal overleefd. Drie dagen en drie nachten was hij in het Hart der Aarde net als Jona drie dagen en drie nachten levend was in de reusachtige vis. De eerste opstanding is pas duizend jaar na het eind van het huidige tijdperk (Openbaring 20:6).
Jehova's Getuigen herdenken dood Jezus
Woensdagavond 23 maart 2016 herdenken Jehovah's Getuigen wereldwijd de dood van Jezus Christus terwijl de Liefhebbende Eeuwige Vader Jehovah in Lukas 24:37 heeft opgetekend dat zijn volgers door schrik en vrees meende een geest te zien. Dat de Bijbalvorsers die Jehovah's Getuigen zijn niet weten dat de dood van Jezus een schijnvertoning is komt door de succesvolle misleiding van Satan die mensen en organisaties gebruikt voor zijn strijd om macht.
Redder is geboren
Met Kerst wordt de geboorte van de redder Jezus Christus gevierd. Helaas voor de mensheid volgen meeste mensen de redder niet want meeste mensen geloven dat Jezus Christus is gestorven met Pasen terwijl dat een verzinsel is van de organisatie die wordt geleidt door de vertegenwoordiger van Satan op aarde. Jezus Christus is door Gd Jehova naar aarde gezonden om de wet te handhaven en de mensen terug te brengen naar het zuivere geloof.
Jehovah's Getuigen bij de tijd
Jehovah's Getuigen kennen de opvallende gebeurtenissen die een teken van het einde zijn. Wereldwijde oorlogen en toenemende chaos. Wereldwijd ziekte en honger. Wijdverbreide wetteloosheid en religieuze verwarring, moreel en maatschappelijk verval op ongekende schaal. Verbreiding van hét Goede Nieuws™ van Gods koninkrijk over de hele wereld.