U bent hier: Home

Zoekresultaten voor Koningsveld

111 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Hidde van Koningsveld = terrorist
Hidde van Koningsveld is bestuurder van de terroristische jongeren van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Onder het mom van Zionisme en liefde voor Israël geeft Hidde van Koningsveld leiding aan de meest antisemitische haatcampagne tegen Joden ooit. De grote inspirators van Hidde van Koningsveld zijn de initiators van Hitler en de gaskamers. De Holocaust is bedacht door de man die door Hidde van Koningsveld wordt gezien als 'founding father' van Israël.
Hidde van Koningsveld leider Jodenvervolging
Hidde van Koningsveld is de nieuwe jonge leider van de voortbouwende Jodenvervolging der Zionisten. Hidde van Koningsveld is de vice-voorzitter van CIDI Jongeren. Het CIDI heeft afgelopen jaren Joden vervolgd en de Rechtspraak bedreigd om Joden te veroordelen in verband met publicaties van de waarheid over de Zionistische grondslag van de Holocaust.
Hidde van Koningsveld lid club Hitler
Hidde van Koningsveld is bestuurder van CIDI Jongerenorganisatie CJIO. Daarom is Hidde van Koningsveld lid van dezelfde groep als Adolf Hitler. Hitler, Eichmann, Heyndrich, Himler, Goebbels zijn de geheime helden van Hidde van Koningsveld. Hidde van Koningsveld is één van de vele studenten die niet verder kijkt dan het bier na een tentamen. Zelf denken en op onderzoek uitgaan zoals een academicus betaamt kent Hidde van Koningsveld niet. Hidde van Koningsveld heeft ooit geleerd dat de Zionisten helemaal geen terroristen of steuners van Holocaust zijn en laat zich niet overtuigen door de waarheid ook al slaan de feiten in het gezicht.
Hidde van Koningsveld steunt Holocaust
Hidde van Koningsveld is vice-voorzitter van CIDI Jongeren. Hidde van Koningsveld studeert rechten. De grondlegger van Israël heeft zijn pamflet 'der Judenstaat' niet voor juristen geschreven, toch kan Hidde van Koningsveld het lezen op www.holocaustles.nl. Op die site leest Hidde van Koningsveld ook dat de Zionisten de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers en dat zij een volgende Holocaust voorbereiden die moet plaatsvinden in het Midden Oosten.
Onderduiken voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld heeft besloten hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl te dagvaarden voor de Rechter omdat er artikelen gepubliceerd worden over Hidde van Koningsveld waarin wordt gesteld dat Van Koningsveld, die bestuurslid is van de CIDI Jongeren Organisatie CIJO, leiding geeft aan een terroristische organisatie en de Holocaust steunt. Van Koningsveld is één van de hedendaagse in Nederland verblijvende Nederlandse bestuurders van de groep die hoofdverantwoordelijk is voor de deportatie van en genocide in de Tweede Wereldoorlog op de Joodse leden van de familie van de schrijver van die artikelen.
Kwade ideeën Hidde van Koningsveld
Om de kwade ideeën van Hidde van Koningsveld te kennen moeten de publicaties gelezen worden van de grondleggers van zijn gedachtegoed en waarvan Van Koningsveld de teksten voor zichzelf houdt. Gelukkig zijn kopieën van de teksten met de kwade ideeën van Hidde van Koningsveld gepubliceerd op www.holocaustles.nl. Daaronder de lust naar aristocratisch wereldbestuur, vergaande beperking van vrije meningsuiting en separatie van minderheden.
Hidde van Koningsveld op Jodenjacht
Hidde van Koningsveld houdt woord en dagvaardt hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl in verband met het publiceren van de waarheid. Hidde van Koningsveld is op Jodenjacht en bewijst de realisatie van de idealen van de helden van Wilders, waaronder een volgende Holocaust, de dienst waarvoor hij te werk is gesteld als vice-voorzitter van CIDI Jongeren. Hidde van Koningsveld vindt dat hij deelneemt aan een legale vereniging terwijl de grote initiators van de Holocaust te Basel 1897 vereniging Erez Israël hebben opgericht.
Antisemieten trouwste bondgenoten Hidde van Koningsveld
Iedereen kent Hidde van Koningsveld als de bestuurder die namens de jongeren organisatie van Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI) het Zionisme en de zogenaamd Joodse Staat Israël steunt. Het gedachtegoed van Hidde van Koningsveld is vormgegeven door Theodor Herzl. De erfenis, prestaties, doelen, visies van Theodor Herzl zijn aard en nagelvast verklonken met Israël en het Zionisme van Hidde van Koningsveld. Samen met zijn vrienden van het CIDI strijdt Hidde van Koningsveld tegen openbaring van de antisemitische en terroristische grondslag van het Zionisme en dus zijn gedachtegoed.
Hidde van Koningsveld gróte Nazi
Uit de publicaties van de Zionistische leiders sinds 1895 die Hidde van Koningsveld als bestuurder van een Zionistische organisatie onder de pet houdt blijkt dat de antisemieten de trouwste bondgenoten en beste vrienden der Zionisten zijn en dat het Jodenprobleem door de Zionisten is bedacht net als de Endlösung en de Holocaust. Hitler blijkt te zijn betaald door de Zionisten om de Joden uit te roeien. Het kamp Auschwitz waar veel Nederlandse Joden zijn vermoord is gebouwd op particulier initiatief van de Zionistische leiders.
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Hidde Jan van Koningsveld, bestuurder van een Zionistische organisatie, blijft zich verzetten tegen openbaring van de waarheid en de feiten over de Zionistische grondslag van de Holocaust en derhalve het terroristisch oogmerk van de organisatie waarvan Koningsveld leider is. Koningsveld vindt het smaad of laster wanneer bewezen wordt dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en in 'full swing mode' hun volgende Holocaust voorbereiden.