U bent hier: Home

Zoekresultaten voor dire consequences

214 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Zionisten zijn terroristen
Zionisten hebben de Endlösung der Judenfrage uitgevonden. Zionisten hebben de antisemieten gecrediteerd. Zionisten willen strikte beperking van vrije meningsuiting. Zionisten willen alle minderheden gesepareerd. Zionisten willen dat Joden vernietigd worden. Zionisten hebben zich verrijkt aan executie van Joodse rijkdommen. Zionisten noemen antisemieten hun beste vriend. Zionisten hebben Hitler betaald. Zionisten hebben Auschwitz laten bouwen. Zionisten liegen de Holocaust. Zionisten bedreigen magistraten met 'dire consequences' wanneer de waarheid van deze feiten algemeen bekend wordt. Allemaal om wereldheerschappij voor de Zionistische financiers van Hitler.
Joden: Nazi's in Palestina
Dat de Tweede Wereldoorlog dé oorlog van de joden is wordt in 1940 nadrukkelijk geschreven door Ze'v Jabotinsky die de grote militaire leider was van Israel in oprichting. Hij is ook de oprichter van de eerste Bruinhemden in Duitsland. Zijn club koos in 1933 de locatie van Auschwitz uit. Dat de harde kern van de Nazi-beweging bestaat uit joden is een feit wat niet verteld mag worden van de joden; daarom dreigen zijn met 'dire consequences'. De joden noemen hun reis naar Palestina: “Ein Nazi Fahrt Nacht Palestina”.
Joods complot waarachtig (2)
Een beetje vervelend voor alle 'wannabes'. Het Joodscomplot is een knalhard feit. Joden plotten tegen elkaar en de mensheid om een bepaalde clan van Joden en overigens het Vaticaan wereldmacht te (doen) laten verkrijgen. Deze wereldmacht wordt de Nieuwe Wereld Orde genoemd en is feitelijk het Derde Rijk.
Kankerjoden bestaan
Niet alle joden zijn kankerjoden. Sommige joden hebben kanker. Dat maakt ze nog geen kankerjood. Kankerjoden zijn joden die zwijgen over de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de oorlogen en crisis nu. Esther Voet is een kankerjood bij uitstek, een kankerjodin om precies te zijn. Kankerjoden zijn joden die liegen dat er zes miljoen joden vergast zijn. Kankerjoden zijn joden die willen dat mensen vervolgd worden omdat zij de Holocaust ontkennen. Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet is zo'n kankerjood die dreigt met 'dire consequences' als Holocaustontkenning niet vervolgd wordt. Typisch géén kankerjoden zijn de Joden van www.truetorahjews.org.
Joden bepalen rechtspraak
Esther Voet, de directeur van het Centrum Informatie Documentatie Internet, het CIDI, is waarachtig een verschrikkelijk monsterlijk persoon. Ze bewijst gewoon dat alle verondersteld antisemitische vooroordelen, feiten zijn. Joden bepalen de rechtspraak. Het CIDI had uitspraken van rechters over de verkoop van nazispullen aan Marktplaats gegeven om de verkoop van nazispullen aan banden te leggen. Juristen van de site hebben de vonnissen bestudeerd en nu zijn de regels dus veranderd.
Zionisme = kut
Zionisme is kut. Zionisme is het gedachtegoed wat aan de basis staat van de escalatie van de Eerste Wereldoorlog na 1916, de Tweede Wereldoorlog inclusief de Jodenvervolging en grootschalige naoorlogse Holocaustfraude waarmee de Zionisten zich onrechtmatig hebben verrijkt en mogelijk 9/11. Zionisten zijn niet alleen rovers van land. Het zijn ook de dieven van Joodse levens en het Joodse kapitaal wat zij geëxecuteerd hebben.
Het joodse kwaad
Hitler had een joodse achtergrond. Dat is goed gedocumenteerd. Zijn oorspronkelijke naam was Alois Schicklgruber. Hij nam de naam Hitler aan als pseudoniem. Niemand mocht zijn joodse achtergrond kennen. Hij kocht familie om te zwijgen. Anderen werden vervolgd die de feiten openbaarde. Hitler is een exclusief joodse naam. Hitler is betaald door joden. Hitler heeft zich laten inspireren door joden.
Joden wéér vervolgd
Nederlandse Joden worden anno 2016 wéér vervolgd door de Zionisten. Net als in 1940-1945 worden autoriteiten door Zionisten wederrechtelijk onder druk gezet om Joden te veroordelen en hun bezit te executeren wegens nota bene antisemitisme. Nakomelingen van in Auschwitz vermoordde Joden hebben de 'Blueprint for the Holocaust' ontdekt die geschreven blijkt te zijn door de Zionistische held van Geert Wilders.
Zionisten zijn querulanten
Zionisten met Esther Voet van het CIDI & co voorop zijn de ziekste querulanten op aarde. Het is dus inderdaad waar dat zionisten, dus Israël, en niet de Duitsers de grote schuldigen zijn aan de Tweede Wereldoorlog en Shoah. Iedereen intimiderend dat niemand mag ontkennen dat zij zes miljoen van de broeders en zusters hebben omgelegd.
Zionisten vrienden Nazi's
Het leven der Zionisten en Nazi's wordt er niet makkelijker op nu hun bedrog is ontdekt en de Zionistische helden van Wilders zijn ontmaskerd. De Zionisten hebben de Joden door de Sondecommando's en Kapo's priesterlijk in de Trollenpot laten gooien om te branden als eeuwig Kabbalistisch offer ten behoeve van Moloch ter positieve facilitatie door Satan van de kolonisatie van Palestina voor AsjkeNAZIm en zogenaamde Christenen.