U bent hier: Home

Zoekresultaten

20 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Donald Trump heeft gelijk
Donald Trump heeft gelijk dat hij de veiligheid van de VS op de eerste plaats zet. De VS zijn 11 september 2001 aangevallen door een groep terroristen uit de kring van Geert Wilders, Jan Roos en de Telegraaf Media Groep. De MSM houdt iedereen voor dat arabieren de aanslagen met gekaapte vliegtuigen hebben begaan. Dat de vliegtuigen die iedereen denkt gezien te hebben geen vliegtuigen waren blijkt uit de aard van de schade aan de Twin Towers die bij de botsing met de torens is ontstaan.
Israëlisch daders 9/11
Het begint er steeds meer op te lijken dat het onvoorstelbare waarachtig is: Israëlisch als daders van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. In ieder geval is duidelijk dat Zionisten geen andere mening accepteren dan de eigen mening. De Internationale Joodse organisatie B'nai B'rith International, heeft Secretarie-generaal Ban Ki-Moon en de permanente missie van Zwitserland bij de VN verzocht ex-MI5-spion Annie Machon te verwijderen van een VN panel discussie in New York 06 juni want Annie Machon zegt dat de aanslagen van 11 september georkestreerd zijn door de Amerikaanse overheid als 'pretext' voor oorlog...en om de vrijheid uit te slijten'.
Obama toch huisneger
Nu met Syrië blijkt Obama toch niet meer dan een huisneger te zijn. Wat maakt de slaaf zich druk om gifgas in Syrië? Laat het eerst de oorzaak van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 heroverwegen. Iedereen kan zien dat de Twin Towers door 'controled demolition' met stalen kern en vrije valsnelheid in het eigen fundament gedesintegreerd zijn. Gecontroleerde vernietiging is de enige wijze waarop dergelijke gebouwen instorten kunnen zoals ze ingestort zijn. De asymmetrische aanslagen met de vliegtuigen kan geen symmetrische instorting tot gevolg hebben. Dat is natuurkunde.
Kabinet ondersteunt daders 9/11
Onderzoek naar de aanslagen in Amerika 11 september 2001 toont aan dat het Nederlands kabinet sinds Balkenende I de daders ondersteunt bij en tijdens het verhelen van hun schuld en het plegen van andere grote terroristische misdrijven. In het kabinet zitten de hoogste bestuurders. Met toegang tot grote hoeveelheden data en wetenschap. De minister-president is academicus. Ook het kabinet kan makkelijk begrijpen dat de Twin Towers en gebouw Zeven alleen door 'controled demolition' met vrije valsnelheid symmetrisch in het eigen fundament ingestort kunnen zijn.
De onbehoorlijke Femke Halsema
Ze bevingeren, bezoennen en begroeten elkaar als oude vrienden. Femke Halsema en Henk Kamp. Henk Kamp is minister van Economische Zaken onder Rutte en was minister van Defensie onder Balkenende. Femke Halsema is lid van de Commissie Behoorlijk Bestuur. De commissie is aangesteld door het kabinet. De taak van de commissie is een gedragscode te ontwerpen voor bestuurders van woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen. Kennelijk weten deze mensen zich niet te gedragen. Er was sprake van wanbestuur en zelfverrijking bij de grootste woningbouwvereniging van Nederland, Vestia, en bij de destijds grootste scholenkoepel, Amarantis.
Jort Kelder faciliteert genocide
Jort Kelder is vriend en adviseur van VVD minister-president Mark Rutte en prominent tafelgast bij Matthijs van Nieuwkerk van De Wereld Draait Door ende VARA. Jort Kelder heeft een website en een mening. Ook maakt Jort Kelder op kosten van de belastingbetaler het programma Hoe Heurt Het Eigenlijk waarin hij de andere vrienden van Mark Rutte voor de kamera laat verschijnen om de zelfverrijking aan het grote publiek te tonen.
No-plane theorie deugt
In de '911 Truthers' beweging is debat over de vraag of de vliegtuigen echt waren of dat de beelden die iedereen zag vervalst zijn. Dit laatste wordt de no-pane theorie genoemd. Deze theorie deugt. De video '911 Nose Out' laat zien dat er iets het gebouw in gaat en er aan de andere kant weer uitkomt.
Zionisten schuldigen 9/11
De overtuiging groeit dat Zionisten in vereniging met Christenen in het publieke, semipublieke en civiele westerse bestuur schuldig zijn aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Dit komt omdat deze aanslagen als 'rapture' naadloos aansluiten op de opzettelijke vervulling van Katholieke Eind Tijd profetieën, zoals de Exodus, die in de geschiedenis middels het Zionisme reeds opzettelijk vervuld zijn.
Blanken beraamde 9/11
Uit betrouwbare kringen van terrorisme bestrijders heeft de afdeling Inlichtingen van het Goede Nieuws vernomen dat de feitelijke beramers van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid blanken zijn. Prominenten die op straat en door de media niet als terrorist worden herkend.
Onheilspellend nieuws
Hét Goede Nieuws™ heeft onheilspellende berichten vandaag 05 februari 2014. Meerderheid der Nederlanders lijdt in ernstige mate aan een levensgevaarlijke waanstoornis. Meeste mensen denken dat Zionisten en Joden elkaars gelijken zijn, terwijl Zionisten en Nazi's dé bloedbroeders zijn. Het Zionisme en Nazisme zijn letterlijk de keerzijde van exact dezelfde medaille.