U bent hier: Home

Zoekresultaten

9 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Uit het proces-verbaal van het getuigenverhoor van Jan Peter Balkenende van 01 januari 2005 blijkt dat het Jan Peter Balkenende meer gestoord heeft om oorlogsmisdadiger te worden genoemd dan als ondermaats jurist te worden gekwalificeerd, hoewel hij dat wel als beledigend heeft ervaren. Jan Peter Balkenende is een voortreffelijke jurist. Tot op heden is hij erin geslaagd straffeloos betrokken te zijn bij oorlogsmisdaden, terrorisme en internationale misdrijven.
Balkenende is kruisvaarder
Elke christen in de politiek is kruisvaarder. Het systeem zoals Nederland dat gebruikt is gecorrumpeerd geraakt door oorlogscriminelen, terroristen en genocidale moordenaar van hoofdzakelijk christelijke huize. Dat is van de laatste tien tot dertien jaar. Met de millennium wisseling is er millennium bedrog in het systeem gebracht door politieke organisaties, bewindslieden en Kamerleden ondersteund door de mainstream media. Bedoeld om het illegale geweld van de Coalitie der Gewilligen in islamitische landen gelegenheid te geven zoals de zelf vervullende profetieën van de Katholieken dat graag ouderwets zien.
Boosaardige christelijke kruistocht
Dat de Nederlandse christelijke partijen deelnemen aan een boosaardige christelijke kruistocht is meer dan zeker. Precies zoals christelijke Eind Tijd profetieën prediken. Kruistocht tegen de islam. Kruistocht tegen de grondbeginselen van de democratie. Kruistocht tegen minderjarigen. Opdat de samenleving desintegreert en bestuurlijke macht ouderwets vervalt aan de kerk. Christenen willen geen scheiding van kerk en staat anders zaten zij niet in de politiek. Balkenende en Verhagen zijn oorlogsmisdadigers eerste klas. Het CDA heeft een bloedhekel aan Islamieten daarom heeft het Wilders gedoogd.
Oorlogsverklaring
Aan de oorlog zonder geldige reden in Irak is van het Nederlands bestuur of de Nederlandse Strijdkrachten geen oorlogsverklaring vooraf gegaan. Hoewel Nederland politiek en niet militair bijdroeg aan de oorlog zonder vergunning in het buurland van Europa, had het vergezeld moeten gaan van een oorlogsverklaring om geen oorlog tegen een bevriende staat te faciliteren. Jan Peter Balkenende is jurist. Door zijn bijzondere kennis als Christelijk Sociaal Denker, hij is daarin bijzonder hoogleraar, wordt hij geacht in de rol van minister-president van Nederland de juiste beslissing te nemen in verband met zaken die een ieder bepaaldelijk aangaan.
Jihad inde straat
Nederland wil Jihad in de straat. Het is niet te ontkennen. De Nederlander wil een bom in de bus en op het schoolplein, anders had het allang de terroristen in de Nederlandse politiek vervolgd en de genocide in Irak afgestraft. Van links tot rechts doet Nederland alsof het de braafste kind van de klas is. Dat is een vergissing.
Balkenende moordenaar Nederlandse militairen
Bush, Balkenende en Blair zijn de moordenaars van 27 Nederlandse militairen. Zij zijn grootschalig illegale en dus onbevoegde oorlogen gestart in Irak en Afghanistan. Gedoogd en voortgezet door de opvolgers. Daarbij zijn 27 Nederlandse militairen gesneuveld. Bush, Balkenende en Blair hebben het incident met de aanslagen in Amerika 11 september 2001 misbruikt om de eigen christelijke kruistocht tegen de Islam vorm te geven.
Jan Peter Balkenende op Internet
Het is nieuws dat Jan Peter Balkenende zijn eerste tweet twittert en een bezoek brengt aan Twitter Inc. Jan Peter Balkenende rijdt graag dure auto's. VOC-mentaliteit is zijn ding. Hij kan het weten want het is specialist christelijk sociaal denken. Jan Peter Balkenende is ook de man die uit naam van Nederland op schoot zat bij Bush om zich als een trekpop te laten souffleren.
De kwestie Balkenende
De kwestie Balkenende is een zware zaak. Balkenende is samen met Bush en Blair leidend besluitvormer in verband met de oorlog zonder geldige reden in Irak. Balkenende wilde niet 'Gekke Henkie' van de internationale verhoudingen zijn. Als een nar had hij obsessief horen te wijzen op de afwezigheid van noodzaak en de noodzaak van tussenkomst door het Internationaal Strafhof gevestigd te Den Haag.
Bevindt zich in Zware Zaken
Erfenis van Balkenende
Nederland heeft de erfenis van Balkenende volledig aanvaardt. Nu moet het opdraaien voor de schulden van de boedel. Deze bestaat uit een schuldenlast wat kan oplopen tot duizenden miljarden EURO's die volledig voor rekening komt van de Nederlandse schatkist want Balkenende heeft zijn misdrijven met passieve en/of actieve betrokkenheid van ambtenaren en journalistiek en kiezers begaan. Nu werkt Balkenende als commissaris bij de ING en doet zijn omgeving alsof er niks is gebeurd.