U bent hier: Home

Zoekresultaten

7 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Balkenende is kruisvaarder
Elke christen in de politiek is kruisvaarder. Het systeem zoals Nederland dat gebruikt is gecorrumpeerd geraakt door oorlogscriminelen, terroristen en genocidale moordenaar van hoofdzakelijk christelijke huize. Dat is van de laatste tien tot dertien jaar. Met de millennium wisseling is er millennium bedrog in het systeem gebracht door politieke organisaties, bewindslieden en Kamerleden ondersteund door de mainstream media. Bedoeld om het illegale geweld van de Coalitie der Gewilligen in islamitische landen gelegenheid te geven zoals de zelf vervullende profetieën van de Katholieken dat graag ouderwets zien.
Eind Tijd profetieën agenda politiek
Eerder is op het Goede Nieuws aan de orde geweest dat de predikingen van Jehovah's Getuigen van de grootste importantie zijn voor de onderzoeksjournalistiek om het veld van de nationale en internationale politiek te doorgronden. Kort gezegd komt het er op neer dat de Christenheid het laatste boek van de Bijbel, Openbaring, als agenda heeft genomen om in strijd met Gods Woord met politieke en maatschappelijke middelen de Eind Tijd profetieën te volbrengen.
Christelijke traditie weerzinwekkend
Christenen in de politiek is net zoiets als Zionisme. Ronduit verwerpelijk. Het Nederlands Staatsrecht verbiedt het gelovigen niet aan politiek deel te nemen. Ook gelovigen bezitten mensenrechten. Waarbij veronderstelt is dat de gelovigen de regels van het geloof handhaven, wat inhoudt voor christenen dat zij niet aan politiek deelnemen. Jezus Christus was voor afwezigheid van christenen in de politiek.
Georganiseerde criminaliteit in B.V. Nederland
Ambtenaren doen het nooit goed. Er is altijd wat. Burgers zijn nooit tevreden. Onvrede van mensen over het functioneren van de overheid is van alle dag en niet hetzelfde als bewijs van georganiseerde criminaliteit. Daarvoor moet er meer zijn. Bijvoorbeeld oorlogsmisdaden, terroristische dreigingen, grootschalige kinderhandel door kinderbeschermers. Joris Demmink.
J'accuse de christenen
Vanuit historisch perspectief gezien is er geen groter tuig in het vrije westen dan de christenen. De afgelopen dertien jaar zijn het exclusief de christenen in de politiek en media geweest die zonder enige noodzaak de ene na de andere oorlog starten in Moslimlanden op basis van aanslagen in Amerika die zij zelf gepleegd hebben. Ook zijn christenen de grote kinderverkrachters in Europa. De christenen janken regelmatig over christenen in Moslimlanden die geen leven hebben. Dat is compleet en volledig de eigen schuld.
Christenen beledigen Schepper
Het is ronduit een belediging van de Schepper dat christenen, Jezus Christus dood verklaren. Jezus Christus is niet gestorven aan het kruis of de martelpaal. Hij zegt het zelf in Lucas. Niemand hoeft gelovig te zijn om dit te zien. De tekst van de Bijbel spreekt voor zichzelf. Het is een kwestie van begrijpend lezen. Iedereen kan het. Gelovigen en ongelovigen.
Jehova's Getuigen herdenken dood Jezus
Woensdagavond 23 maart 2016 herdenken Jehovah's Getuigen wereldwijd de dood van Jezus Christus terwijl de Liefhebbende Eeuwige Vader Jehovah in Lukas 24:37 heeft opgetekend dat zijn volgers door schrik en vrees meende een geest te zien. Dat de Bijbalvorsers die Jehovah's Getuigen zijn niet weten dat de dood van Jezus een schijnvertoning is komt door de succesvolle misleiding van Satan die mensen en organisaties gebruikt voor zijn strijd om macht.