U bent hier: Home

Zoekresultaten

145 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Liever Le Pen
Macron is de gedroomde kandidaat. Jong. Mannelijk. Geduldig. Schijnbaar 'self made'. Le Pen is het échte Frankrijk. 'Le Peuple'. Macron is het kapitaal. Macron is bankier. Bij de Rothschilds. Macron is werkzaam voor het Syndicaat wat Auschwitz in bezit had en Charlie Hebdo laat drukken. De familie Rothschild is eerste profiteur van de Holocaust. De Joden zijn voor de familie Rothschild vergast. Weinig mensen weten dit omdat journalisten ook voor dat Syndicaat werken.
Commentaar op Esther Voet
Het is moeilijk niet instantaan hardop te schelden op Esther Voet wanneer zij weer eens met haar gefotoshopte tronie de Joden vergast op haar antisemitische bullshit. Esther Voet is een ontiegelijk takkewijf wat spreekwoordelijk aan het gas moet. Esther Voet vindt dat de Holocaust van een grotere of hogere of andere orde is dan de verzopen vluchtelingen waardoor niemand dat samen mag herdenken 4/5 mei. Met kennis van de feiten vergeet Esther Voet te vertellen dat de Joden en de vluchtelingen slachtoffers zijn van de vrienden van Esther Voet.
Onno Hoes is moederneuqer
Oud VVD politicus Onno Hoes is voorzitter geweest van het Centrum Informatie Documentatie Israël. In die rol was hij betrokken bij de voortbouwende Holocaust van de Zionisten op de Joden en homo's. Net als Esther Voet en Hanna Luden. Vandaag klaagt Onno Hoes in de media dat er te weinig aandacht is voor de homofiele slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. De moeder van Onno Hoes heeft op meerdere plekken in Amsterdam ondergedoken gezeten. De Joodse familie van Onno Hoes heeft het moeilijk gehad in de oorlog.
Adolf Hitler toffe gast!
In zijn tijd gezien was Adolf Hitler een toffe gast. Hij maakte zich sterk voor Duitsers in verdrukking. Hij hekelde het globalisme van Zion en gaf de Duitse economie een financiële injectie op kosten van Amerikaanse en Zionistische bankiers. Uit betrouwbare bron blijkt dat Adolf Hitler persoonlijk geen hekel had aan 'Ebenbürtige' Joden die trouw de Thora handhaven. Hitler maakte zich druk om de horden arme Joden uit Oost Europa die opgejaagd door de Zionistische leiders Duitsland overbevolkte.
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet
De altijd vriendelijke burgemeester Ahmed Aboutalen van de PvdA blijkt toch gewoon een extremistische verrader en antisemiet te zijn net als de rest van die zogenaamde sociaal democraten. Aboutaleb vindt dat het tijd is voor een centrumrechts kabinet, inclusief Geert Wilders' PVV. Aboutaleb vertelt niemand dat de helden van Geert Wilders het bombardement op Rotterdam hebben besteld en dat Wilders werkt aan de finale Holocaust.
Nazi-praktijken Ahmed Aboutaleb
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft er moeite mee dat de Turkse regering Nederland verwijt er Nazi-praktijken op na te houden. Ahmed Aboutaleb is lid van de PvdA. PvdA wordt geleid door Lodewijk Asscher. De overgrootvader van Lodewijk Asscher gaf leiding aan het deporteren van Joden uit Amsterdam. Ook is de partij van Ahmed Aboutaleb betrokken bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Voorts valt de Jeugdzorg-Gestapo onder verantwoordelijkheid van Ahmed Aboutaleb.
Het gelijk van Erdogan
Erdogan heeft gelijk. Ebru Umar moet vervolgd worden en de Turkse minister is ongewenst behandeld. Ook is Nederland een Nazi-overblijfsel en stelt de Nederlandse democratie niks voor. Helaas is Erdogan lang de kerel niet die hij moet zijn. Sinds Balkenende I zijn Nederlandse ministers, staatssecretarissen en Kamerleden betrokken bij een ordinaire antisemitische genocide op het Arabische ras. Nederlanders zijn laffe kruisvaarders die het fatsoen erin gepeperd moeten krijgen.
Jesse Klaver zoon hoer
Jesse Klaver, het kaalkopje van GroenLinks is de zoon van een hoer. Jesse Klaver is 31 jaar. Hij was 15 toen de aanslagen in de VS plaatsvonden. Van zijn ouders, op school en van zijn vrienden in de politiek heeft hij nooit geleerd dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort of dat samenwerken met de VVD of de PvdA of CDA of andere Christelijke partijen het risico van medeplichtigheid aan internationale misdrijven, terrorisme en oorlogsmisdaden met zich meebrengt.
Ruzie met bureau jeugdzorg
Er blijkt een groeiende groep personen te zijn die een welhaast slaande ruzie met jeugdzorg bezit. Bureau jeugdzorg stevent af op ramkoers met zij waar de medewerkers van bureau jeugdzorg liever vrienden mee zijn. Meer dan eens zijn medewerkers van bureau jeugdzorg deugdelijk gewaarschuwd voor het “blatante wanpresteren”. Voorop in de strijd gaat Meisje A. te R. Een baby van twee maanden die zeer waarschijnlijk direct na de UHP seksueel en/of anderszins misbruikt is terwijl daarvoor bij ouders thuis alles goed was, zo blijkt uit de stukken van bureau jeugdzorg. Toch verzoeken bureau jeugdzorg en de raad voor de kinderbescherming steeds om een OTS en UHP en verlenging ervan. Ook moeten de ouders onderzocht worden. Iedere keer bedenkt bureau jeugdzorg iets nieuws om de baby niet aan de moeder terug te geven.