U bent hier: Home

Zoekresultaten

178 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Domme van emancipatie
Nu dankzij emancipatie ook vrouwen op de apenrots de klootzak zijn moeten ze zo langzamerhand toegeven dat al de drukte buiten de deur met loopbaan en carrière ook gewoon slavernij is. Een grote meerderheid van de vrouwen heeft op het werk geen goede kolfruimte tot haar beschikking. Zij tappen moedermelk af in het serverhok, de auto of op de wc. Dat blijkt uit onderzoek van het tijdschrift Ouders van Nu. Waren de vrouwen gewoon ongeëmancipeerd thuis gebleven dan was er geen probleem geweest. Dit wordt KARMA genoemd.
Joden en genocide
Op het onderwerp ‘Joden en genocide’ rust een joekel van een taboe. Er is één genocide, dat is de Holocaust. Toen hebben de Duitsers zes miljoen Joden vergast. Bij de recente amper in de media besproken genocide in Irak is de Jood mr. Ernst Numann (67), Raadsheer van de Hoge Raad, betrokken. Ernst Numann is een “aimabele rechtsgeleerde”. Ernst Numann is volgens kenners “een geweldige Kamervoorzitter die zorg draagt voor een goede sfeer”. Bij Ernst Numann kunnen zijn collega’s fouten maken zonder dat dit wordt afgestraft. Ernst Numann houdt van treinen en reist naar Zwitserland om als secondant van de machinist de Zugführer te zijn. Treinen als hobby imponeert bizar voor een Jood.
Ausischewitz
Manischewitz is een merk voor kosjere producten in de Verenigde Staten van Amerika. Het woord “witz” betekent grap. “Aus” betekent uit en ook ‘vollendet’. De naam Auschwitz voor het concentratiekamp lijkt een woordgrap waarin de door Theodor Herzl te Parijs 08 juni 1895 bedachte “Großer Versöhnungsausklang” reeds besloten ligt. Het kamp werd beheerd door IG-Auschwitz wat bezit was van IG-Farben wat middels de onderneming onder de vlag viel van de familie Rothschild waarvan het wereldhuis op of omstreeks 08 juni 1895, of althans voor 1940, reeds door Herzl persoonlijk op de idee van de Holocaust was gebracht.
President Marcon: Joden daders Holocaust
Volgens de Franse President zijn Joden de daders van de Holocaust. Marcon kan het weten want hij heeft gewerkt voor een onderneming van de familie Rothschild. Volgens de site van het CIDI zegt Marcon dat antizionisme een nieuwe vorm is van antisemitisme. De Zionisten van het CIDI spreken dit niet tegen terwijl Jodendom en Zionisme juist haaks staan op elkaar en Joden antizionisme toejuichen. Zionisten zijn geen Joden ook al beweert Marcon van wel. Marcon steunt de groep die verantwoordelijk is voor WOII en de Holocaust.
Nazi's reizen naar Palestina
De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn onderdeel van de Nazireis naar Palestina. Om het grondgebied te koloniseren, het te ontdoen van de oorspronkelijke Semitische bewoners, economische achterland te roven en de Tempelberg te Jeruzalem te bezitten voor de bouw van de volgende Kruisvaarderskerk. Hidde Jan van Koningsveld en zijn collega's zijn de reisleider. Dat meeste mensen niet weten dat Hidde Jan van Koningsveld en zijn collega's Nazi's zijn komt omdat meeste mensen niks leren op school.
Beatrice de Graaf steunt terrorisme
Historicus en terrorisme-expert Beatrice de Graaf die regelmatig te zien is aan de tafel van oorlogscrimineel Matthijs van Nieuwkerk, staat vandaag met rechtsgeleerde Ernst Hirsch Ballin in de Volkskrant. Professor Beatrice de Graaf van de Universiteit van Utrecht steunt terrorisme en heeft het historisch besef van een ééncellige.
Esther Voet en Annabel Nanninga kaalscheren
“Bijt jouw strot af en lever je hoofd aan @MisterRightness, gratis en voor niks”. Denkt één van de Joodse slachtoffers van Esther Voet en Annabel Nanninga pardoes hardop in zichzelf. Esther Voet en Annabel Nanninga zijn zoals dat heet “nazihoeren”. Esther Voet liegt en bedriegt en bedreigt iedereen de moeder in verband met de Zionistische grondslag van de Holocaust en Annabel Nanninga is ook een “Grote Hoer”. De Rechtspraak riskeert afgrijselijke consequenties als de Nazifeiten van Esther Voet worden erkend.
Sleepwet.nl ís referendumbedrog
Georganiseerde ambtelijke criminaliteit misbruikt de gelegenheid van het internationaal terrorisme om vergaande bevoegdheden voor inlichtingendiensten door te voeren. Toch is de Sleepwet niet het grootste probleem. Systematisch oppakken misbruiken en gedwongen laten verdwijnen van minderjarigen hoort bij de Nederlandse verdraagzaamheid. Net als de voortbouwende Jodenjacht der Zionisten. Er iets over inbrengen bij de Rechtspraak of de journalistiek of de politiek heeft geen zin. Zij zijn de daders. De weg kijkers. Deze systeemverandering wordt ‘the great restauration’ of ‘the great reconstruction’ genoemd en moet leiden tot wereldheerschappij voor de familie Rothschild.
Boycot Israël Now!
Joden zijn handhavers van de Drie Eden en ambiëren delegitimatie van de zogenaamd Joodse Staat Israël. De oprichters van Israël zijn genocidale antisemieten, geen Joden. Deze genocidale antisemieten doen alsof zij Joden zijn. Ze kleden zich als Joden, gaan naar Synagoges, spreken een vorm van Hebreeuws, hebben een rabbijn, een Joodse school en zijn in meeste gevallen blank en van oorsprong Oost Europees of Hoog Duits. Joden komen oorspronkelijk uit Irak. Joden zijn van het Arabische of Semitische ras. Europese Joden als mr. Ernst Numann van de Hoge Raad zijn Asjkenazische Joden.
Gevonden: Joodse oorlogsmisdadigers
Volgens het Nieuw Israëlitisch Weekblad heeft de Litouwse ombudsman voor academische ethiek een opmerkelijk verzoek gedaan aan studenten en academici. Volgens het NIW bood Vigilijus Sadauskas op zijn blog een bedrag van 1000 euro aan voor een scriptie over de betrokkenheid van Joden bij oorlogsmisdaden en moorden. Voor die 1000 euro verwacht de ombudsman minstens tien pagina’s over “individuele Joden die mensen hebben vermoord, hebben meegewerkt aan deportaties of martelingen.”. De woordvoerster van de Litouws-Joodse gemeenschap, noemt het verzoek van Sadauskas antisemitisch.