U bent hier: Home

Zoekresultaten

162 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
President Marcon: Joden daders Holocaust
Volgens de Franse President zijn Joden de daders van de Holocaust. Marcon kan het weten want hij heeft gewerkt voor een onderneming van de familie Rothschild. Volgens de site van het CIDI zegt Marcon dat antizionisme een nieuwe vorm is van antisemitisme. De Zionisten van het CIDI spreken dit niet tegen terwijl Jodendom en Zionisme juist haaks staan op elkaar en Joden antizionisme toejuichen. Zionisten zijn geen Joden ook al beweert Marcon van wel. Marcon steunt de groep die verantwoordelijk is voor WOII en de Holocaust.
Nazi's reizen naar Palestina
De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn onderdeel van de Nazireis naar Palestina. Om het grondgebied te koloniseren, het te ontdoen van de oorspronkelijke Semitische bewoners, economische achterland te roven en de Tempelberg te Jeruzalem te bezitten voor de bouw van de volgende Kruisvaarderskerk. Hidde Jan van Koningsveld en zijn collega's zijn de reisleider. Dat meeste mensen niet weten dat Hidde Jan van Koningsveld en zijn collega's Nazi's zijn komt omdat meeste mensen niks leren op school.
Beatrice de Graaf steunt terrorisme
Historicus en terrorisme-expert Beatrice de Graaf die regelmatig te zien is aan de tafel van oorlogscrimineel Matthijs van Nieuwkerk, staat vandaag met rechtsgeleerde Ernst Hirsch Ballin in de Volkskrant. Professor Beatrice de Graaf van de Universiteit van Utrecht steunt terrorisme en heeft het historisch besef van een ééncellige.
Esther Voet en Annabel Nanninga kaalscheren
“Bijt jouw strot af en lever je hoofd aan @MisterRightness, gratis en voor niks”. Denkt één van de Joodse slachtoffers van Esther Voet en Annabel Nanninga pardoes hardop in zichzelf. Esther Voet en Annabel Nanninga zijn zoals dat heet “nazihoeren”. Esther Voet liegt en bedriegt en bedreigt iedereen de moeder in verband met de Zionistische grondslag van de Holocaust en Annabel Nanninga is ook een “Grote Hoer”. De Rechtspraak riskeert afgrijselijke consequenties als de Nazifeiten van Esther Voet worden erkend.
Sleepwet.nl ís referendumbedrog
Georganiseerde ambtelijke criminaliteit misbruikt de gelegenheid van het internationaal terrorisme om vergaande bevoegdheden voor inlichtingendiensten door te voeren. Toch is de Sleepwet niet het grootste probleem. Systematisch oppakken misbruiken en gedwongen laten verdwijnen van minderjarigen hoort bij de Nederlandse verdraagzaamheid. Net als de voortbouwende Jodenjacht der Zionisten. Er iets over inbrengen bij de Rechtspraak of de journalistiek of de politiek heeft geen zin. Zij zijn de daders. De weg kijkers. Deze systeemverandering wordt ‘the great restauration’ of ‘the great reconstruction’ genoemd en moet leiden tot wereldheerschappij voor de familie Rothschild.
Liever Le Pen
Macron is de gedroomde kandidaat. Jong. Mannelijk. Geduldig. Schijnbaar 'self made'. Le Pen is het échte Frankrijk. 'Le Peuple'. Macron is het kapitaal. Macron is bankier. Bij de Rothschilds. Macron is werkzaam voor het Syndicaat wat Auschwitz in bezit had en Charlie Hebdo laat drukken. De familie Rothschild is eerste profiteur van de Holocaust. De Joden zijn voor de familie Rothschild vergast. Weinig mensen weten dit omdat journalisten ook voor dat Syndicaat werken.
Commentaar op Esther Voet
Het is moeilijk niet instantaan hardop te schelden op Esther Voet wanneer zij weer eens met haar gefotoshopte tronie de Joden vergast op haar antisemitische bullshit. Esther Voet is een ontiegelijk takkewijf wat spreekwoordelijk aan het gas moet. Esther Voet vindt dat de Holocaust van een grotere of hogere of andere orde is dan de verzopen vluchtelingen waardoor niemand dat samen mag herdenken 4/5 mei. Met kennis van de feiten vergeet Esther Voet te vertellen dat de Joden en de vluchtelingen slachtoffers zijn van de vrienden van Esther Voet.
Onno Hoes is moederneuqer
Oud VVD politicus Onno Hoes is voorzitter geweest van het Centrum Informatie Documentatie Israël. In die rol was hij betrokken bij de voortbouwende Holocaust van de Zionisten op de Joden en homo's. Net als Esther Voet en Hanna Luden. Vandaag klaagt Onno Hoes in de media dat er te weinig aandacht is voor de homofiele slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. De moeder van Onno Hoes heeft op meerdere plekken in Amsterdam ondergedoken gezeten. De Joodse familie van Onno Hoes heeft het moeilijk gehad in de oorlog.
Adolf Hitler toffe gast!
In zijn tijd gezien was Adolf Hitler een toffe gast. Hij maakte zich sterk voor Duitsers in verdrukking. Hij hekelde het globalisme van Zion en gaf de Duitse economie een financiële injectie op kosten van Amerikaanse en Zionistische bankiers. Uit betrouwbare bron blijkt dat Adolf Hitler persoonlijk geen hekel had aan 'Ebenbürtige' Joden die trouw de Thora handhaven. Hitler maakte zich druk om de horden arme Joden uit Oost Europa die opgejaagd door de Zionistische leiders Duitsland overbevolkte.
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet
De altijd vriendelijke burgemeester Ahmed Aboutalen van de PvdA blijkt toch gewoon een extremistische verrader en antisemiet te zijn net als de rest van die zogenaamde sociaal democraten. Aboutaleb vindt dat het tijd is voor een centrumrechts kabinet, inclusief Geert Wilders' PVV. Aboutaleb vertelt niemand dat de helden van Geert Wilders het bombardement op Rotterdam hebben besteld en dat Wilders werkt aan de finale Holocaust.