U bent hier: Home

Zoekresultaten

136 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Liever Le Pen
Macron is de gedroomde kandidaat. Jong. Mannelijk. Geduldig. Schijnbaar 'self made'. Le Pen is het échte Frankrijk. 'Le Peuple'. Macron is het kapitaal. Macron is bankier. Bij de Rothschilds. Macron is werkzaam voor het Syndicaat wat Auschwitz in bezit had en Charlie Hebdo laat drukken. De familie Rothschild is eerste profiteur van de Holocaust. De Joden zijn voor de familie Rothschild vergast. Weinig mensen weten dit omdat journalisten ook voor dat Syndicaat werken.
Nazi-praktijken Ahmed Aboutaleb
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft er moeite mee dat de Turkse regering Nederland verwijt er Nazi-praktijken op na te houden. Ahmed Aboutaleb is lid van de PvdA. PvdA wordt geleid door Lodewijk Asscher. De overgrootvader van Lodewijk Asscher gaf leiding aan het deporteren van Joden uit Amsterdam. Ook is de partij van Ahmed Aboutaleb betrokken bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Voorts valt de Jeugdzorg-Gestapo onder verantwoordelijkheid van Ahmed Aboutaleb.
Het gelijk van Erdogan
Erdogan heeft gelijk. Ebru Umar moet vervolgd worden en de Turkse minister is ongewenst behandeld. Ook is Nederland een Nazi-overblijfsel en stelt de Nederlandse democratie niks voor. Helaas is Erdogan lang de kerel niet die hij moet zijn. Sinds Balkenende I zijn Nederlandse ministers, staatssecretarissen en Kamerleden betrokken bij een ordinaire antisemitische genocide op het Arabische ras. Nederlanders zijn laffe kruisvaarders die het fatsoen erin gepeperd moeten krijgen.
Jesse Klaver zoon hoer
Jesse Klaver, het kaalkopje van GroenLinks is de zoon van een hoer. Jesse Klaver is 31 jaar. Hij was 15 toen de aanslagen in de VS plaatsvonden. Van zijn ouders, op school en van zijn vrienden in de politiek heeft hij nooit geleerd dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort of dat samenwerken met de VVD of de PvdA of CDA of andere Christelijke partijen het risico van medeplichtigheid aan internationale misdrijven, terrorisme en oorlogsmisdaden met zich meebrengt.
Ruzie met bureau jeugdzorg
Er blijkt een groeiende groep personen te zijn die een welhaast slaande ruzie met jeugdzorg bezit. Bureau jeugdzorg stevent af op ramkoers met zij waar de medewerkers van bureau jeugdzorg liever vrienden mee zijn. Meer dan eens zijn medewerkers van bureau jeugdzorg deugdelijk gewaarschuwd voor het “blatante wanpresteren”. Voorop in de strijd gaat Meisje A. te R. Een baby van twee maanden die zeer waarschijnlijk direct na de UHP seksueel en/of anderszins misbruikt is terwijl daarvoor bij ouders thuis alles goed was, zo blijkt uit de stukken van bureau jeugdzorg. Toch verzoeken bureau jeugdzorg en de raad voor de kinderbescherming steeds om een OTS en UHP en verlenging ervan. Ook moeten de ouders onderzocht worden. Iedere keer bedenkt bureau jeugdzorg iets nieuws om de baby niet aan de moeder terug te geven.
Complot tegen Trouw
Trouw: de krant die gelooft in sprookjes. Het is opvallend dat collega journalisten van onderzoeksjournalist Micha Kat, deze persoon in de hoek van de “complotdenkers” drukken. Waar slaat dat op? Welk doel dient dat? Waarom denkt Trouw niet aan een complot, tegen de mensheid, uitgevoerd door soortgelijke (rechts)personen als die de Jodenvervolging van 1940-1945 verzorgd hebben? Waarom bekritiseert Trouw niet de oorlog zonder geldige reden in Irak, dag in dag uit op de voorpagina? Waarom heeft Trouw het nooit over de westerse genocide in Irak? Waarom zijn zij die bewijzen dat 9/11 een 'inside job' is “alluhoedjes” en “complotdenkers” en onderzoeken mainstream journalisten helemaal niks. De oud hoofd redacteur van de Volkskrant Pieter Broertjes heeft niet eens onderzocht of 9/11 een 'inside job' kan zijn terwijl Bob Woodward in 'Bush at War' concrete aanwijzingen levert dat de Amerikanen in Afghanistan het oogmerk bezitten dood en verderf te zaaien in alle uithoeken.
Wraak op Auschwitz
Auschwitz wordt wel herdacht en is nooit ordentelijk gewroken. Er zijn één komma één miljoen mensen vermoord. Waarvan één miljoen Joden. Rond de tweehonderdduizend mensen zijn er vergast, en de nakomelingen van de eigenaren genieten aanzien en worden geëerd als aanstaande koninklijke familie van het wereld-getto Israël. Het eigendom van het agrarisch modelkamp was particulier. Middels algemene vergunningen en ondersteuning van de SS is het slaven en doorvoerkamp gebouwd. Auschwitz is opgezet als kibboets door personen met een Joodse achtergrond. De bezitter van Auschwitz heeft ook Hitler betaald en is familie van de grootvader van de Führer. Hitler is een prominent Joodse naam.
Zionisten uitlokkers Jodenhaat
De Zionisten hebben de Joden altijd een slechte naam gegeven. De Zionisten noemen zich Joden terwijl het Nazi's zijn. Joden verzetten zich al sinds de opkomst van het Zionisme tegen deze racistische, nationalistische en fascistische ideologie. Joden zelf zeggen keer op keer dat Zionisme en Nazisme elkaars gelijken zijn. Dit blijkt onloochenbaar ook uit de originele geschriften van de Zionisten zelf.
Auschwitz mijn liefje
Dat de grote Zionistische leider Theodore Herzl die geëerd wordt als de 'founding father' van Israël, de bedenker is van het agrarisch modelkamp Auschwitz blijkt onloochenbaar uit zijn epistel 'Der Judestaat'. Daarin heeft hij het over de slaven die de wereld rijk is, preludeert hij op verrijking van aristocraten en benoemt hij de 'the various Europeaan emigration centers'. Herzl ziet zichzelf als de man die van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk een politieke kwestie gemaakt heeft. De Zionisten zijn ook de bedenkers van het Neger- en Egyptevraagstuk.