U bent hier: Home

Zoekresultaten

202 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Wilders rechtvaardigt Jihad
Geert Wilders rechtvaardigt de gewapende en gewelddadige Jihad tegen Nederland en hem persoonlijk. Wilders is motivator van Jihadisten. Wilders wordt ondersteund door handlangers bij de Telegraaf Media Groep zoals Bart Nijman van GeenStijl die blij is met de succesvolle aanslag van Wilders op Nederlandse en NATO militairen in Afghanistan. Dat de helden van Wilders de wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers en dat zij in 1922 en 1924 zijn geholpen door de Telegraaf plaatst de misdrijven van Bart Nijman in de historische context.
Wilders en de gaskamers
Jean Marie Le Pen wordt vervolgd omdat hij over de Joodse zanger Patrick Bruel schreef: 'De volgende keer bouwen we wel weer een oven.' De ovens in Auschwitz om de Joden te cremeren zijn gebouwd op initiatief van de helden van Wilders. Het kamp zelf was via de ondernemingen bezit van de Zionistische familie die tevens Hitler financierde en patroon was van de helden van Wilders. De locatie van Auschwitz is uitgezocht door de paramilitaire organisatie van een held van Wilders.
Geert Wilders bewondert Nazileiders
Meeste mensen worden vakkundig misleidt over wie de Nazi's zijn. Daardoor wanen zij dat de tekens NAZI de afkorting zijn van Nationalsozialismus. Dit is onjuist. NAZI associeert met Asjkenazi of Asjkenazim. Met deze afkorting wordt de symbiotische samenwerking tussen de Nationaalsocialisten (Na) en de Zionisten (Zi) bedoeld. De journalisten Herzl en Jabotinsky zijn de grote Zionistische wegbereiders van Hitler en de gaskamers. Wilders ziet hen als helden.
Vrienden Geert Wilders bedreigen Rechtspraak
Politicus Geert Wilders klaagt over de vele bedreigingen die hij krijgt terwijl de Rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen door Zionistische vrienden van Geert Wilders om de Nazi-feiten van de Blonde Geit te ontkennen. Dat Wilders schuldig is aan de aanslag met een bermbom te Afghanistan april 2008 waarbij twee Nederlandse militairen zijn gesneuveld is daardoor niet algemeen bekend. De helden van Geert Wilders zijn de grote mannen achter Hitler en de gaskamers. Het Nieuw Israëlitisch Weekblad, de Telegraaf, Kustaw Bessems, Jessica Durlacher, Leon de Winter, Esther Voet, GeenStijl, Matthijs van Nieuwkerk, Beatrice de Graaf zijn hiermee volledig bekend.
Bram Moszkowicz is oorlogscrimineel
De litanie van Bram Moszkowicz op iedereen omdat hij niet naar zijn pijpen gedanst is, past niet bij zijn stand. Één van de benadeelde partijen in het Wildersproces laat Goede Nieuws weten dat Bram Moszkowicz zijn afspraak met het publiek niet is nagekomen en dus alles aan zichzelf te danken heeft. Bram Moszkowicz heeft door het telefoonnummer op de arm van zijn vader aan het publiek beloofd nooit oorlogsmisdadigers te zullen bijstaan. Desondanks heeft Bram Moszkowicz in de rol van top-advocaat de oorlogsmisdadiger eerste klas bijgestaan.
Geert Wilders slopen
Zijn joodse topadvocaat die in verband met het telefoonnummer op de arm van de vader er reclame mee maakte geen oorlogsmisdadigers te verdedigen, heeft al het veld moeten ruimen. Nu is de beurt aan Geert Wilders persoonlijk om juridisch en maatschappelijk gesloopt te worden. Geert Wilders heeft thans reeds kennis gemaakt met de sloper. Iedereen lacht zich nog een scheur om de verzoeken tot aanhouding van de “blonde geit” tijdens het geruchtmakende Wildersproces.
Shariarechtbank in Nederland
De vraag is niet of er een shariarechtbank in Nederland komt. De vraag is wanneer de bijpassende griffie de eerste verzoeken kan afstempelen. Politicus Wilders kan paraderen door de Schilderswijk in Den Haag wat hij wil, de Shariarechtbank komt er of hij wil of niet. Niet de minste webstek op sharia.rechtbank.nl is ingericht voor de Shariarechtbank in Nederland. Meewerkende juristen kijken uit naar de officiële opening.
Hete zomer 2013
De zomer van 2013 voorspelt een hete zomer te worden. De heetste zomer sinds de Tweede Wereldoorlog. Dat voorspelt Zware Zaken, het buro van Jeroen de Kreek op Goede Nieuws. Jeroen de Kreek, opgeleid oorlogsmisdadigers te verdelgen, kan het weten want hij schrijft aan de strafklacht die de volgende strafvervolging van Geert Wilders zal inleiden. Vier en dertig pagina's waarheid van feiten eenvoudig voor de raadsheren van het gerechtshof toegelicht en van bewijselementen voorzien.
Nieuwe strafklacht Wilders
Maandag 03 juni 2013 is een nieuwe strafklacht ingediend tegen PVV-leider Geert Wilders in verband met FITNA. Het betreft in de nieuwe strafklacht andere strafbare feiten dan het hof 21 januari 2009 behandeld heeft. In de nieuwe zaak is aan de orde de misdrijven die Wilders opzettelijk met zijn film FITNA pleegt tegen de veiligheid van de Nederlandse staat en bondgenoten.
Geert Wilders juridisch liquideren
De voorzitter van de Eerste Kamer Fred de Graaf is opgestapt. Hij was in opspraak gekomen nadat hij PVV-leider Geert Wilders geweerd zou hebben als lid van de commissie van parlementariërs die koning Willem-Alexander begeleidde bij zijn inhuldiging op 30 april. Geert Wilders vond dat niet leuk en vindt het een juist besluit dat Fred de Graaf opstapt. Bij en tijdens de kroning is achter de schermen van de politiek gewerkt aan de tweede strafzaak tegen Wilders. Het eerste Wildersproces was een voorproefje. Om erin te komen. De tweede stafzaak tegen Wilders gaat over zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat.