U bent hier: Home

Zoekresultaten

30 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Sonderkommando Marcel Hulspas
Micha Kat heeft zijn paranoïde-gek-zaak tegen de Volkskrant en onderzoeksjournalist Marcel Hulspas verloren. Micha Kat werd door Marcel Hulspas in de Volkskrant "de ongekroonde koning van dit gekkenhuis" en "gekke" genoemd. Ook had hij het over de "bizarre club rond kletskous Kat" en "paranoïde gekkies". De eis tot rectificatie is afgewezen. Mede omdat Marcel Hulspas “Sonderkommando” genoemd is door Micha Kat. Hulspas brengt met zijn beledigingen aan Micha Kat tot uitdrukking dat hij de theorieën van Micha Kat niet serieus neemt.
Misdaden van Jaap de Hoop Scheffer
Jaap de Hoop Scheffer vindt Noord-Korea het grote veiligheidsprobleem van het moment. Dat Jaap de Hoop Scheffer en zijn vrienden het probleem zijn en niet de Koreanen, Trump of Poetin is de afgelopen 14 jaar meer dan voldoende bewezen sinds dat de VVD met Jaap de Hoop Scheffer als minister demissionair besloot in te stemmen met de illegale oorlog van Bush, Balkenende en Blair in Irak.
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Hidde Jan van Koningsveld, bestuurder van een Zionistische organisatie, blijft zich verzetten tegen openbaring van de waarheid en de feiten over de Zionistische grondslag van de Holocaust en derhalve het terroristisch oogmerk van de organisatie waarvan Koningsveld leider is. Koningsveld vindt het smaad of laster wanneer bewezen wordt dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en in 'full swing mode' hun volgende Holocaust voorbereiden.
Sombere prognose Mark Rutte
De prognose voor Mark Rutte persoonlijk is buitengewoon somber. Formeel, volgens de wet, mag hij nu door de eerste de beste inspecteur van politie aangehouden worden in verband met het geven van gelegenheid aan genocide in Irak. Dat Mark Rutte politiek ambtelijk ook deelneemt aan oorlogsmisdaden bewijst het algemeen bekende rapport van de Commissie Davids. De wil tot 'regiem change' in Irak brengt het terroristische oogmerk tot uitdrukking. Internationale misdrijven zijn nog nooit zo makkelijk te bewijzen geweest als bij Mark Rutte.
Arnold Karskens deelnemer genocide
Hoewel iedereen denkt dat Arnold Karskens een gevierde onafhankelijke oorlogscorrespondent is die een reputatie bezit omdat hij op nazi-lijken uit de prehistorie jaagt, is hij prominent deelnemer aan de genocide van Fred Teeven in Irak. Arnold Karskens is journalistiek deelnemer. Er zijn politiek ambtelijke deelnemers. Er zijn deelnemers die de wapens van massa destructie gebruiken, en er zijn deelnemers die zich voordoen als reporters en feitelijk de feiten verhullen. Arnold Karskens is één van de leidende correspondenten die weet dat Fred Teeven deelneemt aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide en daarover zwijgt.
Bureaus Jeugdzorg roven Kinderen
De Bureaus Jeugdzorg in Nederland roven op grote schaal kinderen. Onder de hoede van BJZ en Raad worden deze kinderen mishandeld, misbruikt en verwaarloosd voor geld. Medewerkers van BJZ en Raad maken onrechtmatig gebruik van de Wet op de Jeugdzorg waarvan de uitvoering of de zorg voor de naleving aan hen is opgedragen. De Bureaus Jeugdzorg bezitten justitiële middelen in het civielrechtelijke kader. Zij doen opzettelijk niet aan waarheidsvinding. Misleiden rechtspraak en openbaar ministerie. Kinderrechters toetsen marginaal. Met gesloten deuren.
Heleen Dupuis is massamoordenaar
De prominente VVD'er, ethica en senator Heleen Dupuis is een massamoordenaar. In vereniging met Mark Rutte, Hans van Balen, Joshua Livestro en andere VVD'er staat ze politiek aan de basis van grootschalig illegaal geweld en moord en doodslag in Irak. Volgens deze moordenaar heeft de overheid de plicht kinderen te beschermen tegen ouders die hun kroost bijvoorbeeld niet willen laten inenten om met name mazelen te voorkomen. Ze wees erop dat we ook een leerplicht hebben. „Die is ook een inbreuk op het ouderlijk gezag”. De VVD staat met Joris Demmink voorop ook aan de basis van het grootschalige kindermisbruik door de Bureaus Jeugdzorg.
Minister van Defensie Hennis gevaarlijk
Minister van Defensie Jeanine Hennis is een gevaarlijke vrouw die de veiligheid van de Staat, het Koninkrijk en burgers in ernstig gevaar brengt. Ze ondersteunt de Amerikaanse Junta die schuld heeft aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Ze neemt politiek deel aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen. Ze lokt counter-terrorisme uit. Ze veroorzaakt de economische crisis en ze zadelt Nederland op met de dure en bar slechte JSF. Ook pleegt zij aanslagen op de vrije meningsuiting.
Matthijs van Nieuwkerk ondersteunt genocide
Er is op aarde een consortium of althans een broederschap van personen wat in Irak genocide beraamt en pleegt middels misbruik van de lange arm en media persoonlijkheden. De rol van Matthijs van Nieuwkerk daarin is het in de doofpot plaatsen of houden van de schuld van Mark Rutte, Jort Kelder, het CDA, de VVD en overigens de oppositie aan deze genocide die groots is en waaraan de Nederlandse politiek ambtsdragers bewust en opzettelijk deelnemen.
Gordon deelnemer genocide
Dat Gordon crimineler is dan zijn domme racistische grappen blijkt uit het feit dat Gordon al jaren enthousiast lid is van de VVD, en die liefde is geheel wederzijds. De VVD neemt over de volle breedte nu meer dan tien jaar deel aan grootschalige oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen en Gordon heeft daarvan geen afstand genomen. Wie zwijgt stemt toe.