U bent hier: Home

Zoekresultaten

44 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Israël regelde Holocaust
Vervelend natuurlijk voor de Zionisme lievende vrienden van Israël dat uitgerekend de oprichters van Israël de initiators blijken te zijn van Hitler en de gaskamers. De waarheid is kennelijk te ongemakkelijk voor meeste mensen waardoor de harde feiten over de Jodenvervolging in de doofpot zitten. Dat Joden die het Jodendom volgen absoluut géén vriend zijn van de Joodse Staat en het Zionisme verwerpen als een ideologie van Satan persoonlijk is ook een feit wat zo zelden aan de orde komt in Nederland waarin iedereen vanzelfsprekend sympathie heeft voor de Joden. De feiten liegen niet dus beter is het de waarheid te accepteren.
Israël bedreigt de Joden
Israël bedreigt de Joden met uitroeiing. Israël is opgericht door de vrienden van de Telegraaf Media Groep. Bedoeld als Wereld Jodenkwartier. Erez Israël is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 door de prominente journalist Theodor Herzl met het oogmerk haaks op de Joodse normen en waarden en zelfs gewelddadig bezit te nemen van Palestina en daar in belang van het financierend Syndicaat het wereldgetto voor de Joodse slavenarbeiders op te trekken.
Israël voert oorlog tégen Europa
Israël voert al meer dan 120 jaar oorlog tegen Europa en de Joden. De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging is de strijd van Israël. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn de oorlog van Israël. De Brexit is de oorlog van Israël. ISIS is ISIS-RA-EL!! De Jihad is een proxy-strijd van Israël. De SS was een proxy-leger van Israël. Eichmann was Israël. Auschwitz was Israël. Hitler was samen met de helden van Wilders de oprichter van Israël. In Nederland zijn talloze strijders in vreemde krijgsdienst actief voor Israël zoals Hidde Jan van Koningsveld.
Afgeslacht door Israël
Meer dan drie miljoen Joden zijn tijdens de tweede wereldoorlog gruwelijk afgeslacht door de bestuurlijke lichamen van Israël. Toen nog staat zonder grondgebied op weg naar de onafhankelijkheid in 1948. Een zorgvuldig, goed voorbereid plan waarvan de eerste officiële handelingen plaatsvinden bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-13 augustus 1897. Toen hebben de Zionisten de mensenrechtten voor alle Joden ontbonden omdat zij volgens de Zionisten bij meerderheid uit een volk van verachtte bedelaars bestonden.
Joden haten waarheid
Het doen en laten van de Joden toont aan dat zij een broertje dood hebben aan de waarheid. De ongemakkelijke waarheid van de feiten die bewijzen dat de Joodse leiders de gangmakers zijn achter de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Het niet mogen ontkennen van de Holocaust heeft een keerzijde. Die keerzijde is dat de schuld ervan op het bordje van Joden gelegd hoort te worden. Holocaust is iets typisch Joods en zes miljoen is een heiliggetal in de Kabbala. Joden haten de waarheid omdat ze anders 'Wiedergutmachung' betalen en Israël ontbinden moeten.
Israël: 65 jaar Nazisme
Dat alle Joden afgemaakt worden is hooguit een kwestie van tijd. 14 mei vierde de Nazi's het 65 jaar bezetten van Palestina. Het formaliseren van de organisatie die de Exodus op touw zette begon te Basel 29-31 augustus 1897 bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres. Daar bepaalde de Zionisten dat de Joden bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars zijn, en ontbonden zij de mensenrechten voor alle Joden. Een paar jaar eerder hadden de Zionistische leiders de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk op de internationaal politieke agenda gezet, en 'Entartete Kunst' uitgevonden.
Burgeroorlog in Israël
Hoe groot is de kans op burgeroorlog in Israël wanneer algemeen bekend is dat 'founding father' Theodore Herzl wilde dat Joden op elkaar schoten en opteerde voor geaccrediteerde antisemieten om de massa te controleren nadat hij de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk op de internationaal politieke agenda had gezet.
Terreurstaat Israhell
De 'so called' Joodse staat is een eerste klas Nazi terreurstaat. Het is helemaal niet gezegd dat Israël geen atoomwapen gebruikt heeft 05 mei 2013 op Damascus in Syrië, het is ook niet onwaarschijnlijk dat Amerikaanse vliegtuigen de atoombom gebracht hebben. De As van het Kwaad. Israël is de trip van de Nazi's naar wereldheerschappij, en ouderwets harde dienstbaarheid en tucht van de Kerk. De Zionisten zijn nakomelingen van de hardste strijders van het Romeinse Rijk. De staat Israël is bedoeld om alle Joden die ná de Tweede Wereldoorlog over zijn te verbranden. Op last van Zionisten.
Israëlisch daders 9/11
Het begint er steeds meer op te lijken dat het onvoorstelbare waarachtig is: Israëlisch als daders van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. In ieder geval is duidelijk dat Zionisten geen andere mening accepteren dan de eigen mening. De Internationale Joodse organisatie B'nai B'rith International, heeft Secretarie-generaal Ban Ki-Moon en de permanente missie van Zwitserland bij de VN verzocht ex-MI5-spion Annie Machon te verwijderen van een VN panel discussie in New York 06 juni want Annie Machon zegt dat de aanslagen van 11 september georkestreerd zijn door de Amerikaanse overheid als 'pretext' voor oorlog...en om de vrijheid uit te slijten'.
Joodse Staat hóórt niet
Wat er ook mag zijn van de mening van Esther Voet, directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël, ze miskent het feit dat een Joodse Staat niet hoort. Haar behoefte aan een Joodse Staat is Nazistisch. Joden zijn mensen die geloven in het Jodendom. De daarbij passende grondregel is dat Joden géén belang hebben bij een Joodse Staat omdat ze alsdan het verbond met G-d verbreken en 'dire consequences' te duchten hebben, zoals met de afgoderij in de tijd van de veronderstelde kruisigingsdood van Jezus Christus.