U bent hier: Home

Zoekresultaten

125 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
OM-topman Bolhaar praat onzin
OM-topman Herman Bolhaar praat faliekante onzin wanneer hij zegt dat zedenzaken, en zeker zaken waarbij minderjarigen zijn betrokken, “een speerpunt in de opsporing en vervolging”. Het OM wordt al jaren zeer goed onderbouwd geïnformeerd over chronisch kindermisbruik door de ambtenaren van de kinderbescherming. Het OM doet daar helemaal niks tegen. Sterker het OM faciliteert de misbruikers door ouders die hun ongenoegen over de kinderbeschermers spuien te vervolgen als 'jeugdzorg stalkers'
Jeugdzorg Gestapo rooft kinderen
De Nederlandse Jeugdzorg Gestapo wat eufemistisch ook kinderbescherming genoemd wordt rooft jaarlijks 35.000 Nederlandse minderjarigen van hun jeugd of doet pogingen daartoe. De kinderen worden opgepakt met hulp van de Politie. Vaak zijn dit zeer traumatische ervaringen voor kinderen. Wanneer de papierboel erbij wordt gepakt blijkt er geen enkel aan de gedwongen verdwijning vooraf betekend rechterlijke uitspraak van een eerlijke en onafhankelijke rechter te bestaan.
Jeugdzorg in Nederland
Jeugdzorg in Nederland is ook al zo'n domein waarbij niemand aan waarheidsvinding doet. Dat André Rouvoet adviseert meer over seks te praten bij en tijdens de selectie van jeugdzorgmedewerkers wordt opgeteld bij de verwijsindex en samen gezien met het Rapport van de Commissie Samson en het hoger gemiddeld aan kindermisbruik onder minderjarigen onder toezicht van jeugdzorg, en dat over een periode van decennia vanaf 1945 tot en met heden.
Het jeugdzorg schandaal
Misschien dat u zwijnt en danst met familie en kind rond de meiboom; hoed u dan voor jeugdzorg, de gezinnen sloper. Het maakt niet uit welk lid van Jeugdzorg Nederland aan de poort is. Beleefd het bezoek afwentelen en naar de politie gaan in verband met voorbereidingshandelingen tot het gijzelen van uw minderjarige kind(eren). Of medewerkers van jeugdzorg ook bij u de gijzeling van het kind volbrengen hangt af van de mate waarin u zich bekend maakt met de criminele praktijken van jeugdzorg, waaronder tevens begrepen André Rouvoet.
Jeugdzorg mishandelt baby
Meisje A. te R. is een baby van nu bijna een jaar en wordt inmiddels bijna een jaar mishandelt onder toezicht van jeugdzorg, en ouders kunnen er niks tegen doen. De jeugdzorg medewerkers liegen tegenover de kinderrechter over de noodzaak tot de maatregelen en de politie onderneemt geen actie. Ondertussen schrijven de medewerkers van jeugdzorg en de raad van de kinderbescherming in de rapporten dat de uitgeplaatste baby zich ná de UHP overstrekt, gespannen is, smetvlekken heeft in de schaamstreek, met de handjes trilt bij vreemden en meer dan twee dagen huilt als het omgang met moeder heeft gehad.
Oorlog met jeugdzorg
Jeugdzorg blijkt de verkeerde op de tenen getrapt te hebben. De afspraak die met jeugdzorg gemaakt was 08 mei 2012 is dat de controle op de zorg voor meisje A. te R. door ouders, overgelaten zou worden aan de huisarts. Ouders en huisarts zijn de afspraken stipt nagekomen. Huisarts had niks te melden wat jeugdzorg aan zou kunnen gaan, desondanks is de baby 12 juni 2012 met spoed uit huis geplaatst door een kinderrechter die ook medewerker is van een bureau jeugdzorg.
Jeugdzorg volgens LoketBJZ.nl
Volgens de casemanager van LoketBJZ is jeugdzorg een grote criminele organisatie die in vereniging met ambtenaren van het ministerie van veiligheid en justitie, politie en ook rechtspraak, kinderen gijzelt om er financieel en anderszins van te profiteren. Korte termijn planning van de organisatie is meer grip op minderjarigen om risico's te vermijden en veiligheid te leveren.
Jeugdzorg slopen
Volgens de casemanager van LoketBJZ zit er niks anders op dan jeugdzorg te slopen. Jeugdzorg is systeem vreemd. Vormgegeven door oorlogscriminelen. Jeugdzorg is een particuliere organisatie. Het beschikt over justitiële middelen die het met gesloten deuren toepast in het particuliere kader bij de marginaal toetsende kinderrechter. Medewerkers van jeugdzorg en de raad van de kinderbescherming leveren kinderrechters chronisch een valse voorstelling van zaken over hetgeen kind en ouders bepaaldelijk aangaat.
Jeugdzorg is mensenhandel
Volgens Trouw 03 mei 2013 zijn in Nederland zelf geen gevallen bekend waarbij kinderen daadwerkelijk voor geld aan derden zijn overgedragen. Deze veronderstelling is naar aanleiding van klachten van de VN over de bescherming van minderjarigen tegen mensenhandel. Kennelijk heeft betrokken correspondent niet gekeken naar Jeugdzorg. Jeugdzorg plaatst kinderen onder dwang en zonder voorafgaande waarheidsvinding voor de duur van de jeugd bij derden, en deze derden en jeugdzorg krijgen daarvoor geld.
Jeugdzorg misbruikt wet
Bureaus jeugdzorg en de raad voor de kinderbescherming misbruiken wettelijke grondslagen om zakelijke belangen van de leden van Jeugdzorg Nederland te dienen. De stichtingen bureau jeugdzorg hebben in verschillende functies de bevoegdheid beslissingen te nemen die voor de cliënten ingrijpende gevolgen kunnen hebben. In het kader van de jeugdbescherming, en ook bij de screening, indicatie en zorgtoewijzing beschikken de bureaus jeugdzorg over bevoegdheden die zodanig zijn, dat de stichtingen kunnen worden aangemerkt als bestuursorganen in de zin van de Algemene Wet Bestuursrecht.