U bent hier: Home

Zoekresultaten

116 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Onrust in Jodenland
Joden vragen zich af of zij zich zorgen maken moeten omdat grote groepen journalisten zoals Esther Voet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en Philippe Remarque van de Volkskrant ouderwets liegen over de Zionistische grondslag van het antisemitisme alsof ze net als toen de volgende wereldoorlog en Holocaust voorbereiden. Vooral journalisten moeten ermee bekend zijn dat journalisten dé architecten zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat journalisten na de oorlog jacht maken op personen die een andere mening hebben dan zij.
Joden, Joden en nog eens Joden
Joden zijn een speciaal volkje. Joden stammen indirect van Abraham. Arabieren stammen direct van Abraham. Joden zijn bekeerde Arabieren. Het Joodse ras is Arabisch. Semieten en Arabieren zijn hetzelfde. Niet alle Joden zijn Arabieren. Meeste Joden zijn zogenaamd Joods en lid van de Synagoge van Satan. Jezus Christus waarschuwt in de Bijbel voor deze Joden. Dit zijn de zogenaamde Joden die de sfeer verzieken. Zoals Lodewijk Asscher.
Kritiek op Joden als groep
De kritiek op Joden als groep is dat zij te veel in het Achterhuis ondergedoken blijven en niet uit de kast komen met het feit dat de Zionisten doelbewust de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust georganiseerd hebben en thans de volgende Holocaust voorbereiden die moet plaatsvinden in het Midden Oosten. Hoe lang laten de Joden zich nog kerstenen door de slavendrijvers van Zion? #durftevragen In Amerika zijn regelmatig druk bezochte rally's van Joden waarin zij voor iedereen te verstaan hun anti-Zionisme demonstreren. Joden zijn trots op hun anti-Zionisme.
Likoed Nederland bedreigt Joden
Likoed Nederland is een zusterorganisatie van de Bruinhemden. Beide gegrondvest in de ideologie van Ze'ev Jabotinsky. Jabotinsky was de grote vooroorlogse militair leider van Israël in oprichting. Hij voerde deze van de Joden gestolen naam om te misleiden omtrent zijn antisemitische bedoelingen. In 1940 schreef Jabotinsky dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog was. Hij bedoelde een oorlog van hem en zijn vrienden. Jabotinsky zag de antisemiet als de trouwste bondgenoten van hem en zijn Likoed beweging.
Joden als beroepsleugenaars
David Wertheim is directeur van het Menasseh ben Israël Instituut voor Joodse sociaal-wetenschappelijke en cultuurhistorische studies. David Wertheim is één van de redacteuren van het zogenaamde standaardwerk “Geschiedenis van de Joden in Nederland”. Dit boek verhaalt over de eerste aanwezigheid van Joden in Nederland in de Middeleeuwen, tot hun huidige positie in de Nederlandse samenleving. Ook Hans Blom van het NOID is één van de redacteuren. Zonder het boek te lezen kan gezegd worden dat David Wertheim en Hans Blom beroepsleugenlaars zijn.
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Hidde van Koningsveld is de nieuwe jonge leider van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Louter daarom is Hidde van Koningsveld een directe en rechtstreekse bedreiging voor Joden. Ook bedreigt Hidde van Konininsveld de Joden door in reactie op de berichten over de diepgaande betrokkenheid van de Zionisten bij de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust dagvaardingen aan te kondigen en verder te doet alsof de feiten niet bestaan. De Zionisten hebben de Holocaust beraamd. De Staat Israël is een grove belediging voor Joden.
Israël bedreigt de Joden
Israël bedreigt de Joden met uitroeiing. Israël is opgericht door de vrienden van de Telegraaf Media Groep. Bedoeld als Wereld Jodenkwartier. Erez Israël is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 door de prominente journalist Theodor Herzl met het oogmerk haaks op de Joodse normen en waarden en zelfs gewelddadig bezit te nemen van Palestina en daar in belang van het financierend Syndicaat het wereldgetto voor de Joodse slavenarbeiders op te trekken.
Afgeslacht door Israël
Meer dan drie miljoen Joden zijn tijdens de tweede wereldoorlog gruwelijk afgeslacht door de bestuurlijke lichamen van Israël. Toen nog staat zonder grondgebied op weg naar de onafhankelijkheid in 1948. Een zorgvuldig, goed voorbereid plan waarvan de eerste officiële handelingen plaatsvinden bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-13 augustus 1897. Toen hebben de Zionisten de mensenrechtten voor alle Joden ontbonden omdat zij volgens de Zionisten bij meerderheid uit een volk van verachtte bedelaars bestonden.
Nazisme is Joods
Volgens de officier van justitie in de strafzaak tegen hetzuur.nl zijn Asjkenazim ook Joden. Vrijwel alle Zionisten zijn Asjkenazim. Nazisme is het verlangen van het Joodse volk om terug te keren naar het land Israël. Meeste mensen denken dat Nazisme van het Duitse volk komt. Dat is niet waar. Nazisme komt van de Asjkenazim, het Joodse volk. Net als het Zionisme. Nazisme en Zionisme zijn elkaars gelijken. Dat is hetzelfde. De grootste Nazi's waren Amerikaanse joodse families die ook leidend zijn geweest in verband met de internationale slavenhandel en de eigenaren waren van joodse getto's. In Amerika worden deze joodse leiders als helden behandeld.
Joden schuldigen Tweede Wereldoorlog
Dat Joodse leiders dè schuld hebben aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah is de waarheid van de feiten. Joodse leiders hebben Joden en masse vermoord met hun politiek maatschappelijke organisatie tot illegale bezitneming van Palestina. In één beweging hebben Joodse leiders in 1897 de mensenrechten voor Joden ontbonden, het antisemitisme salonfähig en Hitler groot gemaakt. Dat dit gepaard is gegaan met het bombardement op Rotterdam en de moord op honderdtienduizend Nederlandse Joden kan de Joden blijkens de propaganda van het CIDI helemaal niks schelen.