U bent hier: Home

Zoekresultaten

114 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Onrust in Jodenland
Joden vragen zich af of zij zich zorgen maken moeten omdat grote groepen journalisten zoals Esther Voet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en Philippe Remarque van de Volkskrant ouderwets liegen over de Zionistische grondslag van het antisemitisme alsof ze net als toen de volgende wereldoorlog en Holocaust voorbereiden. Vooral journalisten moeten ermee bekend zijn dat journalisten dé architecten zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat journalisten na de oorlog jacht maken op personen die een andere mening hebben dan zij.
Joden, Joden en nog eens Joden
Joden zijn een speciaal volkje. Joden stammen indirect van Abraham. Arabieren stammen direct van Abraham. Joden zijn bekeerde Arabieren. Het Joodse ras is Arabisch. Semieten en Arabieren zijn hetzelfde. Niet alle Joden zijn Arabieren. Meeste Joden zijn zogenaamd Joods en lid van de Synagoge van Satan. Jezus Christus waarschuwt in de Bijbel voor deze Joden. Dit zijn de zogenaamde Joden die de sfeer verzieken. Zoals Lodewijk Asscher.
Likoed Nederland bedreigt Joden
Likoed Nederland is een zusterorganisatie van de Bruinhemden. Beide gegrondvest in de ideologie van Ze'ev Jabotinsky. Jabotinsky was de grote vooroorlogse militair leider van Israël in oprichting. Hij voerde deze van de Joden gestolen naam om te misleiden omtrent zijn antisemitische bedoelingen. In 1940 schreef Jabotinsky dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog was. Hij bedoelde een oorlog van hem en zijn vrienden. Jabotinsky zag de antisemiet als de trouwste bondgenoten van hem en zijn Likoed beweging.
Joden als beroepsleugenaars
David Wertheim is directeur van het Menasseh ben Israël Instituut voor Joodse sociaal-wetenschappelijke en cultuurhistorische studies. David Wertheim is één van de redacteuren van het zogenaamde standaardwerk “Geschiedenis van de Joden in Nederland”. Dit boek verhaalt over de eerste aanwezigheid van Joden in Nederland in de Middeleeuwen, tot hun huidige positie in de Nederlandse samenleving. Ook Hans Blom van het NOID is één van de redacteuren. Zonder het boek te lezen kan gezegd worden dat David Wertheim en Hans Blom beroepsleugenlaars zijn.
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Hidde van Koningsveld is de nieuwe jonge leider van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Louter daarom is Hidde van Koningsveld een directe en rechtstreekse bedreiging voor Joden. Ook bedreigt Hidde van Konininsveld de Joden door in reactie op de berichten over de diepgaande betrokkenheid van de Zionisten bij de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust dagvaardingen aan te kondigen en verder te doet alsof de feiten niet bestaan. De Zionisten hebben de Holocaust beraamd. De Staat Israël is een grove belediging voor Joden.
Afgeslacht door Israël
Meer dan drie miljoen Joden zijn tijdens de tweede wereldoorlog gruwelijk afgeslacht door de bestuurlijke lichamen van Israël. Toen nog staat zonder grondgebied op weg naar de onafhankelijkheid in 1948. Een zorgvuldig, goed voorbereid plan waarvan de eerste officiële handelingen plaatsvinden bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-13 augustus 1897. Toen hebben de Zionisten de mensenrechtten voor alle Joden ontbonden omdat zij volgens de Zionisten bij meerderheid uit een volk van verachtte bedelaars bestonden.
Nazisme is Joods
Volgens de officier van justitie in de strafzaak tegen hetzuur.nl zijn Asjkenazim ook Joden. Vrijwel alle Zionisten zijn Asjkenazim. Nazisme is het verlangen van het Joodse volk om terug te keren naar het land Israël. Meeste mensen denken dat Nazisme van het Duitse volk komt. Dat is niet waar. Nazisme komt van de Asjkenazim, het Joodse volk. Net als het Zionisme. Nazisme en Zionisme zijn elkaars gelijken. Dat is hetzelfde. De grootste Nazi's waren Amerikaanse joodse families die ook leidend zijn geweest in verband met de internationale slavenhandel en de eigenaren waren van joodse getto's. In Amerika worden deze joodse leiders als helden behandeld.
Joden schuldigen Tweede Wereldoorlog
Dat Joodse leiders dè schuld hebben aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah is de waarheid van de feiten. Joodse leiders hebben Joden en masse vermoord met hun politiek maatschappelijke organisatie tot illegale bezitneming van Palestina. In één beweging hebben Joodse leiders in 1897 de mensenrechten voor Joden ontbonden, het antisemitisme salonfähig en Hitler groot gemaakt. Dat dit gepaard is gegaan met het bombardement op Rotterdam en de moord op honderdtienduizend Nederlandse Joden kan de Joden blijkens de propaganda van het CIDI helemaal niks schelen.
Joden haten waarheid
Het doen en laten van de Joden toont aan dat zij een broertje dood hebben aan de waarheid. De ongemakkelijke waarheid van de feiten die bewijzen dat de Joodse leiders de gangmakers zijn achter de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Het niet mogen ontkennen van de Holocaust heeft een keerzijde. Die keerzijde is dat de schuld ervan op het bordje van Joden gelegd hoort te worden. Holocaust is iets typisch Joods en zes miljoen is een heiliggetal in de Kabbala. Joden haten de waarheid omdat ze anders 'Wiedergutmachung' betalen en Israël ontbinden moeten.
Klachten over Joden
Er zijn klachten gerezen over Joden. Geen plaats waar men terecht kan. Het is antisemitisme om niet optimistisch over Joden te zijn. Het is slechts een kleine groep Joden, een absolute minderheid, waar enthousiasme over bestaat. De Joden die niet aan Zionisme doen, dat zijn normale Joden die gewoon broederlijk in de samenleving bestaan, de mensen van het schrift. Ook de Koran respecteert de keuze van deze Joden. De Zionisten worden in de Koran aangemerkt als de apen, varkens, honden en ander tinnef.