U bent hier: Home

Zoekresultaten

140 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Sonderkommando Marcel Hulspas
Micha Kat heeft zijn paranoïde-gek-zaak tegen de Volkskrant en onderzoeksjournalist Marcel Hulspas verloren. Micha Kat werd door Marcel Hulspas in de Volkskrant "de ongekroonde koning van dit gekkenhuis" en "gekke" genoemd. Ook had hij het over de "bizarre club rond kletskous Kat" en "paranoïde gekkies". De eis tot rectificatie is afgewezen. Mede omdat Marcel Hulspas “Sonderkommando” genoemd is door Micha Kat. Hulspas brengt met zijn beledigingen aan Micha Kat tot uitdrukking dat hij de theorieën van Micha Kat niet serieus neemt.
Onrust in Jodenland
Joden vragen zich af of zij zich zorgen maken moeten omdat grote groepen journalisten zoals Esther Voet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en Philippe Remarque van de Volkskrant ouderwets liegen over de Zionistische grondslag van het antisemitisme alsof ze net als toen de volgende wereldoorlog en Holocaust voorbereiden. Vooral journalisten moeten ermee bekend zijn dat journalisten dé architecten zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat journalisten na de oorlog jacht maken op personen die een andere mening hebben dan zij.
Gert Ysebaert koopt terroristische organisatie
Volgens berichten in de Nederlandse media zegt topman Gert Ysebaert van Mediahuis dat als het aan de nieuwe eigenaar van de Telegraaf Media Groep (TMG) ligt, de website GeenStijl verkocht of verzelfstandigd wordt. Mediahuis heeft afgelopen donderdag TMG helemaal overgenomen en wil de stinkende zweetvoeten deze terroristische organisatie afstoten. Dat niet in de Telegraaf of NRC staat dat TMG een terroristische organisatie is betekent niet dat het geen terroristische organisatie is.
Hans Knoop onfatsoenlijke journalist
Hans Knoop is één van de onfatsoenlijke journalisten die de Zionisten rijk zijn. Hans Knoop is bekend van de vervolging van oorlogscrimineel Pieter Menten. Hans Knoop werkte in zijn journalistieke tijd bij de Telegraaf. Nu wil het toeval dat de Telegraaf al in 1922 bekend was met de plannen voor oorlog en Holocaust van de beste Zionistische vrienden en bondgenoten van Pieter Menten. Hans Knoop zwijgt in alle toonaarden over de schuld van de Zionisten aan de Holocaust en jaagt op oorlogscriminelen die hun werk voor de Zionistische zaak naar behoren hebben verricht.
Chris Klomp spoort niet
Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad spoort niet. Hij geniet van zijn mooie leven ten koste van de duizenden slachtoffers van de Nederlandse Kinderbescherming waarover hij weigert te publiceren terwijl dat wel zijn zure journalistiek plicht en hij er toe in staat is. Chris Klomp heeft misschien wel duizend artikelen geschreven over Joris Demmink of de Kinderbescherming waarin hij niet ingaat op de kern van het bedrog van de kinderbeschermers terwijl de feiten voor het oprapen liggen.
Chris Klomp betrokken bij kindermisbruik
Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is betrokken bij zeer ernstig misbruik van grote groepen minderjarigen. Journalist Chris Klomp verdient als professional in de journalistiek zijn geld met opzettelijk wegkijken van de zware misdrijven van de Nederlandse kinderbescherming. Chris Klomp is uitgebreid geïnformeerd over de misdrijven van de kinderbescherming. Hij is niet geïnteresseerd. Eduard Nazarski, directeur van Amnesty International steunt hem daarin.
Journalisten betrokkenen 9/11
11 september 2017 organiseren betrokkenen bij de aanslagen in de VS 11 september 2001 een avond in de Balie te Amsterdam om onder elkaar de keuzes te bespreken die zij maken bij het samenstellen van nieuws en hoe zij vinden dat de media adequaat kan reageren op aanslagen. Onder andere Marcel Gelauff en Beatrice de Graaf zullen reflecteren op de angst in de maatschappij. Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Journalisten, Raad voor de Journalistiek en het Genootschap van Hoofdredacteuren
Journalisten bedreigen rechtsstaat
Door lasterlijke aanklachten en bedreigingen met afschrikwekkende consequenties van journalistieke vrienden van Geert Wilders zijn met succes bijlen gezet aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak. Deze journalisten verzwijgen met kennis van de feiten dat prominente journalisten in 1895 reeds de Holocaust hebben bedacht. Deze journalisten liegen ook over de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de aanslag op de MH17. Het actuele terrorisme is bedacht door journalisten.
Media liegen opzettelijk
Dat Donald Trump gelijk heeft met zijn keiharde uithalen naar de media wordt bewezen door de door professionals in het veld getoetste feiten op hét Goede Nieuws™. Middels 'fake news' ondersteunen de media opzettelijk wederrechtelijk de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. De media liegen al sinds de agenda van de helden van Geert Wilders de media domineert.
Telegraaf en terrorisme
De Telegraaf is in ieder geval sinds 1922 betrokken bij de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. Deze helden waren in hun tijd prominente journalisten die het debat in de media domineerde met hun idealen. De aanslagen in de VS 11 september 2001, het referendumbedrog van GeenPeil en de BREXIT zijn onderdeel van de 'complete realisation of the ideals' van de helden van Wilders. Het internationaal terrorisme wordt sinds eind 19e eeuw bepaald door journalisten.