U bent hier: Home

Zoekresultaten

27 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Moordenaar Joep Lange dood
Joep Lange misschien wel de grootste medicijnmoordenaars van Nederland en zijn vrouw zaten ook in de verongelukte vlucht MH17. Joep Lange wordt herdacht als een van de grote AIDS-onderzoekers van de wereld. Toch heeft dit Joep Lange er nooit van weerhouden zijn patiënten te vertellen dat HIV geen AIDS veroorzaken kan.
Nederlandse journalisten zijn oorlogshitsers
De aanslag op #MH17 bewijst bijzonder concreet dat Nederlandse journalisten bij meerderheid bestaat uit hufters en oorlogshitsers. Zelf als journalist zijn zij bekend met het effect van het woord en beeld op het publiek. Met zorgvuldig gekozen woorden en afbeeldingen vertellen zij het verhaal wat zij willen dat het publiek gelooft.
Neerhalen MH17 rechtmatige vergelding
Nederland is een klein en bijzonder agressief landje. Het levert ondersteuning, moreel en anderszins, aan extreem geweld van Amerikaanse en Israëlische bondgenoten. Ook draagt het actief bij aan het verhelen van de ware toedracht van de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Binnenlands wordt ook genocide gepleegd op beschermde bevolkingsgroepen middels gedwongen bekeringen van minderjarigen onder toezicht van de jeugdbeschermers van het Leger des Heils. Gemeenschappelijke kenmerk van al dat extreme geweld is Christenheid.
Bier drinken met Poetin
Nederland moet meer bier drinken met Poetin. Op dit moment weten alleen de daders wie de raket heeft afgeschoten en of het wel een raket was. Misschien hebben rebellen om te beschermen op een straaljager geschoten die de MH17 aanviel. Of waren het Amerikaanse piraten die de BUK gestolen en teruggeplaatst hebben. Niemand weet wat er precies gebeurt is en iedereen deint mee op de oorloghitserrij in de media die aangevoerd wordt door de Telegraaf.
Oekraïne schoot MH17 neer
De BUK 312 waarmee de MH17 verondersteld is neergeschoten lijkt rond maart dit jaar bezit geweest te zijn van Oekraïne. Door de Oekraïense machthebbers is een foto verspreid van de BUK 312 die na de aanslag over de grens met Rusland getransporteerd zou zijn. Op YouTube staat een video waaruit zou blijken dat de BUK 312 maart dit jaar onderdeel was van een Oekraïens konvooi in Gorlovka.
Waarheid over MH17 (en de rest)
De waarheid over MH17 is dat niemand weet of er een raket afgevuurd is op het passagiersvliegtuig en uit wiens naam dat dan gedaan is . De waarheid is ook dat het bedrijf wat de munitie voor de BUK 312 levert in Amsterdam gevestigd is. De waarheid is waarschijnlijk ook dat dit bedrijf legaal levert. De waarheid blijkt ook te zijn dat de militaire autoriteiten van Oekraïne over meerdere BUKs beschikken.
Straaljager nabij MH17
Russische militairen melden ontdekt te hebben dat een Oekraïens SU-25 straaljager hoogte won richting de MH17 Boeing op de dag van de ramp. Volgens Russische bronnen moet Kiev verklaren waarom dat militaire straalvliegtuigen in de bijhouden was van het passagiersvliegtuig, de Russische ministerie van Defensie heeft het volgende gezegd:
Waarheid MH17
Omdat de corporate media in Nederland elkaar napraat en vindt dat de corporate media in Rusland bevooroordeeld is heeft hét Goede Nieuws™ de nieuwe website waarheidhm17.nl opgezet. Waarheidsvinding is de eerste overweging. Feiten waaraan iedereen voorbij gaat zijn onder andere de aanwezigheid van grote aantallen Amerikaanse huurlingen in Oekraïne en dat westerse autoriteiten iedereen knalhard voorliegen over de toedracht van 911 en de noodzaak tot oorlog in Irak.
MH17 en Auschwitz
MH17 en Auschwitz hebben met elkaar te maken omdat naar alle waarschijnlijkheid dezelfde georganiseerde criminaliteit voordeel trekt. Het is nodig het in het debat over de schuldvraag in verband met MH17 te hebben over de Israël-connectie. Omdat Israël of althans de bestuurlijke lichamen van Israël in oprichting, ook de initiatiefnemers zijn van Auschwitz, én omdat een Israëli met dubbele nationaliteit de bestuurlijk manager blijkt van de BUK 312 die verondersteld de MH17 heeft neergeschoten, is de Israël-connectie het éérste spoor om te volgen.
Neonazi's schoten MH17 neer
De BUK 312 die verondersteld de raket heeft afgevuurd waarmee MH17 is neergeschoten is in maart en/of juli 2014 getransporteerd op een trailer met het kenteken AE-4483-HE. Dit vervoer is gefilmd door Oekrainse verkeerspolitie. De betreffende video staat op internet. Kentekens in Oekraïne hebben een speciale code. De letters AE geven de standplaats aan van het voertuig. AE staat in Oekraïne voor regio Dnipropetrovsk. Dnipropetrovsk is niet in handen van separatisten.