U bent hier: Home

Zoekresultaten

28 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Voorpret strafvervolging Matthijs van Nieuwkerk
De inleidende schermutselingen zijn vorig jaar geweest. In het kantoor van de Wereld Draait Door, en buiten aan het terras met Jan Mulder aan een tafeltje. Matthijs van Nieuwkerk en Mulder schoten als hazen in het gebouw van DWDD. Daags later is Matthijs van Nieuwkerk nog een keer bij het terras aangesproken waar hij een versnapering genoot. Matthijs van Nieukwerk verdient meer dan de minister-president èn hij vraagt zijn tafelgasten niet naar hun oorlogsmisdaden. Dat is bizar.
Medewerkers DWDD molesteren journalist
Dinsdag 22 oktober 2013 rond de klok van 12 is een verslaggever van hét Goede Nieuws™ gemolesteerd en ernstig mishandeld door meerdere medewerkers van De Wereld Draait Door in vereniging, het programma van de duurst betaalde parasiet van de Nederlandse publieke omroep. De verslaggever kwam alleen de post brengen en een journalistiek gesprekje aanknopen over het terrorisme in de Nederlandse politiek en het racisme van Geert Wilders.
Van Nieuwkerk inspiratie hét Goede Nieuws™
Een leuk nieuwtje is dat hét Goede Nieuws™ geïnspireerd is op Matthijs van Nieuwkerk. Een krantenjongen bij V&D deelde het Parool uit. Toen hem verteld werd dat Matthijs van Nieuwkerk vroeger de hoofdredacteur van het Parool was en nu gestraft hoort te worden voor ondersteunen van oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide zei de knul “dàt is het goede nieuws”. Goedenieuws.nl was geboren.
Matthijs van Nieuwkerk vergist zich
Gisteren is een verslaggever van het Goede Nieuws mishandeld door vier medewerkers van Matthijs van Nieuwkerk. Vandaag is de eerste dag van de rechtens wraak. Matthijs van Nieuwkerk speelt een sleutelrol in het ondersteunen van een Amerikaanse militaire junta bij het verhelen van de schuld van blanke mannen aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Voorts levert hij propagandistisch ondersteuning aan oorlogsmisdadiger, terroristen en genocidale moordenaars in de Nederlandse politiek.
Aangifte tegen de Wereld Draait Door
Woensdagavond is aangifte gedaan tegen het personeel van het Tv-programma De Wereld Draait Door van Matthijs van Nieuwkerk en de VARA in verband met het mishandelen van een verslaggever van het Goede Nieuws. Ook is gevraagd aangifte te mogen doen van het ondersteunen van de genocide in Irak door Matthijs van Nieuwkerk & co. De Politie heeft de USB-stick met de geluidsbestanden van het voorval in beslag genomen.
Matthijs van Nieuwkerk ouderwets opjagen
Nederland heeft een traditie hoog te houden als het gaat om het bestrijden van oorlogscriminelen en genocidale moordenaars. Nu het personeel van Matthijs van Nieuwkerk heeft besloten te vechten in plaats van te praten met Jeroen de Kreek is het besluit genomen Matthijs van Nieuwkerk ouderwets op te jagen als de makkelijke prooi van de bounty hunter die reeds bloed geproefd heeft.
Matthijs van Nieuwkerk ondersteunt genocide
Er is op aarde een consortium of althans een broederschap van personen wat in Irak genocide beraamt en pleegt middels misbruik van de lange arm en media persoonlijkheden. De rol van Matthijs van Nieuwkerk daarin is het in de doofpot plaatsen of houden van de schuld van Mark Rutte, Jort Kelder, het CDA, de VVD en overigens de oppositie aan deze genocide die groots is en waaraan de Nederlandse politiek ambtsdragers bewust en opzettelijk deelnemen.
Matthijs van Nieuwkerk ondersteunt genocide (2)
Met de dood van Nelson Mandela demonstreert Matthijs van Nieuwkerk aan zijn van de tafel van de Wereld Draait Door van de VARA goed dat hij waarachtig een ranzig type is die beter van de beeldbuis verdwijnt. Over de 11 seconden waarmee voetbalnazi Blatter Nelson Mandela herdenkt weet Van Nieuwkerk breed uit te meten dat het een obstructie van de bovenste plank is terwijl hij de politici aan zijn tafel met het bloed van 1,5 miljoen Islamieten aan de handen naar de mond praat.
Matthijs van Nieuwkerk legaal lynchen
Het is net alsof Matthijs van Nieuwkerk bijna fan is van de terroristen in de Nederlandse politiek, al heeft hij ze duizend keer aan tafel nooit stelt hij de vanzelfsprekende vragen naar de dagelijkse gang van zaken waarop iedereen middels internet het zicht heeft. De redactie van de Wereld Draait Door heeft een journalist van het Goede Nieuws™ gemolesteerd. Dat zit nog steeds dwars.
Matthijs van Nieuwkerk zenuwachtig maken
Of Matthijs van Nieuwkerk en/of zijn redactie hét Goede Nieuws™ lezen is onbekend. Het is Matthijs van Nieuwkerk persoonlijk aan te raden regelmatig kennis te nemen van de inhoud van hét Goede Nieuws™. Het zit namelijk zo dat de maker van hét Goede Nieuws™ ernstig mishandeld is geweest op de redactie van de Wereld Draait Door, door medewerkers van de Wereld Draait Door. Twee of drie man hielden hem vast. Door een ander werd hij gewurgd.