U bent hier: Home

Zoekresultaten

88 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Hidde van Koningsveld steunt Nazi's
Joden zijn antizionistisch. Zionisten steunen de Nazi's. Hidde van Koningsveld is Zionist. Hidde van Koningsveld steunt de Nazi's. De Zionisten hebben eind 19e eeuw het antisemitisme geactiveerd en in de eerste helft van vorige eeuw de wereld in brand gezet ten behoeve van de vestiging van het Koninkrijk voor het financierend syndicaat van de familie Rothschild. De Zionisten zijn de besturende Nazi's. Hitler, Heydrich, Himmler, Goebbels, de Telegraaf Media Groep waren uitvoerende Nazi's. De Zionisten zijn de Nasi's onder de Nazi's. Hidde van Koningsveld is Nasi van CIDI Jongeren.
Geert Wilders bewondert Nazileiders
Meeste mensen worden vakkundig misleidt over wie de Nazi's zijn. Daardoor wanen zij dat de tekens NAZI de afkorting zijn van Nationalsozialismus. Dit is onjuist. NAZI associeert met Asjkenazi of Asjkenazim. Met deze afkorting wordt de symbiotische samenwerking tussen de Nationaalsocialisten (Na) en de Zionisten (Zi) bedoeld. De journalisten Herzl en Jabotinsky zijn de grote Zionistische wegbereiders van Hitler en de gaskamers. Wilders ziet hen als helden.
Nederland Naziland
President Erdogan van Turkije heeft gelijk door Nederland een Nazi-overblijfsel te noemen. Nederland speelde een centrale rol in verband met de verspreiding van de plannen voor de Holocaust. Tevens was Nederland via Rotterdam doorvoerhaven van het geld voor Adolf Hitler wat uit Amerika kwam. Ook toen waren journalisten sleutelfiguren tijdens de voorbereidingen. Omdat de journalistiek van de MSM vol zit met laffe leugenaars en wegkijkers weten meeste mensen niet dat journalisten de initiatiefnemers zijn van WOII en de Holocaust.
Nazisme Nederland normaal
Erdogan heeft gelijk. Nederland is een Nazi-overblijfsel. Meeste Nederlanders zijn door de Nazi's misleidt over wie of wat de Nazi's zijn. Daardoor wanen ze dat zij geen Nazi-overblijfsels zijn zoals burgemeester Aboutaleb van Rotterdam. Iemand die heel goed weet wie of wat de Nazi's zijn en dat opzettelijk wederrechtelijk verzwijgt is vicepremier Lodewijk Asscher.
Adolf Hitler bondgenoot Israël
Meeste mensen denken gehersenspoeld als ze zijn dat Israël in 1948 is opgericht. Israël is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897. In 1948 heeft Israël zich onafhankelijk verklaard van de antisemitische vrienden en fascistische bondgenoten. De plannen voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bedacht door de oprichters van Israël. Hitler is betaald door de oprichters van Israël. Auschwitz was hún kamp. Eichmann zag zichzelf als één van de oprichters van Israël.
Zionisten zijn Nazicollaborateurs
Ze doen zich voor als behartigers van Joodse belangen: de Zionisten. Ook noemen zij zichzelf Joden, en slachtoffers van de Holocaust. Recent onderzoek naar honderden pagina's originele Zionistische geschriften laat een heel ander beeld zien van de Zionisten. Het waren de grote Nazicollaborateurs die Hitler en zijn Nationaal Socialisten geïnspireerd en gefinancierd hebben. Hitler was vaandeldrager der Zionisten en uitvoerder van de Heilige Zionistische Zaak.
Nazisme is Joods
Volgens de officier van justitie in de strafzaak tegen hetzuur.nl zijn Asjkenazim ook Joden. Vrijwel alle Zionisten zijn Asjkenazim. Nazisme is het verlangen van het Joodse volk om terug te keren naar het land Israël. Meeste mensen denken dat Nazisme van het Duitse volk komt. Dat is niet waar. Nazisme komt van de Asjkenazim, het Joodse volk. Net als het Zionisme. Nazisme en Zionisme zijn elkaars gelijken. Dat is hetzelfde. De grootste Nazi's waren Amerikaanse joodse families die ook leidend zijn geweest in verband met de internationale slavenhandel en de eigenaren waren van joodse getto's. In Amerika worden deze joodse leiders als helden behandeld.
Israël: 65 jaar Nazisme
Dat alle Joden afgemaakt worden is hooguit een kwestie van tijd. 14 mei vierde de Nazi's het 65 jaar bezetten van Palestina. Het formaliseren van de organisatie die de Exodus op touw zette begon te Basel 29-31 augustus 1897 bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres. Daar bepaalde de Zionisten dat de Joden bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars zijn, en ontbonden zij de mensenrechten voor alle Joden. Een paar jaar eerder hadden de Zionistische leiders de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk op de internationaal politieke agenda gezet, en 'Entartete Kunst' uitgevonden.
Nazi's zijn terug
De Nazi's zijn terug. Eigenlijk zijn ze nooit weg geweest. Altijd verdekt opgesteld. Ronny Naftaniel, Esther Voet, Lodewijk Asscher, Uri Rosenthal, Samuel Jong, Dimitri van Tienhoven, al die zogenaamde jodenjongetjes met lust naar leugens en het beloofde wereld-getto in Israël. Daarbij opgeteld de blatante Gestapo-praktijken van Jeugdzorg en de Christenheid van André Rouvoet, en u weet hoe laat het is. Fred Teeven wil de advocatuur ook al onder toezicht van de staat plaatsten. Alle kenmerken voor de nieuwe nazi dictatuur die de Zionisten al sinds 1897 zo graag voor zichzelf willen.
Ronny Naftaniel typisch Nazi
Dat Ronny Naftaniel typisch een Nazi is valt niet alleen van zijn gelaatsuitdrukkingen af te leiden. Hij bezit de expressie van iemand die Joden verraadt. Ook zijn beleid is typisch voor Nazi's. Zij die de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk tot internationale politiek verheven waren de Zionisten. Dat was al in 1895. De grote Zionistische leider Theodore Herzl uit die tijd wordt tot op de dag van vandaag geëerd als de 'founding father' van Israël. Zijn dagboeken spreken boekdelen. Ze laten er geen misverstand over bestaan dat Zionisten genetisch genazificeerd zijn. Hieronder een paar citaten uit de dagboeken van de vader aller Nazi's die tot op de dag van vandaag hoog wordt gehouden door Ronny Naftaniel.