U bent hier: Home

Zoekresultaten

248 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Wat in Nederland gebeurt
In Nederland worden personen met Joodse achtergrond die bewijs leveren van de diepgaande betrokkenheid van Zionisten en journalisten van Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf bij de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, op aangifte van Zionisten en ondersteund door journalisten van onder andere het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf Media Groep strafrechtelijk vervolgd voor antisemitisme.
Israël = IS
Israël creëert de eigen vijand voor bestaansrecht. Israël is door de Zionisten opgericht te Basel 1897. De Zionisten zijn de vrienden van slavendrijvers en andere opportunisten. De Zionisten wilde Palestina in de macht voor geld en de lol van de vlotte realisatie van de Exodus. De Zionisten spannen samen met het Vaticaan en Amerikaanse en Britse ambtenaren en journalisten en soortgelijke lui in andere landen.
Sonderkommando Marcel Hulspas
Micha Kat heeft zijn paranoïde-gek-zaak tegen de Volkskrant en onderzoeksjournalist Marcel Hulspas verloren. Micha Kat werd door Marcel Hulspas in de Volkskrant "de ongekroonde koning van dit gekkenhuis" en "gekke" genoemd. Ook had hij het over de "bizarre club rond kletskous Kat" en "paranoïde gekkies". De eis tot rectificatie is afgewezen. Mede omdat Marcel Hulspas “Sonderkommando” genoemd is door Micha Kat. Hulspas brengt met zijn beledigingen aan Micha Kat tot uitdrukking dat hij de theorieën van Micha Kat niet serieus neemt.
Misdaden van Jaap de Hoop Scheffer
Jaap de Hoop Scheffer vindt Noord-Korea het grote veiligheidsprobleem van het moment. Dat Jaap de Hoop Scheffer en zijn vrienden het probleem zijn en niet de Koreanen, Trump of Poetin is de afgelopen 14 jaar meer dan voldoende bewezen sinds dat de VVD met Jaap de Hoop Scheffer als minister demissionair besloot in te stemmen met de illegale oorlog van Bush, Balkenende en Blair in Irak.
Gert Ysebaert koopt terroristische organisatie
Volgens berichten in de Nederlandse media zegt topman Gert Ysebaert van Mediahuis dat als het aan de nieuwe eigenaar van de Telegraaf Media Groep (TMG) ligt, de website GeenStijl verkocht of verzelfstandigd wordt. Mediahuis heeft afgelopen donderdag TMG helemaal overgenomen en wil de stinkende zweetvoeten deze terroristische organisatie afstoten. Dat niet in de Telegraaf of NRC staat dat TMG een terroristische organisatie is betekent niet dat het geen terroristische organisatie is.
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Hidde Jan van Koningsveld, bestuurder van een Zionistische organisatie, blijft zich verzetten tegen openbaring van de waarheid en de feiten over de Zionistische grondslag van de Holocaust en derhalve het terroristisch oogmerk van de organisatie waarvan Koningsveld leider is. Koningsveld vindt het smaad of laster wanneer bewezen wordt dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en in 'full swing mode' hun volgende Holocaust voorbereiden.
Holocaustbeleving met Hidde van Koningsveld
Publiceren over de Zionistische grondslag van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust lijkt niet mogelijk zonder aanvallen van de Zionisten van het Centrum Informatie Documentatie Israël te duchten te hebben. Geholpen door hun oude vrienden in de strijd tegen de Joden, de Telegraaf, lukt het de Zionisten anno 2017 wéér overal op aarde het antisemitisme los te maken en de schuld van de Zionisten aan de grote misdaden uit de Tweede Wereldoorlog te verhelen. Auschwitz is één groot commercieel themapark om zo veel mogelijk geld te verdienen aan de leugens die door Hidde Jan van Koningsveld met hand en tand worden verdedigd.
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Volgens oorlogscorrespondent Arnold karskens op Twitter klinkt de slogan 'Islam is liefde' na de zoveelste terroristische aanslag even verdacht als 'Arbeid maakt vrij'. Vanuit Joods perspectief betekent dit dat Arnold Karskens een laf kaalkopje is wat aan de hoogste boom moet worden opgeknoopt. Arnold Karskens levert in ieder geval sinds maart 2003 propaganda voor de terroristische organisatie van Fred Teeven & co.
Arnold Karskens steunt terrorisme
Parasiet Arnold Karskens staat op GeenStijl want hij heeft aangifte gedaan tegen Timmermans en NGO's in verband met de vluchtelingen. Volgens Tom Staal weet Karskens er alles van want hij is op Lesbos geweest. Arnold Karskens is schuldig aan de vluchtelingenstroom want als oorlogscorrespondent kijkt hij weg van de oorzaak. De oorzaak van de vluchtelingenstroom zijn de oorlogen in Moslimlanden die op basis van leugens worden gevoerd. Arnold Karskens is tot op vandaag niet bereid geweest die leugens te ontmaskeren.
Beatrice de Graaf zuiver onbetrouwbaar
De all-time favorit van de Publieke Omroep, Beatrice de Graaf, blijkt als terrorisme deskundige zelf terrorisme en internationale misdrijven te steunen. Wie denkt dat deze mevrouw haar vak onafhankelijk uitoefent heeft het mis. De niet zelden in scharlaken gehulde hoogleraar geschiedenis die regelmatig in de media optreedt als terrorisme expert blijkt politiek oogmerk te bezitten. Mevrouw is belijdend gereformeerd en heeft zich zelfs namens de Christen Unie kandidaat gesteld voor de Eerste Kamer.