U bent hier: Home

Zoekresultaten

29 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Diesel goed voor milieu
Als het om schone lucht gaat is de diesel het beste voor het milieu. De hetze tegen dieselvoertuigen omdat ze vervuilend zouden zijn is onnodig. De diesel kan uitstoot vrij en klimaatneutraal rijden wanneer er gewoon CyclOx getankt kan worden. CyclOx is een nieuwe dieselbrandstof die is uitgevonden in de vakgroep Verbrandingstechnologie bij de Technische Universiteit Eindhoven. CyclOx is ‘dubbel-groen’ omdat het uitstoot van stifstofoxiden en roet voorkomt en uit plantenafval kan worden gemaakt.
Robbert Dijkgraaf slechte wetenschapper
Robbert Dijkgraaf is lang de goede wetenschapper niet die hij doet voorkomen bij de Wereld Draait Door van Matthijs van Nieuwkerk. Robbert Dijkgraaf legt niemand aan de hand van heldere natuurkunde uit dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Ook citeert Robbert Dijkgraaf niet het wetenschappelijk bewijs dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt. Een eenvoudig bewijs wat iedere propedeuse student virologie op moet vallen.
Bram Bakker gevaarlijk gestoord
Ongelooflijk hoe vaak gevaarlijk gestoorde mensen zonder goede argumenten als ‘psychiater’ worden beschouwd. De psychiatrie is het vak waarin artsen nog niet zo lang geleden lobotomie toepaste en tegenwoordig medicijnen voorschrijven tegen depressie die zelfmoord als bijwerking hebben. Psychiater Bram Bakker is in de eerste plaats arts. Na een kopstudie van vele jaren mag Bram Bakker zich psychiater noemen. Bram Bakker leeft in een wereld waarin de gemiddelde mens denkt dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt omdat de arts dit zegt.
Aanpak klimaatverandering misdadig
Politici en hun ondergeschikten zijn dom of zeer misdadig. Om klimaatverandering tegen te gaan willen zij vermindering van CO2-uitstoot. Daarmee wordt de bron van het leven verwoest. Dat heeft met fotosynthese te maken. CO2 is voeding voor planten. Planten scheiden zuurstof af wanneer zij door fotosynthese CO2 omzetten in koolhydraten voor de plant. Zuurstof wat mensen inademen is ontlasting van planten. Omdat de aarde ontbost verandert de verhouding CO2 in de lucht en is het klimaatprobleem geboren. Het broeikaseffect is goed voor de flora.
'Anti-semitisme is zelfverdediging'
Wetenschappelijk onderzoek naar de bron van het antisemitisme leert dat de 'foundingfathers' antisemitisme als een gerechtvaardigde vorm van zelverdediging zien. In zijn epistel 'A Solution of the Jewish Question' uit 1897 gaf de grote Zionistische leider Theodore Herzl zijn voorzet voor de Jodenvervolging van 1940-1945, en stelde hij vast dat antisemitisme een gerechtvaardigde vorm van zelfverdediging is.
About: Hitler Joden
Er bestaan algemeen gezegd twee soorten Joden op aarde. De Irak Joden en de Hitler Joden. De Irak Joden zijn nakomelingen van Abraham, de originele ethische Joden: de Spaanse en Portugese en Keulse Joden. Hitler Joden, ook wel Oost Europese Joden en Zionisten genoemd, zijn genetisch verwant aan Dzjengis Khan. Ze stammen van Azkjenaz. Wat geen kind is van Sem. Irak Joden noemen hen Asjkenazim. De tekens 'nazi' zitten reeds van oudsher in dit Joodse woord voor Hitler Joden. Nasi is ook een Joods woord en betekent president. Irak Joden spreken Hebreeuws. Hitler Joden spreken Jiddisch of een onzuivere vorm van Hebreeuws. Irak Joden doen wat G-d van hen vraagt. Hitler Joden staan aan de basis van de Shaoh en eisen onrechtmatig groot Israël voor zichzelf op.
Nazi's waren Zionisten
In de media wordt verwezen naar nieuw onderzoek wat zou uitwijzen dat het aantal Joodse getto's en concentratiekampen in Duitsland en Europa tijdens het bewind van Hitler talrijker waren dan gedacht. Het is allemaal 'Just Got More Shocking' wat natuurlijk waar is nu blijkt dat de Zionisten de grote schuldigen zijn aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Hoewel het aantal kampen en getto's meer blijkt te zijn dan veronderstelt is het aantal Joodse slachtoffers significant minder en zijn er relatief weinig mensen vergast.
WOII Joodse oorlog
In zijn boek 'the War and the Jew' schrijft de Zionistische leider Ze'ev Jabotinsky dat de Tweede Wereldoorlog “perfectly right” een “Jewish War” was. Ze'ev Jabotinsky kan het weten want deze Zionist was de oprichter van de rechts militaristische, fascistische en racistische beweging Betar die in Duitsland de eerste beruchte Bruinhemden waren. De Zionistische collega Herzl van Jabotinsky was de man die reeds in 1897 de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk op de internationaal politieke agenda heeft gezet. Letterlijk schrijft Jabotinsky:
Zionisme bron Jodenhaat
Joden zeggen al meer dan honderdvijftien jaar dat het Zionisme dè bron is van Jodenhaat. Niemand wil naar de Joden luisteren. Altijd worden de Zionisten gevolgd in de leugens. Het is eenvoudig te zien dat de Zionisten de hofleveranciers van Jodenhaat zijn. Daarvoor hoeft alleen de Zionistische literatuur bestudeerd te worden. Daaruit blijkt dat de Jodenvervolging van 1940-1945 begint bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897.
Bewijs gelijk Jehova's Getuigen
Wat weten Jehova's Getuigen denkt u wellicht. Jehova predikt dat de huidige tijd de Eind Tijd heet. Met Armageddon en de Apocalyps, en dan de verlossing en het Duizend Jarig Koninkrijk en het eeuwig leven. Dat mensen vroeger, voor de Zondvloed, honderden jaren oud werden staat in het Oude Testament gerapporteerd. De geest is G-d, die is altijd en overal en zal er altijd zijn ongeacht wat. Zelfs als er geen universum is bestaat G-d de geest die Jehova heet.