U bent hier: Home

Zoekresultaten

293 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Israël beul Dresden
Ter gelegenheid van de 72ste herdenking van het bombardement op Dresden is het tijd dat de waarheid en de feiten over de Tweede Wereldoorlog bekend worden gemaakt. Alle grote machten die betrokken waren bij de Tweede Wereldoorlog zijn gecommandeerd door het bezit van het wereldhuis van de familie Rothschild. De familie Rothschild heeft samenwerkend met de helden van Wilders de Holocaust voorbereid en laten uitvoeren door antisemieten. Dat dit zuiver de feiten zijn blijkt uit publicaties van de helden van Geert Wilders.
Advocaat Forum Voor Democratie eert Jodenjager
Christiaan Alberdingk Thijm is de advocaat van Forum Voor Democratie van Thierry Baudet. Aanstaande vrijdag dient het kort geding van FVD tegen de NOS omdat Thierry Baudet ook in beeld wil met het lijsttrekkersdebat. Het advocatenkantoor van Christiaan Alberdingk Thijm is vernoemd naar een prominente Amerikaanse Jodenjager, Louis Brandeis. Vroeger noemde Christiaan Alberdingk Thijm zijn kantoor SOLV wat een minder beladen aanduiding is.
Zionisten moordenaars Joden
De geschiedenis over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zoals dit wordt gedoceerd in het onderwijs is niet de waarheid. De waarheid staat haaks op het geschiedenisonderwijs in Nederland in verband met de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, het Zionisme en Israël. De waarheid is dat de Zionisten in ieder geval sinds 1895 actief oorlogen en Holocaust voorbereiden en dat Joden per definitie antizionistisch zijn. Zionistische Joden bestaan niet. Zionisten zijn antisemieten. Waarheid is dat in West Europa na de Verlichting het antisemitisme verdampte.
Zionisten zijn Jodenjagers
Zionisten jagen op Joden in de Diaspora. Dit doen de Zionisten officieel sinds het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897. Kijk in de officiële protocollen met verslag van hetgeen is gewisseld bij en tijdens de openbare vergadering. Joden zijn verachtte bedelaars en het denken van Jean-Jacques Rousseau en de encyclopedisten is achterhaald. De voorzitter van de vergadering was journalist Theodor Herzl. Zijn rechterhand was journalist Max Nordau. Welhaast alles in verband met de Endlösung en de Holocaust komt bij de Zionisten vandaan.
Hitler is dood, lang leve Hitler!
Door het vele liegen van prominenten weten meeste mensen niet wie Adolf Hitler echt was. Weldenkende personen worden zeer zwaar bedrogen door het onderwijs, de Telegraaf Media Groep, de Kerk, de partij of de Zionisten. De naam Hitler impliceert een Joodse achtergrond. Hitler is de naam van vooraanstaande Joodse families. De familie Hitler heeft veel offers gebracht tijdens de Holocaust. Vandaag woont de familie Hitler in Israël. Hitler is speciaal gerekruteerd door de Zionisten.
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Hidde Jan van Koningsveld, bestuurder van een Zionistische organisatie, blijft zich verzetten tegen openbaring van de waarheid en de feiten over de Zionistische grondslag van de Holocaust en derhalve het terroristisch oogmerk van de organisatie waarvan Koningsveld leider is. Koningsveld vindt het smaad of laster wanneer bewezen wordt dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en in 'full swing mode' hun volgende Holocaust voorbereiden.
Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld
Personen met Joodse achtergrond krijgen via de Politie aanzeggingen Jodenvervolging om te zwijgen over de Zionistische grondslag van de Holocaust en het besturen van een terroristische organisatie door Hidde Jan van Koningsveld. Hidde Jan van Koningsveld dreigt autoriteiten met afschrikwekkende gevolgen om personen met Joodse achtergrond te vervolgen voor smaad of laster omdat zij de waarheid publiceren over het Nazisme der Zionisten. Meeste mensen maken geen onderscheid tussen Joden en Zionisten terwijl Zionisten juist de grootste antisemieten zijn op aarde.
Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld
Hidde Jan van Koningsveld is een duister figuur die de waarheid niet aan het licht wil brengen. Hij jaagt op personen met Joodse achtergrond die de feiten publiceren over de Zionistische grondslag van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Net als de Nazi's vroeger deden. Hidde Jan van Koningsveld is een Nazi. Hij noemt zich Zionist en actief lid van de Joodse gemeenschap. Net als Eichmann spreekt Hidde Jan van Koningsveld Ivriet. De Nazi's van Hitler waren Zionisten. Hitler had een leger van Zionisten onder zich en werd betaald door de familie van de patroon van de helden van Wilders, die middels de onderneming ook Auschwitz in bezit had toen daar Joden als blanke slaven zijn gehouden.
Zionisten managers Jodenvervolging
Zionisten zijn de managers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. De Zionisten hebben de plannen beraamd, de propaganda verzorgd, het geld geregeld, Hitler gesteund, Auschwitz gebouwd en militair werk geleverd voor welhaast alle aan WOII deelnemende landen. Na de oorlog hebben de Zionisten de strafvervolging van hun goede antisemitische vrienden en trouwe antisemitische bondgenoten en het Holocaustonderwijs gedomineerd. Tot op de dag van vandaag jagen Zionisten op personen die deze feiten publiceren. Daarbij bedreigen zij de Rechtspraak met vreselijke gevolgen om gelijk te krijgen.
Hanna Luden en de SS
Directeur Hanna Luden van het Centrum Informatie Documentatie Israël was 02 oktober 2017 in discussie met de directeur van het Nationaal Bevrijdingsmuseum Wiel Lenders op Radio 1 over een volgens Luden ongelukkig gekozen framing van een tentoonstelling over de SS in het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945. Bestuurders en medewerkers van het CICI jagen nu al meer dan zeven jaar op personen met Joodse achtergrond alsof de Sonderkommando nooit zijn weggeweest. De SS is opgericht door een Zionist. Emile Maurice is zijn naam. Emile Maurice was volger van de held van Geert Wilders, net als Adolf Hitler en Adolf Eichmann en Netanyahu.