U bent hier: Home / Bureau

Bureau

Voor elke journalist is een bureau op goedenieuws.nl. Met het digitale gereedschap waar de journalist wat aan heeft. Elk bureau is redactiesecretariaat, en back- en frontoffice. Journalistiek is nog nooit zo leuk geweest. Voorts is elke journalist met een bureau bij Goede Nieuws gratis verzekerd van kwalitatief hoogwaardige feedback en inside informatie. Omdat één en ander begeleid wordt door industriestandaard broncode waarbij de toekomst inclusief is, verzekert de journalist zich ervan met Goede Nieuws bij elke nextweb voor een dubbeltje eerste rang te zitten.
Zware Zaken
Zware zaken is het bureau voor journalistieke dossiers van jurist Jeroen de Kreek. Onderzoeksresultaten uit eerste hand. Bevindingen en de bijkomende handelingen. Een zware zaak is bijvoorbeeld de strafvervolging van politicus Geert Wilders. Andere zware zaak is de geconstateerde kinderhandel in de jeugdzorg, en die van de criminele organisatie in het ministerie van veiligheid en justitie. BREIN is ook een zware zaak, en natuurlijk de zaak van de Zionisten. In de comments neemt u deel aan het debat.
Holocaustfraude
Bureau Holocaustfraude op Goede Nieuws gaat journalistiek dieper in op de veronderstelling dat bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog genocide gepleegd is op zes miljoen Joden, terwijl daarvoor geen accademisch bewijs bestaat.
Slechts Nieuws
Het is slechts nieuws wat gebracht wordt. Van de boodschappers die naar eer en geweten feiten en omstandigheden onderzoeken. Eerbied voor waarheid en voor het recht van het publiek op waarheid. Bewust van de plicht te informeren.
Tafel Schandpalen
Bureau schandpalen op het Goede Nieuws™ geeft invulling aan de wil van minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om rotte appels te benoemen en bedrijven die de regels overtreden aan de schandpaal te nagelen.
Tafel Waarheid MH17
Bureau Waarheid MH 17 is gericht op het onafhankelijk verzamelen van de feiten en omstandigheden in verband met de aanslag op de MH 17. Berichten van opportunistische media en politici te kwade trouw nopen tot een ander kritisch geluid op basis van technische data.
Tafel hét Wildersproces
Bureau Proces Wilders is vanzelfsprekend volledig geconcentreerd op de strafzaken tegen politicus Geert Wilders die in 2011 is vrijgesproken van discriminatie-feiten en in 2015 weer terecht staat voor uitspraken over Marokkanen.
Tafel chemical/x-genbank Verkiezingen
Bureau verkiezingen op www.verkiezingen.nl
Tafel hét GeenStijlproces
Bureau GeenStijlproces is de plek waar het publiek zich op de hoogte stellen kan over de vorderingen in verband met het proces tegen GeenStijl ter zake de ondersteuning van de misdrijven van Geert Wilders & co.
Tafel Troonrede
Bureau Troonrede van de Prinsjesdagsites op www.prinsjesdagsites.nl
Tafel Prinsjesdag
Bureau Prinsjesdag van de Prinsjesdagsites op www.prinsjesdagsites.nl
Tafel Octet Stream Miljoenennota
Bureau Miljoenennota van de Prinsjesdagsites op www.prinsjesdagsites.nl
Tafel Holocaustles
Bureau Holocaustles vertelt het verhaal van de Holocaust zoals dat zich waarachtig heeft afgespeeld, met de hoofdschuldigen en de manier waarop zij de genocide op de Joden hebben vormgegeven. Holocaustles.nl is geschikt voor lager, voortgezet en hoger onderwijs
Tafel application/x-troff-me Zionisme
Bureau Zionisme laat de ware gezicht zien van deze organisatie der Nazicriminelen, Jodenmoordenaars en antisemieten.
Tafel World News
Het bureau World News Social
Tafel hét Goede Nieuws™ BE
Bureau hét Goede Nieuws™ BE is het Belgisch bureau van hét Goede Nieuws™
Tafel Troff document Jodenlijst
Jodenlijst.nl is de enige echte officiële lijst van Joden in Nederland.
Tafel D source code Volksvijandig Nederland
De officiële lijst van Volksvijandige Nederlanders.
Share |
Code van Bordeaux

Stel u bent reporter, journalist, correspondent, schrijver en u neemt het vak serieus. U weet dat de Code van Bordeaux geen wijnhuis is en heeft behoefte aan de beste ondersteuning in digitaal tijdperk zonder redactionele bemoeienissen. U wil een bureau 'at' Goede Nieuws. Wat zijn de handelingen om een bureau 'at' Goede Nieuws te verkrijgen? U stuurt een e-mail naar de Chef de Bureau 'at' Goede Nieuws met als onderwerp de zin: ik wil een bureau 'at' goede nieuws a.u.b. Vervolgens in de body van het bericht noteert u naam en rugnummers met een korte C.V. om te bepalen of u voldoende serieus tot de doelgroep behoort. Daarna krijgt u bericht en sluit u een bureauovereenkomst.