Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home / Volgen via internet

Volgen via internet

by J.L. de Kreek — last modified 29-06-2015 15:25

Iedereen kan via internet volgen of haatsite GeenStijl komende maanden vervolgd wordt mede omdat de uitgever al in 1922 kennis had van het virulent antisemitische karakter van de helden van Geert Wilders en daarover in alle toonaarden zweeg. Niemand had internet. Ook de buitenlandse kranten en tijdschriften waren niet vanzelfsprekend voor handen. Medewerkers van de uitgever van GeenStijl en het Nieuw Israëlitisch Weekblad waren aanwezig bij de perspresentatie van de dagboeken van de held van Wilders waarin staat dat de antisemieten zijn beste vrienden zijn en Joden vernietigd moeten worden.

Heden 29 juni 2015 te 14:02 uur is 5,4 kilogram beklagdossier verstuurd naar het Gerechtshof wat daarover bevoegd beslissen zal. Oogmerk is strafvervolging van de medewerkers en aandeelhouders van GeenStijl in verband met deelname aan de meest weerzinwekkende misdrijven die de hele mensheid met afschuw vervullen.

Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsen is nog nooit zo leuk geweest. Niet alleen GeenStijl wordt aan de juridische schandpaal genageld, ook Dominique Weesie die niet wachten wil tot hij  marcherend in de straat uit volle borst het Horst-Wessel-Lied zingen kan zal op die wijze geschandpaald worden. Via internet kan iedereen live de gang van zaken volgen.

Share |
comments powered by Disqus