Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home / Telegraaf en terrorisme

Telegraaf en terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 21-02-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Telegraaf is in ieder geval sinds 1922 betrokken bij de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. Deze helden waren in hun tijd prominente journalisten die het debat in de media domineerde met hun idealen. De aanslagen in de VS 11 september 2001, het referendumbedrog van GeenPeil en de BREXIT zijn onderdeel van de 'complete realisation of the ideals' van de helden van Wilders. Het internationaal terrorisme wordt sinds eind 19e eeuw bepaald door journalisten.

Journalisten zijn de creatieve breinen van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Andere journalisten ondersteunen hen door 'fakenews' te verspreiden over de ware toedracht van deze waanzin. Wanneer de feiten geopenbaard dreigen te worden starten journalisten een lastercampagne tegen betrokken publicisten. Ook zijn journalisten betrokken bij het bedreigen met afschrikwekkende gevolgen van Magistraten om de Nazifeiten van de helden van Geert Wilders onder de pet te houden. 

Vandaag liegt en bedriegt De Telegraaf over alle onderwerpen die van belang zijn voor iedereen. Zoals de ware toedracht van de aanslagen in de VS 11 september 2001, de schuld van Wilders aan verhoogde terreurdreiging, de betrokkenheid van Wilders bij aanslagen op Nederlandse en NATO militairen, de hulp van de Telegraaf aan de groep kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust die in het Amsterdams Concertgebouw 1924 de holocaustplannen van de Oppernazi in de vorm van zijn dagboeken openbaarde.

Blijkens de strijd voor overname van de Telegraaf door John de Mol en het Belgische Media Huis wordt er goed verdiend aan het terrorisme van De Telegraaf. John de Mol kan beter weten want er is tijden geleden reeds aangifte tegen hem gedaan in verband met zijn financiering van het terrorisme van Rita Verdonk. John de Mol is een belangrijke man in het medialandschap. Veel broadcasters zijn in het bezit van John de Mol. Ook Veronica wat ANP in eigendom heeft. Geen van de ondernemingen van John de Mol maakt er werk van het publiek de waarheid en de feiten eerlijk en onafhankelijk aan te bieden.

Het bezit van John de Mol staat in het teken van de ondersteuning van het internationaal terrorisme wat sinds de aanslagen in de VS 11 september 2001 de wereld in de greep houdt. Het is een kleine moeite voor De Telegraaf of John de Mol om het onderzoek en de goed gedocumenteerd feiten in beeld te brengen en de consumenten en adverteerders daarmee vooruit te helpen. De actualiteit met populisme en verkiezingen en mogelijke deportaties van Moslims of Arabieren maakt het noodzakelijk te weten dat de Holocaust bedacht is door de helden van Geert Wilders en dat De Telegraaf sinds 1922 betrokken is bij de voorbereidingen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus