Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home / Wat in Nederland gebeurt

Wat in Nederland gebeurt

by J.L. de Kreek — last modified 22-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

In Nederland worden personen met Joodse achtergrond die bewijs leveren van de diepgaande betrokkenheid van Zionisten en journalisten van Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf bij de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, op aangifte van Zionisten en ondersteund door journalisten van onder andere het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf Media Groep strafrechtelijk vervolgd voor antisemitisme.

Wanneer verdachte in de rechtszaal kennelijk overtuigend van zich afbijt en aangevers aanwijst als de oplichters die schandalige geschiedvervalsers en ondersteuners van terrorisme en internationale misdrijven zijn, wordt de Rechtspraak bedreigd met “afschrikwekkende consequenties” om verdachte waarvan Joodse voorouders in Auschwitz en Sobibor zijn geofferd voor de Zionistische Zaak, te veroordelen. Dat journalisten van de Telegraaf Media Groep in het vuistje lachen hoeft niemand te verbazen.

Nederland is het land waarin blonde politicus Geert Wilders in vereniging met medewerkers van de Telegraaf Media Groep zoals Jan Roos in zijn tijd bij GeenStijl zonder commentaar in de media of door collega politici met het vrije woord Nederlandse en NATO militairen in de rug kan schieten. Dat Geert Wilders bij en tijdens gewapend conflict schuldig is aan het uitlokken van de gewapende of gewelddadige Jihad wordt niet alleen door het gezond verstand ingefluisterd.

De blonde politicus Geert Wilders blijkt journalisten als zijn helden te zien die in 1895 reeds in een bericht aan het wereldhuis van de familie Rothschild de idee voor een Holocaust als afsluiting van de Endlösung (Großer VersöhnungsAausklang) op tafel legde. De naam van deze journalist is Theodor Herzl. Dat deze journalist het creatieve brein is van de Holocaust blijkt uit de publicaties van deze journalist en zijn collega Ze'ev Jabotinsky die door Wilders ook als held wordt gezien. 

Dat Mediahuis en de familie Van Puijenbroek, Telegraaf Media Groep en het NRC in bezit hebben doet in alle redelijkheid vermoeden dat de bron van al het kwaad mede bij hen is gehuisvest. Niet alleen het eigen Nazi-verleden wordt hardnekkig onbesproken gelaten door de Nederlandse journalistiek Ook de zware terroristische en internationale misdrijven waaraan de Nederlandse journalistiek vandaag bijdraagt, zijn onbelicht in de publicaties van het Media Huis en de familie Van Puijenbroek. Neem bijvoorbeeld de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de harde feiten die bewijzen dat de torens niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus