Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home / K15/0033

K15/0033

by J.L. de Kreek — last modified 13-03-2015 13:15
Opgeslagen onder:

Het kenmerk waaronder bij het Hof Den Haag het verzoek bekend is waarmee de vervolging van Geert Wilders wordt verzocht wegens misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en genocide is K15/0033. Klager is de persoon die als benadeelde partij Wilders wilde aanhouden bij en tijdens het eerste Wildersproces in 2010/2011.

 De verjoodste advocaat van Wilders die beloofd had geen oorlogsmisdadigers te verdedigen omdat zijn vader een kampnummer op zijn arm heeft, vond toen dat het verzoek tot vervolging van oorlogscrimineel Wilders juridisch niet kon. Vreemd omdat de helden van Wilders de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah blijken te zijn. Vandaag is die advocaat geen advocaat meer.  Iedereen weet waarom. Wilders maakt met FITNA, zijn Islam-uitingen en overige negativiteit oorlog van opbouwmissies in Moslimlanden, Wilders is ook schuldig aan de verhoogde terreurdreiging. Zijn feiten zijn strafbaar gesteld met levenslang.

De medewerkers van Geen Stijl moeten nog steeds lachen om de eerste echte officiële FITNA-doden. Mark Schouwink en Dennis van Uhm. Misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de toenmalige CDS. Omgekomen door een op afstand bestuurde bernbom. Als wraak op FITNA. Wilders noemt dat vrije meningsuiting. Klager noemt FITNA een misdaad en vergelijkt het met 'der Ewige Jude'. Geen Stijl weet wat 'der Ewige Jude' is. Toch levert Geen Stijl ruimte op het platform voor de flauwekul voor de handlangers van Wilders. Eind mei 2015 ligt er ook een klacht tegen Geen Stijl bij het Hof in verband met behulpzaamheid bij de misdrijven van Wilders en Jansen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus