Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home / Annabel Nanninga schandpalen

Annabel Nanninga schandpalen

by Schandpalen — last modified 11-06-2015 14:10
Opgeslagen onder:

Annabel Nanninga van Jalta vraagt er zelf om publiekelijk geschandpaald te worden voor haar modieuze onwetendheid waar ze zelfs prat op gaat. Annabel Nanninga is het soort huisvrouw waarbij het kiesrecht niet verder had mogen gaan dan de linker of rechter wasbak. Ze schaamt zich helemaal niet voor haar gebrek aan algemene ontwikkeling of desinteresse.

Annabel Nanninga is een Grote Hoer. Net zo een als Femke Halsema en die christelijke vrouwen in de politiek. Had Annabel Nanninga even beter haar best gedaan met opletten dan had ze geweten dat ze geroosterd worden moet. Een ordinaire Nazi Bitch Hoer. Het is helemaal niet erg dat Annabel Nanninga geen huisvrouw zijn wil voor de man des huizes dagelijks het maaltje klaarzettend. Ook vrouwen mogen onder de mannen vrije meningsuiting hebben op Jalta.nl.

Emancipatie houdt bij Annabel Nanninga in dat zij een ordinair zwijn zijn kan op hufterige sites van Joshua Livestro die strafrechtelijk vervolgd moet worden voor zijn ondersteuning van het terrorisme en de genocide in Irak. Dat Annabel Naninga denkt het te weten allemaal in verband met de Moslims, de Koran, Allah en de aanslagen in de VS 11 september 2001 heeft te maken met bij haar bestaande diepliggende lust straffeloos aan de internationale misdrijven van Joshua Livestro & co deel te nemen.

Ook voor Annabel Nanninga met het beperkte verstand en invoelingsvermogen is het niet heel erg moeilijk te begrijpen dat grote aluminium vliegtuigen van Boeing geen torenhoge stalen gebouwen laten instorten want die grote aluminium Boeingvliegtuigen raken al door een aanvaarding met een stel meeuwen volledig beschadigd. Nanninga is bekend met de feiten. Ze weet precies wat er speelt. Ze wil daarin haar rol vervullen als sfeer verziekend propagandistje van de groep van Wilders en de volgers van zijn helden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus