Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home / Geert Wilders schandpalen

Geert Wilders schandpalen

by Schandpalen — last modified 15-06-2014 13:55
Opgeslagen onder:

Geert Wilders moet misschien wel het hardst aan de schandpaal genageld worden. Geert Wilders persoonlijk heeft schuld aan het sneuvelen van misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS: Mark Schouwink en Dennis van Uhm. Geert Wilders brengt iedereen in gevaar. Ook zichzelf en leden van de Koninklijke familie.

Voorts heeft Geert Wilders schuld aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Irak. Dat ISIS nu bloedig huishouden kan in Irak is omdat Geert Wilders in zijn rol van Kamerlid van de VVD politiek draagvlak gecreëerd heeft voor de oorlog zonder geldige reden in Irak en de moord op het hoofd van die bevriende staat. Een en ander is niet vergezeld gegaan van een oorlogsverklaring van Nederland aan Irak. Daarom is het gezag van Hussein weggevallen in Irak en kunnen opportunisten profiteren van de omstandigheden.

Het is onmiskenbaar het oogmerk van Geert Wilders dat Moslimlanden en Europa in crisis vervallen. Wilders is tegen de artikel 100 Grondwet opdrachten voor de Nederlandse militairen in Afghanistan, en hitst de Taliban middels FITNA tegen hen op. Geert Wilders adoreert Theodore Herzl en Ze've Jabotinsky wetende dat deze mannen de grote ideologische en militaire kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging.

Net als zijn helden wil Wilders nu minder Macrokannen wat ook een Semitische stam is. Geert Wilders is van het soort wat vroeger als landverrader werd afgeschoten door het Partizaanse verzet. Een traditie die in het ongerede is geraakt. Nu wordt er juridisch met scherp en anderszins op hem geschoten in de redelijke verwachting dat de magistratuur de Blonde Geit van Venlo binnen afzienbare tijd rechtens in kop en hiel vermorzelt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus