Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home / Lodewijk Asscher schandpalen

Lodewijk Asscher schandpalen

by Schandpalen — last modified 17-05-2014 12:30
Opgeslagen onder:

Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil een wet aannemen om rotte appels te kunnen benoemen en bedrijven die de regels overtreden aan de schandpaal te nagelen. Het bij de naam noemen kan volgens de minister een groter effect hebben. De eerste die geschandpaald worden moet is natuurlijk Lodewijk Asscher zelf.

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft als eerste het recht aan de schandpaal genageld te worden omdat hij structureel zwijgt over de schuld van regeringspartij VVD aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Irak. Vroeger was Asscher een geniaal jurist. Toen hij nog in het wetenschappelijk onderwijs werkte. Met zijn overstap naar de politiek heeft onmiddellijk de hersenverweking bij hem toegeslagen.

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft ook het recht aan de schandpaal genageld te worden omdat hij met zijn zwijgen over de zware georganiseerde criminaliteit van de VVD, het fundament onder de economie en dus werkgelegenheid vandaan haalt. Dit is allemaal zeer vanzelfsprekend en voor elke jurist eenvoudig waar te nemen. In ieder geval moet dit voor het talent wat Asscher is vanzelf blijken.

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft voorts het recht aan de schandpaal genageld te worden omdat hij verzorgt dat het publiek onbekend is met het feit dat ambities der Zionisten als zijn grootvader aan de basis staan van de Jodenvervolging van '40-'45, en dat de Zionisten vandaag weer ouderwets jacht maken op Joden om te voorkomen dat men zicht krijgt op de schuld van Israël aan de Tweede Wereldoorlog en Shoah.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus