Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home

Volksvijandig Nederland

Nederland kent een grote groep Volksvijandige Nederlanders. Zowel in de politiek als in de media en journalistiek. Collectief en individueel zijn zij betrokken bij misselijkmakende en intimiderende misdrijven. Waar iedereen bijstaat maken zijn zich schuldig aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide op Semieten in Moslimlanden en faciliteren zijn gedwongen verdwijningen van Nederlandse minderjarigen. Stuk voor stuk zijn het prominente ambtenaren of media persoonlijkheden. Zonder hun dominante aanwezigheid in het publiek domein is de wereld 'a better place'.

Minister Blok (Veiligheid en Justitie)

Minister Blok van de VVD is de eerste volksvijandige Nederlander die op volksvijandignederland.nl aan de schandpaal genageld wordt. 03 december 2010 heeft de Hoge Raad bepaald dat de genocide van de VVD ministers in Irak niet wordt vervolgd omdat het een ambtsmisdrijf zou zijn. Men hoeft geen genie van Veiligheid en Justitie te wezen om te begrijpen dat dit de grootst denkbare juridische onzin is. Er zijn grote problemen bij Veiligheid en Justitie niet in de laatste plaats ten gevolge van de criminaliteit van een andere volksvijandige Nederlander van de VVD: Joris Demmink

VVD-Kamerlid Yesilgoz

VVD-Kamerlid Yesilgoz is een volksvijandige Nederlander door haar lidmaatschap van de VVD. Alle leden van de VVD zijn volksvijandige Nederlanders. Net als alle leden van het CDA. De grootste engnekken zijn dat.

Peter R. de Vries

Peter R. de Vries is misschien wel griezel nummer één. Het woord hooghartig is uitgevonden om hem te kwalificeren. Wat een engerd. De man die met al zijn misdaadjournalistiek niet eens de criminele organisatie van Joris Demmink in beeld krijgt. Hoe vaak heeft Peter R. de Vries het opgenomen voor Joris Demmink die ook goed zichtbaar voor Peter R. de Vries prominent betrokken is bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden? Dat is nog los van het chronische kindermisbruik én de kindermoorden door de Nederlandse Kinderbeschermers wat onder leiding van Joris Demmink als SG van Justitie is geëxplodeerd in aantallen. Peter R. de Vries is tevens nooit met de feiten gekomen die bewijzen dat de torens van de Twin Towers 11 september 2001 door een andere oorzaak zijn ingestort dan de vliegtuigen.

Burgemeester Aboutaleb

Dat ook de aller vriendelijkste man van Nederland volksvijandige Nederlander zijn kan bewijst burgemeester Aboutaleb van Rotterdam. Onder verantwoordelijkheid van burgemeester Aboutaleb roven dagelijks ambtenaren van de kinderbescherming kinderen bij ouders weg om ze te misbruiken en mishandelen voor geld. De burgemeester staat erbij en kijkt ernaar. Ook de partij waaraan de altijd gemoedelijke burgemeester deelneemt is betrokken bij vuige misdrijven zonder dat Aboutaleb zelf het oordeel velt dat de Partij van de Arbeid bestaat uit een misdadige club terroristen ondersteunende leeghoofden. Dat Aboutaleb uit Marokko komt speelt hierbij geen enkele rol.

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk mag niet ontbreken op de officiële lijst Volksvijandig Nederland. Hij is misschien wel de duurst betaalde Volksvijandige Nederlander. Sinds het aanbreken van de oorlogen van de andere  Volksvijandige Nederlanders heeft Matthijs van Nieuwkerk aan zijn tafel van de Wereld Draait Door bij de VARA de oorlogscriminelen voortgaand naar de bek gepraat. Ook ontvangt hij regelmatig zogenaamde Joden als gast aan zijn tafels om hun leugens wereldkundig te maken en van zijn parasitaire goedkeuring te voorzien.

Jort Kelder

Jort Kelder is ook zo'n Volksvijandige Nederlander die niet weet hoe het heurt. Als veel prater in de media over politiek en economie weigert hij de oorzaken van de economische crisis te duiden ook al is hij door professionals op de feiten gewezen. Jort Kelder geeft er de voorkeur aan zijn aristocratische vrienden te bevredigen en dweept met de tradities van zij die de Holocaust hebben geregeld.

Jeroen Pauw

De redactie van Pauw en Witteman en dus Jeroen Pauw zijn jaren geleden reeds geïnformeerd over de misdrijven van Geert Wilders en GeenStijl tegen de veiligheid van de Nederlandse Staat. De medewerkers van Pauw en Witteman hadden het te druk met de rijk gevulde lunch op kosten van de belastingbetaler. Dagelijks verzorgd Jeroen Pauw het zogenaamde debat voor de VARA.

Francisco Van Jole

Het is niet het zogenaamde socialisme van Francisco Van Jole wat hem recht geeft op aanwezigheid op de officiële lijst Volksvijandig Nederland. Het is zijn voortgaande zwijgen over het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politiek in Moslimlanden terwijl hij wel steeds in alle media en op zijn joop.nl bijkans autoritair de moraalridder uithangt. Het Internet zou moeten worden afgeschaft alleen om Francisco Van Jole een hak te zetten.

Marck Burema alias Pritt

Marck Burema alias Pritt van GeenStijl hoort zeker thuis op de lijst Volksvijandig Nederland. GeenStijl is bezit van de Telegraaf Media Groep. Iedereen van TMG hoort thuis op deze lijst. Ook Bart Mos en Saskia Belleman. Marck Burema maakt beroep of gewoonte van tendentieus ongefundeerd en nodeloos kwetsen. Op zichzelf is dat onrechtmatig. Irritanter aan Marck Burema is dat hij met zijn podium bijdraagt aan het verhelen van het feit dat de journalisten van de Telegraaf al in 1922 betrokken waren bij de voorbereidingen op de Holocaust en ook vandaag daarover hardnekkig liegen. Dat Marck Burema er in al die jaren niet in is geslaagd iedereen ervan te overtuigen dat de torens van de Twin Towers 11 september 2001 niet door de vliegtuigen zijn ingestort draagt bij aan zijn aanwezigheid op de lijst Volksvijandige Nederlanders. Marck Burema neemt ook deel aan de misdrijven van Geert Wilders tegen de veiligheid van de Nederlandse Staat.

Jan Roos

Jan Roos hoort ook thuis op de lijst Volksvijandig Nederland. Mede door Jan Roos is het tegenwoordig weer onveilig voor Joden in ons land. Jan Roos liegt en bedriegt met kennis van de feiten over een groot aantal feiten die de Joden en de samenleving als geheel aangaan. Zoals dat zijn Zionistische vrienden achter de Holocaust zitten en volop zijn ondersteund door het Telegraaf-concern waar Jan Roos prominent werknemer was. Jan Roos heeft zich ook schuldig gemaakt aan bedrog in verband met het Oekraïnereferendum en hij heeft Wilders ondersteund bij en tijdens zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Nederlandse Staat.

Joost Niemoller

Joost Niemoller hoort moet ook op de lijst Volksvijandig Nederland. Joost Niemoller is misschien minder bekend dan andere Volksvijandige Nederlanders. Als zogenaamd deskundig schrijver en journalist draagt deze 60 jarige rot in het vak willens en wetens bij aan de normvervaging en gebrek aan historisch besef in de samenleving. Joost Niemoller is maakt zich druk om migranten en vergeet steeds dat de misdrijven van zijn vrienden de oorzaak zijn. Zoals Geert Wilders. Joost Niemoller is geobsedeerd met islamieten die zich volgens hem schuldig maken aan Holocaustontkenning. Joost Niemoller vergeet iedereen te vertellen dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en dat het aantal van zes miljoen vermoorde Joden al bijna dertig jaar geleden is achterhaald.

Geert Wilders

Geert Wilders mag zeker niet ontbreken op de lijst Volksvijandig Nederland. Geert Wilders ziet de initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust als helden. Ook is Geert Wilders schuldig aan het sneuvelen van Mark Schouwink en Dennis van Uhm te Afghanistan 18 april 2009. Voorts is Geert Wilders schuldig aan verhogen van de terreurdreiging. Tevens maakt Wilders zich schuldig aan betrokkenheid bij voorbereidingen op en vergaande apartheid en de finale Holocaust.

Herman Loonstein

Professor mr. Herman Loonstein van Federatief Joods Nederland is een gevaarlijk personage in de rol van zogenaamde Jood om in het belang van de terroristische organisatie van de helden van Wilders bij te dragen aan verstoring in Nederland van openbare orde en veiligheid en het voeden van antisemitisme. Herman Loonsteun staat nu net als Jan Roos en nog meer tuig zoals Peter R. de Vries en Matthijs van Nieuwkerk op de officiële lijst Volksvijandige Nederlanders op www.volksvijandignederland.nl. Omdat hij Jan Roos adviseert www.volksvijandignederland.nl niet serieus te nemen want de maker zou een “gekkie” zijn die “ontoerekeningsvatbaar is verklaard”.

Share |
comments powered by Disqus