Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home / Verdachten

Verdachten

In deze sectie worden personen besproken die op basis van de feiten en omstandigheden genoemd op Waarheid MH 17 de verdenking op zich werpen in de zin van een redelijk vermoeden van schuld aan strafbare feiten, crimineel betrokken te zijn bij het verongelukken van de MH17.

Eigenaar kenteken AE-4483-HE

 

De eerste persoon die voor behandeling als verdachte in aanmerking komt is de eigenaar van de trailer met kenteken AE-4483-HE. De BUK 312 die de supersonische raket heeft afgevuurd is schijnbaar door de Oekraiense Verkeers Politie ná de aanslag gefilmd op een trailer met dit kenteken. In ieder geval staan de letters AE in het kenteken voor regio Dnipropetrovsk wat niet in handen van de seperatisten is. In de nieuw media wordt  kenteken AE-4483-HE gelinkt aan het Azov Battalion en Ihor Valeriyovych Kolomoysky. Een van de rijkste mannen van Oekraïne met een volledig eigen agenda. De man heeft drie nationaliteiten waaronder de Israëlische. In ieder geval zijn de eigenaar en bestuurder van de trailer met kenteken AE-4483-HE verdacht want zij hebben het moordwapen na de aanslag vervoerd of althans laten vervoeren. Ongeacht het moment van transport moeten de eigenaar en/of chaufeur van de vervoerscombinatie BUK 312 en de trailer met kenteken AE-4483-HE als verdachte onderzocht worden.

Share |
comments powered by Disqus
Algemeen

Zij die de aanslag op passagiersvliegtuig MH17 gepleegd hebben moeten vanzelfsprekend strafrechtelijk worden vervolgd. Uitgeleverd aan Nederland.