U bent hier: Home / hét Goede Nieuws™ tot nader orde gesloten

hét Goede Nieuws™ tot nader orde gesloten

door J.L. de Kreek Laatste wijziging: 09-05-2018 22:21

Einde persvrijheid. Zionisten en journalisten realiseren vergaande beperkingen op vrije meningsuiting. Hét Goede Nieuws™ op www.goedenieuws.nl is tot nader orde gesloten op bevel van de Amsterdamse Rechtbank, nadat de Rechtspraak door Zionisten en journalisten met terrorisme is bedreigd en terrorisme gerelateerd is bedrogen om al hetgeen op het hét Goede Nieuws™ wordt beweerd en bewezen te ontkennen.

Dit gaat onder andere over de Zionistische grondslag van de Holocaust, de aanslagen in de VS 11 September 2001, de aanslag op de MH17, de voortbouwende Jodenvervolging der Zionisten, de leugens over Hiv en AIDS, het leven van Jezus Christus, de betrokkenheid van Nederlandse journalisten bij excessief op Semieten gericht geweld en gedwongen verdwijning van minderjarigen.

De maker van hét Goede Nieuws™ op www.goedenieuws.nl bezit een Joodse achtergrond en wordt gedwongen onder te duiken net als Joodse leden van de familie in de oorlog moesten omdat de Zionisten al in 1897 een verbond hebben gesloten met de antisemieten om de Joden uit te roeien. Andere Joodse leden van de familie zijn op initiatief van de Zionisten vermoord in de kampen louter omdat het Joden waren. De waarheid en de feiten over de Holocaust staan netjes uitgelegd op www.holocaustles.nl.

Share |