U bent hier: Home / 10 jaar De Wereld Draait Door

10 jaar De Wereld Draait Door

by J.L. de Kreek — last modified 23-05-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Op de dag af dat Matthijs van Nieuwkerk tien jaar de Wereld Draait Door maakt zegt hij “amen” voor Kees van der Staaij van de SGP in verband met zijn pleidooi voor trouw. In het verleden heeft Matthijs van Nieuwkerk veelvuldig de opinie van Jack de Vries geplugd, hem op een podium geplaatst, terwijl van Jack de Vries bekend is dat hij mede verantwoordelijk is voor de illegale oorlog in Irak. Matthijs van Nieuwkerk maakt propaganda voor de terroristische organisatie van de Christenheid in de politiek.

Kees van der Staaij van de SGP vindt dat mensen die elkaar trouw beloven ook trouw moeten blijven. Hij baseert zich daarbij op de Bijbel. Volgens Van der Staaij is dat dé gebruiksaanwijzing van de Schepper. Had Matthijs van Nieuwkerk zijn huiswerk gedaan dan had hij geweten dat de Schepper in zijn gebruiksaanwijzing zegt dat gelovigen niks te zoeken hebben in de politiek. De politiek is volgens de Schepper het domein van Satan zoals Kees van der Staaij weet.

Jezus Christus waarschuwt nadrukkelijk voor lieden als Kees van der Staaij. Volgens Jezus Christus behoren types als Kees van der Staaij tot de Synagoge van Satan. Dat is ook goed te zien aan de politiek van Kees van der Staaij. Net als Jack de Vries doet hij volop mee aan de Kruistocht tegen de Islam en Arabieren, terwijl de gebruiksaanwijzing van de Schepper juist verwijst naar Mohammed als de nieuwe Trooster die door God na bemiddeling van Jezus naar de mensen gezonden is.

Kees van der Staaij heeft schuld aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. De misdrijven waaraan Kees van der Staaij deelneemt zijn van het ergste soort en vervullen de mensheid met afschuw. Als Kees van der Staaij bevoegd voor de meervoudige onafhankelijke rechtspraak wordt geleidt kan er geen twijfel over zijn dat hij levenslang krijgt. Dat Kees van der Staaij nog niet vervolgd is komt omdat hij democratisch verkregen bevoegdheden misbruikt en ambtsplichten schendt. Dat is grondwettelijk heeft de Hoge Raad bepaald.

Ook de genocide van Van der Staaij is nog niet vervolgd. Ook daar heeft de Hoge Raad een stokje voor gestoken in een arrest wat in de context van de wereldgebeurtenissen onmiskenbaar imponeert als het Toetsingsarrest 2.0. Matthijs van Nieuwkerk met zijn journalistieke achtergrond als oud-hoofdredacteur van het Parool moet weten wat dit betekent. Matthijs van Nieuwkerk is uit 1960, Hij heeft geschiedenis gehad op school. Matthijs van Nieuwkerk zal ook kunnen weten wat met Perszuivering 2.0 bedoeld wordt.

Matthijs van Nieuwkerk heeft een journalist laten mishandelen die zijn redactie kwam informeren over de internationale misdrijven van zijn gasten, zoals Jort Kelder, Jack de Vries en nu Kees van der Staaij. Matthijs van Nieuwkerk maakt goede kans juridisch geslacht te worden wanneer de massaprocessen in verband met het terrorisme in de Nederlandse politiek en journalistiek loskomen. Matthijs van Nieuwkerk heeft geen enkele liefde voor zijn publiek of de journalistiek. Ingenomen met zichzelf en verder zo fout als zijn gasten.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus