U bent hier: Home / 117 jaar Zionistisch terrorisme

117 jaar Zionistisch terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 30-08-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Dit weekend wordt het 117de jaar van het Zionistisch terrorisme herdacht. Vrijdag 29 augustus 2014 was het exact 117 jaar geleden dat de Vereniging Erez Israël werd opgericht. De vergadering is voorafgegaan van het aanwakkeren van antisemitisme en het leveren van de blauwdruk voor de deportatie van de Joden uit Europa, door de voorzitter van de vergadering. Het eerste Zionistische congres waarmee de Zionisten de mensenrechten voor de Joden ontbonden hebben vond plaats te Basel 29-31 augustus 1897.

De authentieke protocollen van dat congres staan op internet. Opvalt is de zin waarin de Joden door de Zionisten worden weggezet als een volk van bij meerderheid verachtte bedelaars. Sinds deze oprichtingsvergadering van Israël is het volgens Zionistisch plan in rap tempo bergafwaarts gegaan met de Joden in Europa. De climax van de ellende was natuurlijk het door de Zionisten gewilde brandoffer van zes miljoen Joden. 

Theodore Herzl was de voorzitter van het Eerste Zionistische Congres te Basel 117 jaar geleden. Hij was de man die de 'Endlosung' op de internationale agenda gezet heeft. Tegenwoordig wordt hij herdacht als 'founding father' van Israël. Zijn blatant antisemitische uitingen zijn vorig jaar besproken bij en tijdens de herdenking van 116 jaar Zionistisch terrorisme. Deze uitlatingen maken onderdeel uit van de strafzaak die de Zionisten hebben losgemaakt tegen het eerlijke Joodse geluid over de waarheid van de feiten. Dat het eerlijke Joodse geluid over het terrorisme der Zionisten niet in de massa media staat komt omdat Zionisten de massa media bepalen. 

Herzl, de man die de Endlösung geagendeerd heeft en de basis heeft gelegd voor Nazi-Duitsland, was journalist die in 1897 als geen ander middels de media de massa wist te manipuleren. Dat de media nooit debatteert over de schuld van deze Jood aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust doet in alle redelijkheid vermoeden dat journalisten een criminele organisatie zijn. Dat bijvoorbeeld verondersteld Jood en journalist Kustaw Bessems handenwrijvend schrijft over de vervolging van hetzuur.nl en doet alsof wat daar staat antisemitisme is, zonder zelf over de symbiose tussen de antisemieten, Nazi's en de Zionisten te schrijven, is een vorm van deelname aan het Zionistisch terrorisme. Dan journalist Hans Knoop. Die wel jaagt op Pieter Menten en niet het antisemitisme van Zion benoemt. 

Een nog duidelijker daad van hedendaags Zionistisch terrorisme is het dreigen door Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet met 'dire consequences' en organisaties die daarop toezien, wanneer de waarheid van het eerlijke Joodse en historisch feitelijk juiste geluid over de terroristische en antisemitische grondslag van het Zionisme erkend wordt in de strafzaken tegen de maker van hetzuur.nl. Zionisme is de moeder aller Nazi's. Vandaag vechten separatisten in Oekraïne tegen Israëli's die instructies opvolgen van de Nazi-partij van Oekraïne. Deze Israëli ontkent dat zijn fascistische opdrachtgevers antisemieten zijn. 

Het plegen van aanslagen zit de Zionisten in het bloed. De aanslag op het King David Hotel bijvoorbeeld. Joden uit Irak melden na de Tweede Wereldoorlog bedreigd te zijn door Zionisten om te emigreren naar Israël. De feiten komen nooit in de massa media want dat wordt door Zionisten bestiert. Of door personen die de Zionisten op de hand zijn. Het eerlijke Joodse geluid over het Zionisme wordt nooit gehoord, ondanks dat tien, née honderdduizenden Joden daartegen thans reeds 117 jaar uit volle borst demonstreren. 

De Zionisten waren de opdrachtgevers en financiers van Adolf Hitler & co. Hitler was aannemer. De Nationaal Socialisten zijn door het Zionistisch bestuur geaccrediteerd om de Holocaust uit te voeren. Het kamp waarin de meeste Joden, vier miljoen, vergast zouden zijn was middels de ondernemingen juridisch eigendom van de Joodse familie die in vereniging met de familie Rockefeller en Koninklijke Shell dertig miljoen Dollar heeft bijgedragen aan het oorlogskapitaal van Adolf Hitler. Deze familie, de familie Rothschild, is het Zionistisch hart van het internationaal terrorisme.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus