U bent hier: Home / 2014: burgeropstand dreigt

2014: burgeropstand dreigt

by J.L. de Kreek — last modified 01-01-2014 00:31
Opgeslagen onder:

Negen en zestig jaar na de Tweede Wereldoorlog dreigt er burgeropstand in Nederland. Houdt verband met het terrorisme in de Nederlandse politiek en natuurlijk de kinderbescherming. De burgeropstand zoals deze zich op dit moment vormt is justitieel in het civiele kader. Dit wil zeggen dat op grond van burgerlijke titels beoogt wordt verloven tot strafvervolging te verkrijgen.

Omdat bestuur en rechtspraak door Zionisten serieus bedreigd worden met terrorisme en de kinderbeschermers grootschalig minderjarigen gijzelen en verkrachten is niet uitgesloten dat er ouderwets civiel op de vuist wordt gegaan. Het is reeds knokken geweest bij de Wereld Draait Door. Nu betrokkene bloed geproefd heeft kan de rest er ook wel bij. Matthijs van Nieuwkerk wordt gezien als deelnemer aan de genocide in Irak. 

Iedereen is bijzonder deugdelijk geïnformeerd. De bullshit in de media van klokkenluiders over de in het geheim afgeluisterde data is vervelende afleiding omdat het gaat om de feiten die bekend zijn. Bekend is het rapport van de Commissie Davids. Dat is een rapport met gewicht. De makers zijn deskundig. Ander bekend rapport is dat van de Commissie Samson. Ook een commissie met gewicht. Dan is er het recent verschenen rapport van de kinderombudsman en vervolgens het liegen van Dirk Jan Sprokkeldreef in de media. Dat is vragen om bloed aan de paal.

Dan is er natuurlijk Geert Wilders die justitieel naar de haaien moet en niemand die hem deugdelijk de maat neemt. Het is niet moeilijk het even goed te doen in verband met het mandaat van kabinet, parlement en media. Alle verloven kunnen ingetrokken worden. De Strijdkrachten hebben door de terrorisme gerelateerde misdaden die de politici in vereniging met kopstukken in de media tegen hen en de Nederlandse burgers begaan alle rechten om Den Haag in bezit te nemen. Ook kunnen Mark Rutte & co worden opgepakt door militairen. Wanneer zij zich verzetten schieten de militairen.

Dat zijn de bevoegdheden nu in verband met de waarheid van de feiten gerelateerd aan de algemene 'responsibility to protect' en natuurlijk de artikel 100 grondwet opdrachten ter bestrijding van terrorisme. Terrorisme in de Nederlandse politiek is ook terrorisme. Ook de Christelijke kruistocht met moderne middelen die het CDA nu in vereniging met Wilders tegen de Islam voert is terrorisme. Natuurlijk wordt de rest van de Christenheid ook gezien als terrorisme. Dien overeenkomstig wordt gehandeld. Gelovigen in de politiek zijn leden van een terroristische organisatie. Op het Goede Nieuws is daarover alles te lezen. Wie ruzie wil ontkent de feiten.

De grootvader van Lodewijk Asscher droeg actief bij aan de Jodenvervolging als voorzitter van de misleidende Joosche Raad. Iedereen moet bijzonder goed tot zich door laten dringen dat de Jodenvervolging van 1940-1945 een zaak van de Zionisten was. Bombardement op Rotterdam is betaald door de sponsors van Israël. Ook hebben HIV en AIDS geen causaal verband tot elkaar in de zin dat HIV de oorzaak is van AIDS. HIV op zichzelf doet helemaal NIKS! HIV is een passengers virus, waar er heel veel van zijn. Dat is allemaal bewezen door dezelfde wetenschappers die ook het hardst beweren dat AIDS het gevolg is van HIV. Wie HIV/AIDS medicijnen slikt verkrijgt AIDS. Freddy Mercury is vermoord door zijn apotheker. 

Het is niet dat niemand kan lezen, of schrijven, of rekenen. Het is dat iedereen niet wil zien wat de feiten zijn omdat iedereen wil wat de Zionisten en Katholieken doen. Iedereen vindt het fantastisch die aanslagen op Amerika 11 september 2001. Wat zijn nu drie duizend Amerikanen en drie gebouwen? Er staat zo weer wat nieuws en de verzekering betaalt. Het vervelende is dat de gehele media en politiek van links tot rechts zwijgt over het feit dat iedereen zien kan dat die aanslagen 'enhanced' moeten zijn geweest omdat twee vliegtuigen niet twee Twin Towers en een gebouwen zeven kunnen laten instorten. Alles en dan werkelijk ook alles wijst op atoomwapens. De hele media, van links tot rechts blijft zeiken en iedereen dwars zitten door deze berichten complottheorieën te noemen.  

Omdat alles niet vlot wordt er geëscaleerd. De eerste die escaleren zijn de Jihadisten. Die kommen in grote getallen naar Europa. De ene golf na de ander in een bloedige niet te bestrijden guerrilla. Uitgelokt door artikel 119 grondwet feiten van Nederlandse politiek. De NCTb, de AIVD, al die diensten kunnen dat niet melden a) omdat ze op grond van artikel 119 van de grondwet daarnaar niet kijken mogen en b) omdat ze dan ook moeten constateren dat één en ander kennelijk opzettelijk wordt uitgelokt door de regeringspartijen in vereniging met de Mainstream Media en elite anderszins. Artikel 119 grondwet feiten zijn in casu oorlogsmisdaden, terrorisme en deelname aan (ritueel) kindermisbruik.

 De genocide kan volgens de wet vervolgd worden ongeacht de politiek ambtelijke hoedanigheden, alleen de Hoge Raad heeft zich verslikt in de casus en nu gelooft het OM de psychologisch gemaltraiteerde raadsheren. Er is sprake van nogal veel problemen overal die in de eerste plaats veroorzaakt worden door politici en journalisten. Het is nog niemand opgevallen dat de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk bedacht is door journalist Theodore Herzl die in zijn graf op zijn berg te Jeruzalem uitkijkt over zijn zes miljoen slachtoffers. Wie denkt dat het niet knokken wordt in 2014 heeft het helemaal verkeerd begrepen. In iedereen geval wordt het juridisch knokken met Geert Wilders. “Hij is zeau de lul” aldus een benadeelde partij die niet van ophouden weten wil.  

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus