U bent hier: Home / Volkskrant bestrijdt waarheid & feiten

Volkskrant bestrijdt waarheid & feiten

by J.L. de Kreek — last modified 04-02-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Dat Jochem Myjer de humor niet van een vreemde heeft blijkt uit de behandeling ter zitting vrijdag 03 februari 2017 bij de Raad voor de Journalistiek van de klacht van journalist Micha Kat tegen Marcel Hulspas, Haro Kraak en De Volkskrant. De zitting werd voorgezeten door professor mr. B.E.P. Myjer die de vader is van de grappenmaker met ADHD en blijkens stormfront.org een Joodse achtergrond bezit want hij heeft een vreemde krullenkop. Ook Micha Kat heeft een Joodse achtergrond.

De voorzitter verwees ter zitting naar het recht to 'shock, offend en disturb' terwijl De Volkskrant nodeloos een goed werkende collega kwetst. Professor mr. B.E.P Myjer droeg een blinkend gouden zegelring. Zijn secondanten zaten er half onderuit gezakt bij alsof de zaak hen niet kon schelen. Niks mocht worden opgenomen van De Volkskrant. Ook is er geen proces-verbaal van de zitting opgemaakt. Nico Van Der Ham werd nog voordat de zitting begonnen was subiet uit de zaal gezet omdat hij eerder een opname met de secretaris van De Raad online had geplaatst

Sterspeler Micha Kat zelf was er niet bij. Micha Kat liet zich vertegenwoordigen door zijn advocaat. Micha Kat mocht er ook niet via Skype bij zijn want Skype is ook opnemen. Micha Kat leeft buiten Nederland omdat het Openbaar Ministerie onrechtmatig uit zou zijn op vingerafdrukken van Micha Kat. Micha Kat van Revolutionaironline is door Marcel Hulspas in De Volkskrant weggezet als paranoïde gek die een onsmakelijke heksenjacht op topambtenaar Joris Demmink aanvoert. Volgens Hulspas draait complotdenken om een handjevol warhoofden wat het leven van Demmink en vele andere tot een hel maakt.

De Volkskrant verweerde zich door te stellen dat er geen regels zijn voor columns of recensies en dat Marcel Hulspas een recensie schreef over een boek waarin Micha Kat genoemd staat. Marcel Hulspas is wetenschapsjournalist. Hij heeft natuurkunde gestudeerd. Ook is hij hoofdredacteur van Skepter, een tijdschrift dat zich ten doel stelt pseudowetenschap te ontzenuwen. De column of de recensie van Marcel Hulspas heeft daardoor in ieder geval een zweem van wetenschappelijkheid. 

Dezelfde dag als het artikel van Hulspas waarin hij Micha Kat persoonlijk nodeloos kwetst plaatste De Volkskrant een artikel van Haro Kraak waarin Kraak complotdenkers in het algemeen beticht van onjuiste of ongefundeerde berichtgeving en degradeert tot laagopgeleiden, etnische minderheden of gedesillusioneerde. Om zijn gelijk te bewijzen noemt Kraak de Verenigde Staten van Amerika wat IS zou ondersteunen en dat ook de nieuwe president Donald Trump in complotten gelooft. 

In al de jaren sinds de aanslagen in de VS 11 september 2001 is er geen journalist of columnist van De Volkskrant geweest die de vloer heeft aangeveegd met de officiële rapportages over het instorten van de torens van de Twin Towers. De aanslagen in de VS zijn niet begaan door twee handenvol arabieren omdat de Torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. De natuurkunde die Marcel Hulspas onderwezen heeft gekregen bewijst dit. Wetenschapsjournalist Marcel Hulspas kiest ervoor personen die de feiten onderzoeken te beledigen en niet zijn collega's bij De Volkskrant de les lezen omdat zij feitelijke onzin publiceren over de aanslagen in de VS 11 september 2001.

Micha Kat is één van de journalisten in Nederland die Joris Demmink ontmaskert als pedofiel die kinderen misbruikt. Dat Joris Demmink als SG van justitie leiding heeft gegeven aan gedwongen verdwijning van minderjarigen of dat hij anderszins kinderen ambtelijk en/of persoonlijk leed heeft toegevoegd, kunnen de journalisten van De Volkskrant makkelijk zelf begrijpen aan de hand van talrijke open bronnen die over de Nederlandse kinderbescherminning beschikbaar zijn. Met geen journalist valt daarover te praten. Chris Klomp van het AD die zichzelf hoog heeft zitten lacht de boodschapper uit wanneer hem de feiten worden aangeboden

Micha Kat handelt in complotten. Een complot is een samenzwering. Een groep mensen die min of meer samenwerkend een bepaalde machinatie ten uitvoer legt. Dat journalisten en niet de Duitsers de initiators blijken te zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat zij geholpen zijn met het realiseren van hun plan door Nederlandse journalisten van De Telegraaf en Het Nieuw Israëlitisch Weekblad en dat journalisten een strijd voeren tegen de waarheid van deze en overigens veel andere feiten die opportuun zijn om over te berichten, gaat iedereen aan die een Joodse achtergrond bezit. Dus ook Micha Kat waarvan Joodse leden van de familie de oorlog niet overleefd hebben omdat de journalistieke initiatiefnemers minder Joden wilde in Europa..

Journalisten voeren oorlog tegen de waarheid. Een onderdeel van deze ongemeen hufterige en laffe strijd waarbij journalisten op grote schaal de persvrijheid misbruiken is de hetze van De Volkskrant tegen Micha Kat. Er kan veel gezegd en geschreven worden over Micha Kat. Vooral dat Micha Kat goed werk levert en dat hij een pluim verdient met zijn dappere doorzetten. Micha Kat is misschien wel de meest vervolgde persoon van Nederland. Iets van vijftien strafzaken lopen of liepen tegen hem. Daaronder niet zelden klachten van zogenaamde journalisten omdat Micha Kat zich niet zou gedragen terwijl diezelfde journalisten doodzwijgen dat hun krant in 1924 reeds bekend was met de Blauwdruk voor de Holocaust en het creatieve brein in een recensie over zijn plannen de hemel in prees met zijn voorzienigheid.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus