U bent hier: Home / Geert Wilders onderwerpen

Geert Wilders onderwerpen

by J.L. de Kreek — last modified 01-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Geert Wilders moet strafrechtelijk worden vervolgd in verband met betrokkenheid bij een aantal zeer zware misdrijven. Geert Wilders begaat zijn misdrijven in particuliere hoedanigheid. Daarom dat Wilders is vervolgd in 2010, 2011, 2016 en in 2017. Het Openbaar Ministerie begrijpt de context van de misdrijven van Wilders niet goed omdat de Rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd door vrienden van Wilders om te zwijgen over de Nazifeiten van Wilders of daarvan weg te kijken.

Andere vrienden van Geert Wilders zijn verrukt dat de aanslag van Geert Wilders met FITNA op Mark Schouwink en Dennis van Uhm en hun collega's te Afghanistan 18 april 2008 is geslaagd . Eindelijk maakt FITNA de eerste slatoffers laat GeenStijl weten op Internet. GeenStijl en Wilders bezitten een historische band waarover iedereen zwijgt. Wie het er over heeft wordt uitgemaakt voor “gekkie” door Marcel Hulspas of Jan Roos & co. De Telegraaf (Media Groep) is eigenaar van GeenStijl en heeft in 1922 en 1924 ondersteund bij en tijdens de verspreiding en/of verbreiding van de plannen voor en/of andere voorbereidingen op WOII en de Holocaust door in de krant met kennis van de feiten nepnieuws te verspreiden over de virulent antisemitische inhoud van de dagboeken van de held van Wilders.

Vandaag verspreidt TMG ook met kennis van de feiten nepnieuws over de Nazi's en hun misdrijven zoals de aanslagen in de VS 11 september 2001. Geert Wilders bewondert de man die te Parijs 08 juni 1895 de Holocaust heeft bedacht als sluitstuk van de eveneens door deze man bedachte Endlösung. Hij noemde de Holocaust toen “großer Versöhnungausklang”, wat een krachtige metafoor is voor de volkerenmoord op de Joden. Geert Wilders ziet de mannen als helden die de creatieve breinen zijn van de genocide op Anne Frank en ruim honderdduizend andere Nederlandse Joden. Nazaten van deze Joden voelen zich door Wilders en GeenStijl op de pik getrapt in verband met het voortgaand liegen en bedriegen, en het provoceren van de Jihad.

Geert Wilders heeft schuld aan het sneuvelen van Nederlandse en NATO militairen. Kerels die hun leven wagen om het voor iedereen veilig te maken. Wilders schiet ze gewoon in de rug met zijn vrije meningsuiting. Het is zeer ongepast om Nederlandse militairen het werken moeilijk tot onmogelijk te maken. De gewapende Jihad heeft Nederland als voorkeursdoelwit gekozen omdat Wilders en GeenStijl hun negatieve mening over de vijand bij en tijdens gewapend conflict niet voor zich kunnen houden. Al die zogenaamde ridders van het vrije woord die TMG rijk is vergeten collectie en individueel dat bij en tijdens gewapend conflict de regels van het vrije woord anders zijn! 

Je mag zeggen wat je wil en de vijand niet provoceren. De Nederlandse journalistiek maakt in ieder geval sinds 1922 deel uit van de harde kern van de Nazipropaganda. Geleid door de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. De Ester Voetjes, en de Jan Roosjes en de Bart Schutjes. Allemaal zieke Goebbelstjes die te laf zijn de feiten te erkennen die onweerlegbaar blijken uit de publicaties van de helden van Wilders. Laaghartige hoeren van Zion die als vriendjes van Wilders ermee instemmen dat de Blonde Geit de Jihad aanvoert en afstevent op Holocaust 2.0 die in 1895 reeds door de Zionistische held van Wilders is geagendeerd. Deze held van Wilders, was prominent journalist. De Jodenvervolging toen en nu is het werk van journalisten. 

Het plan bedenken, de legitimatie, de morele rechtvaardiging, de lobby en schuiven met geld en beloften van een vorstendom heeft de journalistiek geholpen de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust ten uitvoer te brengen. Na de oorlog in ieder geval sinds 2001 gaat de journalistenclub op oude voet verder want de successen uit het verleden smaken naar meer. Geert Wilders en de Telegraaf Media Groep waaronder begrepen GeenStijl en Jan Roos zijn betrokken bij de aanslagen in de VS 11 september 2001 en mogelijk ook bij de aanslag op de MH17. Jan Roos en GeenStijl hebben zich met Thierry Baudet reeds schuldig gemaakt aan referendumbedrog en Baudet zit welhaast instaan in zijn nieuwe baan bij Wilders in het kontgat de Blonde Geit te bevredigen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk