U bent hier: Home / Thierry Baudet = Bruine Soldaat

Thierry Baudet = Bruine Soldaat

by J.L. de Kreek — last modified 04-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Thierry Baudet is jurist en historicus en schrijver en publicist en sinds kort politiek ambtsdrager. De vorm van Thierry Baudet verraadt zijn grondhouding. Bovendien vertelt Thierry Baudet als historicus niemand dat de helden van Geert Wilders de initiators zijn van WOII en de Holocaust. De renaissance van Thierry Baudet is revisie in de oude staat van aristocratisch wereldbestuur. De kak van Thierry Baudet impliceert dat hij met democratie en het volk niet veel goed voor heeft.

Democratie is voor Thierry Baudet een vehikel voor zijn bedrog. De winst met het Oekraïne-referendum wat Thierry Baudet samenwerkend met Jan Roos geregeld heeft is gestolen. Hitler stal ook de verkiezingen. De zaak van de aangifte wegens referendumbedrog tegen GeenPeil en Forum Voor Democratie en dus Thierry Baudet houdt verband met andere misdrijven die zacht gezegd nazistisch imponeren. Thierry Baudet spreekt over zaken met kennis van de feiten. Daarom is hij jurist en historicus. In die rol is het voor Thierry Baudet zeer ongepast om bijvoorbeeld zijn Holocaustbedrog vol te houden.

Thierry Baudet is volger van de initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Personen die door kunstig bedrog als helden worden vereerd in Israël terwijl zij al in 1895 de Endlösung en de Holocaust hadden bedacht en ook de deportaties per treinen en de slavenarbeid en de antisemieten die de massa controleren en Joden die vernietigd moeten worden. De feiten blijken uit historische documenten die ook in de bibliotheek van de Universiteit van Thierry Baudet moeten staan. Ze staan in ieder geval in de bibliotheek van de UvA en van de Zionisten. Het gescande exemplaar van de Engelse vertaling van de Blauwdruk voor de Holocaust op holocaustles.nl is gekocht van een Joodse boekhandel in Jeruzalem.

Op wwww.holocaustles.nl staan de feiten en bewijzen die Thierry Baudet als politicus, publicist en wetenschapper niet ziet of niet wil zien of waarvan hij doet alsof ze niet bestaan of doet alsof de conclusies die op basis daarvan getrokken moeten worden iets met antisemitisme te maken hebben. Thierry Baudet is één van de vele hoogopgeleide trollen die de Nazistaat rijk is. Het nationalisme van Thierry Baudet is een oude ziekte die weer de kop opsteekt. Opleiding en onderwijs heeft in ieder geval Thierry Baudet niet geholpen zich als jurist en historicus aan de feiten te houden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus