U bent hier: Home / Thierry Baudet = Bruine Soldaat

Thierry Baudet = Bruine Soldaat

by J.L. de Kreek — last modified 04-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Thierry Baudet is jurist en historicus en schrijver en publicist en sinds kort politiek ambtsdrager. De vorm van Thierry Baudet verraadt zijn grondhouding. Bovendien vertelt Thierry Baudet als historicus niemand dat de helden van Geert Wilders de initiators zijn van WOII en de Holocaust. De renaissance van Thierry Baudet is revisie in de oude staat van aristocratisch wereldbestuur. De kak van Thierry Baudet impliceert dat hij met democratie en het volk niet veel goed voor heeft.

Democratie is voor Thierry Baudet een vehikel voor zijn bedrog. De winst met het Oekraïne-referendum wat Thierry Baudet samenwerkend met Jan Roos geregeld heeft is gestolen. Hitler stal ook de verkiezingen. De zaak van de aangifte wegens referendumbedrog tegen GeenPeil en Forum Voor Democratie en dus Thierry Baudet houdt verband met andere misdrijven die zacht gezegd nazistisch imponeren. Thierry Baudet spreekt over zaken met kennis van de feiten. Daarom is hij jurist en historicus. In die rol is het voor Thierry Baudet zeer ongepast om bijvoorbeeld zijn Holocaustbedrog vol te houden.

Thierry Baudet is volger van de initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Personen die door kunstig bedrog als helden worden vereerd in Israël terwijl zij al in 1895 de Endlösung en de Holocaust hadden bedacht en ook de deportaties per treinen en de slavenarbeid en de antisemieten die de massa controleren en Joden die vernietigd moeten worden. De feiten blijken uit historische documenten die ook in de bibliotheek van de Universiteit van Thierry Baudet moeten staan. Ze staan in ieder geval in de bibliotheek van de UvA en van de Zionisten. Het gescande exemplaar van de Engelse vertaling van de Blauwdruk voor de Holocaust op holocaustles.nl is gekocht van een Joodse boekhandel in Jeruzalem.

Op wwww.holocaustles.nl staan de feiten en bewijzen die Thierry Baudet als politicus, publicist en wetenschapper niet ziet of niet wil zien of waarvan hij doet alsof ze niet bestaan of doet alsof de conclusies die op basis daarvan getrokken moeten worden iets met antisemitisme te maken hebben. Thierry Baudet is één van de vele hoogopgeleide trollen die de Nazistaat rijk is. Het nationalisme van Thierry Baudet is een oude ziekte die weer de kop opsteekt. Opleiding en onderwijs heeft in ieder geval Thierry Baudet niet geholpen zich als jurist en historicus aan de feiten te houden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Nazi's reizen naar Palestina
Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog
Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld
Strijd om Tempelberg
Hidde Jan van Koningsveld ende Joden
Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Kees van der Staaij pleegt genocide
Hans Knoop collega Pieter Menten
Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert
President Marcon: Joden daders Holocaust
Hidde van Koningsveld terroriseert Joden
Hidde van Koningsveld abnormale Jood
Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden
Hidde van Koningsveld gróte Nazi
Kwade ideeën Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld oren wassen
Hidde van Koningsveld = terrorist
Antisemieten trouwste bondgenoten Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld grote lapzwans
Arnold Karskens steunt terrorisme
Terroristen bedreigen Rechtspraak
Holocaust in the making
GeenStijl bedreigt #veteranendag
Hoge Raad steunt genocide
Hidde van Koningsveld lid club Hitler
Hidde van Koningsveld onverbeterlijke antisemiet
Onderduiken voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld op Jodenjacht
Hidde van Koningsveld blijft Holocaustliegen
WOII koloniale oorlog Israël
Hidde van Koningsveld steunt Nazi's
Hidde van Koningsveld leider terroristische organisatie
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Holocaustles voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld leider Jodenvervolging
Hidde van Koningsveld steunt Holocaust
Zionisten bestelde Holocaust
Viva Donald Trump!
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet