U bent hier: Home / Thierry Baudet = Bruine Soldaat

Thierry Baudet = Bruine Soldaat

by J.L. de Kreek — last modified 04-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Thierry Baudet is jurist en historicus en schrijver en publicist en sinds kort politiek ambtsdrager. De vorm van Thierry Baudet verraadt zijn grondhouding. Bovendien vertelt Thierry Baudet als historicus niemand dat de helden van Geert Wilders de initiators zijn van WOII en de Holocaust. De renaissance van Thierry Baudet is revisie in de oude staat van aristocratisch wereldbestuur. De kak van Thierry Baudet impliceert dat hij met democratie en het volk niet veel goed voor heeft.

Democratie is voor Thierry Baudet een vehikel voor zijn bedrog. De winst met het Oekraïne-referendum wat Thierry Baudet samenwerkend met Jan Roos geregeld heeft is gestolen. Hitler stal ook de verkiezingen. De zaak van de aangifte wegens referendumbedrog tegen GeenPeil en Forum Voor Democratie en dus Thierry Baudet houdt verband met andere misdrijven die zacht gezegd nazistisch imponeren. Thierry Baudet spreekt over zaken met kennis van de feiten. Daarom is hij jurist en historicus. In die rol is het voor Thierry Baudet zeer ongepast om bijvoorbeeld zijn Holocaustbedrog vol te houden.

Thierry Baudet is volger van de initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Personen die door kunstig bedrog als helden worden vereerd in Israël terwijl zij al in 1895 de Endlösung en de Holocaust hadden bedacht en ook de deportaties per treinen en de slavenarbeid en de antisemieten die de massa controleren en Joden die vernietigd moeten worden. De feiten blijken uit historische documenten die ook in de bibliotheek van de Universiteit van Thierry Baudet moeten staan. Ze staan in ieder geval in de bibliotheek van de UvA en van de Zionisten. Het gescande exemplaar van de Engelse vertaling van de Blauwdruk voor de Holocaust op holocaustles.nl is gekocht van een Joodse boekhandel in Jeruzalem.

Op wwww.holocaustles.nl staan de feiten en bewijzen die Thierry Baudet als politicus, publicist en wetenschapper niet ziet of niet wil zien of waarvan hij doet alsof ze niet bestaan of doet alsof de conclusies die op basis daarvan getrokken moeten worden iets met antisemitisme te maken hebben. Thierry Baudet is één van de vele hoogopgeleide trollen die de Nazistaat rijk is. Het nationalisme van Thierry Baudet is een oude ziekte die weer de kop opsteekt. Opleiding en onderwijs heeft in ieder geval Thierry Baudet niet geholpen zich als jurist en historicus aan de feiten te houden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk