U bent hier: Home / Familie Asscher ondersteunt NAZI's

Familie Asscher ondersteunt NAZI's

by J.L. de Kreek — last modified 05-04-2017 12:30
Opgeslagen onder:

De familie van Lodewijk Asscher is een van de grote ondersteuners van het Nazisme. De overgrootvader van Lodewijk Asscher gaf in de oorlog leiding aan de deportatie van Joden in Amsterdam. Deze deportaties werden op initiatief van de Zionisten uitgevoerd. Gisteren is de PvdA is gestopt met haar boycot van de PVV.

Geert Wilders bewondert de Zionistische initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust als helden. Geert Wilders en de PvdA zijn betrokken bij terrorisme en internationale misdrijven in Irak. Deze misdrijven bouwen voort op de successen van de helden van Wilders uit het verleden. Geert Wilders is ook verantwoordelijk voor het sneuvelen van Nederlandse en NATO militairen. De PvdA van Lodewijk Asscher bekritiseert de PVV daarop niet. Ook de minder Marokkanen uitspraken van Wilders worden kennelijk opzettelijk door Asscher niet in de juiste context geplaatst.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus