U bent hier: Home / Fuck Wilders ende Telegraaf

Fuck Wilders ende Telegraaf

by J.L. de Kreek — last modified 05-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Iedereen is natuurlijk zeer bezorgd om de rapporten van de AIVD en de dreigingen van Jihad. Niemand zit te wachten op een Jihadistische guerilla in de Nederlandse straten. Daarom is het zo verrekte onfatsoenlijk van Wilders en de Telegraaf dat zij willens en wetens zo veel valse inlichtingen over de vijand verschaffen. Door toedoen van Telegraaf en andere journalisten weten meeste mensen niet dat de helden van Wilders de creatieve breinen zijn van Hitler en de gaskamers.

De Telegraaf had in 1922 reeds de plannen van de held van Wilders voor oorlog en Holocaust in bezit. Getuige de recensies van de Telegraaf over de publicaties daarvan konden de journalisten zich volledig vinden in de aanstormende Jodenvervolging. De Telegraaf had in 1922 de Holocaust kunnen voorkomen als het gewoon eerlijk was geweest over de feiten van de held van Wilders. Anno 2017 kan de Telegraaf de AIVD helpen de Jihad te bestrijden door gewoon eerlijk te zijn over de Nazifeiten van de helden van Wilders.

De Telegraaf is niet eerlijk over de Nazifeiten van de helden van Geert Wilders omdat de Telegraaf sinds 1922 betrokken is bij de club internationaal opererende journalisten en prominente schrijvers en denkers als Thierry Baudet en propagandisten als Jan Roos die collectief en individueel voortgaand de basis leggen voor internationaal terrorisme en internationale misdrijven. Journalisten blijken een hoofdrol te spelen in verband met het laten plaatsvinden van oorlogsmisdaden, terroristische aanslagen en volkerenmoorden.

De terreurdreiging in Nederland is verhoogd door de schuld van Wilders. Omdat Wilders zijn kakken niet kan inhouden en zich sterk maakt voor de volledige realisatie van de idealen van zijn helden, provoceert Wilders de vijand opzichtig met zijn negativiteit. Dit doet Wilders reeds jaren. Daardoor zijn de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS gesneuveld. Andere militairen zijn daardoor zwaargewond geraakt. Wilders is van te voren gewaarschuwd voor de risico's van zijn uitingen.

Wilders beroept zich op vrije meningsuiting en lijkt te vergeten dat zijn woorden bij en tijdens gewapend conflict kogels zijn in de rug van de Nederlandse militairen die in missie landen worden uitgezet om de vrede en veiligheid te bewaren. Wilders en de Telegraaf en dus de Telegraaf Media Groep en GeenStijl hebben een historische band met elkaar. Deze gaat terug tot ver voor de oorlog toen de Telegraaf welhaast laaiend enthousiast het virulente antisemitisme van de door Wilders bewonderde journalisten onthaalde als dankbare voorzienigheid van de man die te Parijs 08 juni 1895 de Holocaust heeft bedacht.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus