U bent hier: Home / Journalisten liegen big time

Journalisten liegen big time

by J.L. de Kreek — last modified 06-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Nederlandse journalistiek met voorop de prominente journalisten en verslaggevers en opiniemakers die de MSM en de Dagelijkse Standaard rijk zijn liegen big time. Met kennis van de feiten draaien zij iedereen opzettelijk een liederlijke loer om de idealen van de helden van Wilders compleet te realiseren. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust blijken bedacht te zijn door een journalist die al in 1897 iemand als Hitler aan de macht wilde waarmee zijn groep journalisten de Endlösung realiseren kon.

Na de oorlog liegen journalisten met kennis van de feiten over de schuld van de Duitsers aan de Holocaust en over het succes van hun Jodenvervolging. Daarmee persen anderen uit hun groep de Duitsers af om Wiedergutmachung te betalen,  journalisten stemmen daarmee goedkeurend in. Andere geluiden worden onmiddellijk door een horde journalisten de kop in gedrukt. Kijk naar Chris Klomp of Bart Schut. Of Esther Voet bijvoorbeeld die het antisemitisme vindt wanneer de Nazifeiten van de helden van Wilders geopenbaard worden.

Journalisten zijn betrokken bij bedreigingen aan het adres van de Rechtspraak om  handen van bepaalde zaken af te trekken. Andere journalisten publiceren niet daarover en verklaren de boodschapper “koekkoek”. Het liegen van de journalisten gaat bizar ver. In Nederland is al jaren een groep ambtenaren actief die misbruik makend van bevoegdheden minderjarigen roven, gedwongen laten verdwijnen (deed Videla ook in Argentinië, weet u nog wel?!) en misbruiken voor geld. Joris Demmink speelt daarin een rol. Geen journalist heeft het er over terwijl de feiten makkelijk blijken uit verklaringen van de betrokken ambtenaren zelf.

Journalisten liegen ook hooghartig over bijvoorbeeld de aanslagen in de VS 11 september 2001, de grondslagen van de Jihad, de schuld van de journalistiek en politiek aan genocide in Irak, de schuld van Wilders en GeenStijl aan verhoogde terreurdreiging en over HIV als oorzaak van AIDS. Het is al in 1984 in het wetenschappelijke tijdschrift Science bewezen dat AIDS niet wordt veroorzaakt door HIV. De journalistiek zoals iedereen dat kent is één grote leugenfabriek om oorlogsmisdaden, terrorisme en internationale misdrijven voortgaand mogelijk te maken.

Het liegen door journalisten is opzettelijk. Arnold Karskens bijvoorbeeld begint meteen te schelden en dreigen wanneer hij op de feiten gewezen wordt, ook werkt Arnold Karskens samen met oorlogscrimineel Fred Teeven. Voorts misleidt Karskens slachtoffers van Teeven over de oorzaak van hun leed. Bij de Wereld Draait Door ontstaat een heuse vechtpartij wanneer de redactie erop gewezen wordt dat Matthijs van Nieuwkerk met de feiten bekend steeds oorlogscriminelen aan zijn tafel fêteerde met zendtijd op prime time zonder een kritische noot van de VARA.  Kennelijk wil men bij DWDD met zwaar geschut de feiten door de strot geduwd krijgen.

Het liegen van de journalistiek is niet te handhaven. Het bloedvergieten is weerzinwekkend. Of het nu GeenStijl is of de Volkskrant of het NRC of AD of Trouw of De Wereld Draait Door of De Joop, de Jihad trekt zich helemaal geen ene reet aan van vrije meningsuiting. Bovendien zijn er door de voortbouwende misdrijven van de journalisten ook anderen die klappen mogen komen uitdelen. De Telegraaf verspreidt al vanaf 1922 nepnieuws over en propaganda voor de helden van Wilders die de grote creatieve breinen zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. GeenStijl hoeft niet vreemd staan te kijken als iemand een bom onder de redactie legt.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus
Recent Entries
Nazi's reizen naar Palestina
Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog
Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld
Strijd om Tempelberg
Hidde Jan van Koningsveld ende Joden
Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Kees van der Staaij pleegt genocide
Hans Knoop collega Pieter Menten
Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert
President Marcon: Joden daders Holocaust
Hidde van Koningsveld terroriseert Joden
Hidde van Koningsveld abnormale Jood
Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden
Hidde van Koningsveld gróte Nazi
Kwade ideeën Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld oren wassen
Hidde van Koningsveld = terrorist
Antisemieten trouwste bondgenoten Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld grote lapzwans
Arnold Karskens steunt terrorisme
Terroristen bedreigen Rechtspraak
Holocaust in the making
GeenStijl bedreigt #veteranendag
Hoge Raad steunt genocide
Hidde van Koningsveld lid club Hitler
Hidde van Koningsveld onverbeterlijke antisemiet
Onderduiken voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld op Jodenjacht
Hidde van Koningsveld blijft Holocaustliegen
WOII koloniale oorlog Israël
Hidde van Koningsveld steunt Nazi's
Hidde van Koningsveld leider terroristische organisatie
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Holocaustles voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld leider Jodenvervolging
Hidde van Koningsveld steunt Holocaust
Zionisten bestelde Holocaust
Viva Donald Trump!
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet