U bent hier: Home / Journalisten liegen big time

Journalisten liegen big time

by J.L. de Kreek — last modified 06-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Nederlandse journalistiek met voorop de prominente journalisten en verslaggevers en opiniemakers die de MSM en de Dagelijkse Standaard rijk zijn liegen big time. Met kennis van de feiten draaien zij iedereen opzettelijk een liederlijke loer om de idealen van de helden van Wilders compleet te realiseren. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust blijken bedacht te zijn door een journalist die al in 1897 iemand als Hitler aan de macht wilde waarmee zijn groep journalisten de Endlösung realiseren kon.

Na de oorlog liegen journalisten met kennis van de feiten over de schuld van de Duitsers aan de Holocaust en over het succes van hun Jodenvervolging. Daarmee persen anderen uit hun groep de Duitsers af om Wiedergutmachung te betalen,  journalisten stemmen daarmee goedkeurend in. Andere geluiden worden onmiddellijk door een horde journalisten de kop in gedrukt. Kijk naar Chris Klomp of Bart Schut. Of Esther Voet bijvoorbeeld die het antisemitisme vindt wanneer de Nazifeiten van de helden van Wilders geopenbaard worden.

Journalisten zijn betrokken bij bedreigingen aan het adres van de Rechtspraak om  handen van bepaalde zaken af te trekken. Andere journalisten publiceren niet daarover en verklaren de boodschapper “koekkoek”. Het liegen van de journalisten gaat bizar ver. In Nederland is al jaren een groep ambtenaren actief die misbruik makend van bevoegdheden minderjarigen roven, gedwongen laten verdwijnen (deed Videla ook in Argentinië, weet u nog wel?!) en misbruiken voor geld. Joris Demmink speelt daarin een rol. Geen journalist heeft het er over terwijl de feiten makkelijk blijken uit verklaringen van de betrokken ambtenaren zelf.

Journalisten liegen ook hooghartig over bijvoorbeeld de aanslagen in de VS 11 september 2001, de grondslagen van de Jihad, de schuld van de journalistiek en politiek aan genocide in Irak, de schuld van Wilders en GeenStijl aan verhoogde terreurdreiging en over HIV als oorzaak van AIDS. Het is al in 1984 in het wetenschappelijke tijdschrift Science bewezen dat AIDS niet wordt veroorzaakt door HIV. De journalistiek zoals iedereen dat kent is één grote leugenfabriek om oorlogsmisdaden, terrorisme en internationale misdrijven voortgaand mogelijk te maken.

Het liegen door journalisten is opzettelijk. Arnold Karskens bijvoorbeeld begint meteen te schelden en dreigen wanneer hij op de feiten gewezen wordt, ook werkt Arnold Karskens samen met oorlogscrimineel Fred Teeven. Voorts misleidt Karskens slachtoffers van Teeven over de oorzaak van hun leed. Bij de Wereld Draait Door ontstaat een heuse vechtpartij wanneer de redactie erop gewezen wordt dat Matthijs van Nieuwkerk met de feiten bekend steeds oorlogscriminelen aan zijn tafel fêteerde met zendtijd op prime time zonder een kritische noot van de VARA.  Kennelijk wil men bij DWDD met zwaar geschut de feiten door de strot geduwd krijgen.

Het liegen van de journalistiek is niet te handhaven. Het bloedvergieten is weerzinwekkend. Of het nu GeenStijl is of de Volkskrant of het NRC of AD of Trouw of De Wereld Draait Door of De Joop, de Jihad trekt zich helemaal geen ene reet aan van vrije meningsuiting. Bovendien zijn er door de voortbouwende misdrijven van de journalisten ook anderen die klappen mogen komen uitdelen. De Telegraaf verspreidt al vanaf 1922 nepnieuws over en propaganda voor de helden van Wilders die de grote creatieve breinen zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. GeenStijl hoeft niet vreemd staan te kijken als iemand een bom onder de redactie legt.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk