U bent hier: Home / Joden zijn gevaarlijk

Joden zijn gevaarlijk

by J.L. de Kreek — last modified 07-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Israël creëert een nieuw beeld van Joden. Joden als initiators van oorlog, terrorisme en Holocaust. Joden als leugenaars en parasieten. Joden als levensbedreigende psychopaten die men dood wenst. Meeste mensen weten niet dat Israël eind 19e eeuw een scheuring in het Jodendom veroorzaakt heeft. Meeste mensen weten ook niet dat Israël achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zit. Het bestuurlijk lichaam van Israël is opgericht te Basel 1897.

Israël heeft vanaf de oprichting de realisatie van de Endlösung, de Holocaust en de Exodus als oorlogsdoel gesteld. De leiders hierin waren journalisten en worden door Geert Wilders bewondert als helden. Israël is de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust in 1897 begonnen. De toenmalige leider van Israël heeft al in 1895 de Holocaust bedacht. Hij heeft zijn idee voor de uitroeiing van Joden gedeeld met het wereldhuis van de familie Rothschild. Iedereen kan deze feiten kennen door de documenten te lezen die door de oprichters van Israël zijn geschreven.

Hitler, de kampen, de slavenarbeid, de antisemieten, gedwongen deportaties per treinen, bruut geweld, het vernietigen van Joden, het is allemaal bedacht, geregeld en betaald door de leiders van Israël. Stuk voor stuk waren het schrijvers, opiniemakers of journalisten. Mensen als Esther Voet, Bart Schut, Lodewijk Asscher, Leon de Winter, Harry Mulisch, Hans Knoop. Allemaal mensen die met kennis van de feiten liegen en bedriegen in verband met de Israëlische grondslag van de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en naoorlogs terrorisme. Het terrorisme van Islamitische Staat is terrorisme van de vrienden van Israël.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus