U bent hier: Home / Bart Mos bedreigt Joden

Bart Mos bedreigt Joden

by J.L. de Kreek — last modified 09-04-2017 09:00
Opgeslagen onder:

Bart Mos van de Telegraaf bedreigt Joden. Bart Mos is via Twitter er meerdere keren op gewezen dat de Telegraaf al in 1922 in bezit was van de plannen voor de Holocaust en in de krant daarover laaiend enthousiast was. Ook is Bart Mos gewezen op het naoorlogse Holocaustbedrog van de krant en de waarheid en feiten in verband met 9/11, en dat Bart Mos als leugenjournalist bijdraagt aan de voortbouwende Holocaust. Meeste mensen weten niet dat de Holocaust niet voorbij is. Bart Mos van de Telegraaf weet dit wel. Bart Mos is de feiten getoond die dit bewijzen.

In reactie op de boodschappen aan Bart Mos besloot Bart Mos een voor Joden bedreigende houding aan te nemen door het twitter-account wat hem op de hoogte van de feiten brengt te blokkeren en zelfs op te laten schorten, en verder zijn gang te gaan.

Deze houding van Bart Mos is zeer bedreigend en overigens beledigend voor Joden mede omdat de Telegraaf al in 1922 een zeer prominente rol speelde in verband met de voorbereidingen op de Holocaust die meer dan honderdduizend Nederlandse Joden het leven heeft gekost. 

Zoals internetters weten maakt Bart Mos ook anderszins jacht op Joden. Zo is de Joodse journalist Micha Kat het slachtoffer van de voortdurende hetze van Bart Mos tegen hem. Het liegen en bedriegen van Bart Mos in de Telegraaf en via andere media heeft onweerlegbaar tot doel bij te dragen aan de machinaties van de vrienden van de Telegraaf om de idealen van de geestelijk vaders van de Holocaust volledig te realiseren. Dat de creatieve breinen van de Holocaust journalisten blijken te zijn is een meer dan saillant detail. Bart Mos doet zich voor als professioneel journalist terwijl hij de leugenpers aanvoert met als kennelijk oogmerk de strijd van de Nazi's van vandaag tegen de Joden en andere minderheden te ondersteunen. 

Bart Mos van de Telegraaf staat niet alleen in zijn misdaden. De Telegraaf is van de Telegraaf Media Groep. GeenStijl is ook van de Telegraaf Media Groep. Bart Bos bericht ook niet de feiten waaruit blijkt dat GeenStijl in samenwerking met Wilders de Staat benadeelt bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. Voorts is Telegraaf-eigenaar John de Mol tevens financier van het terrorisme van Rita Verdonk & co. Ook heeft Bart Mos het niet over de bedreigingen met 'dire consequences' van zijn vrienden in crime aan het adres van de Rechtspraak om het Holocaustbedrog van de Telegraaf & co te ontkennen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk