U bent hier: Home / Geert Wilders tekent doodvonnis

Geert Wilders tekent doodvonnis

by J.L. de Kreek — last modified 10-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Met het media breed opgepikte initiatief van Geert Wilders om een vervolg op FITNA uit te brengen heeft Geert Wilders zijn doodvonnis getekend. De kogel voor Wilders kan nu ook gewoon vanuit de loop van Defensie komen. Met FITNA I heeft Geert Wilders 18 april 2008 een succesvolle aanslag gepleegd op Nederlandse en NATO militairen in Afghanistan. Twee doden, twee zwaargewond, grote materiële schade. Wilders was vooraf gewaarschuwd voor de risico's van zijn negativiteit. GeenStijl liet in der tijd blijken blij te zijn met het succes van de aanslag, “eindelijk FITNA maakt slachtoffers” meldt Fleischbaum tendenties, ongefundeerd en nodelooskwetsend.

In 2010 en 2011 zijn pogingen gedaan Wilders hiervoor te laten aanhouden. Iedereen heeft daarvan getuige kunnen zijn middels de live stream van het eerste proces tegen Geert Wilders in Amsterdam. De Officier van Justitie heeft naar aanleiding van de aangifte tegen Wilders 10 juli 2013 laten weten dat op grond van rapportages over het niveau van terrorismebedreiging in Nederland daarbij mogelijk valt aan te nemen dat de door Wilders uitgedragen standpunten op dit vlak – waar de film FITNA onder valt- de dreiging van terrorisme in Nederland hebben doen toenemen.

Het desbetreffende ambtsbericht staat op www.proceswilders.nl. Aangenomen kan en mag worden dat Wilders bekend is met de klachten over hem omdat de bijpassende producties onderdeel uitmaken van de strafzaken tegen hem. In ieder geval kan en mag worden aangenomen dat de redactie van GeenStijl bekend is met deze feiten omdat Pritt en het overige tuig van TMG in al die jaren voortgaand op de feiten zijn gewezen en de feiten willens en wetens negeren. Dat juist TMG zo diep bij Geert Wilders in het 'arschlog' zit is niet toevallig. Geert Wilders bewondert twee journalisten die de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging blijken te zijn

De groep van deze helden van Wilders blijken in 1922 en 1924 te zijn geholpen door medewerkers van de Telegraaf bij het verspreiden van de plannen voor oorlog en Holocaust. Iedereen weet dat TMG de Duitsers de schuld geeft van WOII en de Jodenvervolging van 1940-1945 terwijl de medewerkers van de Telegraaf al in 1922 betrokken waren bij de voorbereidingen. WOII en de Holocaust is het werk van de groep volgers van de helden van Geert Wilders en de Telegraaf Media Groep. Met FITNA the sequel draagt Wilders bij aan de complete realisatie van de idealen van zijn helden waaronder separatie van alle minderheden en Holocaust 2.0 door met een filmisch bouwwerk van leugens de geesten rijp te maken voor het 'ausrotten' van de Islam en Arabieren.

Dat Wilders een terroristische leugenaar is en dat de Telegraaf Media Groep hem daarin over de volle breedte ondersteunt blijkt uit de aanslagen in de VS 11 september 2001. Wilders begint FITNA met deze aanslagen. Iedereen met genoeg hersencellen om niet in de keuken te schijten kan begrijpen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort en dat het zeer onwaarschijnlijk is dat de zogenaamde vliegtuigen daadwerkelijk vliegtuigen waren. De vliegtuigen gedroegen zich immers als kruisraketten tijdens de inslag met de torens van de Twin Towers, en om torens als de Twin Towers te laten instorten zoals ze ingestort zijn is het vermogen van een (kleine) atoombom noodzakelijk. In FITNA I geeft Wilders de zogenaamde Arabische kapers de schuld. TMG met GeenStijl en Bart Mos voorop, steunen Wilders daarin.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus