U bent hier: Home / Joris Demmink eet kinderen

Joris Demmink eet kinderen

by J.L. de Kreek — last modified 11-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De door Wim Dankbaar gepubliceerde kluisverklaring maakt het denkbaar dat onderzoeksjournalist Micha Kat gelijk heeft wanneer hij schrijft dat Joris Demmink baby's aan stukken snijdt en opeet. Tot nu leek het alsof Micha Kat raak kletst over speculaties waarvoor elk bewijs ontbreekt. Onbedoeld heeft Wim Dankbaar met de kluisverklaring in de zaak van de moord op Marianne Vaatstra het redelijke vermoeden gewekt dat Joris Demmink inderdaad een kannibaal is.

Marianne Vaatstra is vermoord in de caravan van ene W.H. Dat verklaart een getuige die onbedoeld dit heeft zien gebeuren. Tot de kluisverklaring van Wim Dankbaar leek het ook ondenkbaar dat Wim Dankbaar gelijk zou hebben dat de top van justitie dermate corrupt is dat het minderjarigen laat vermoorden en anderen ervoor laat opdraaien. Nu met de verklaring is helemaal niet ondenkbaar dat er in hogere kringen een 'snuff movie' circuleert van de moord op Marianne Vaatstra. Voorts heeft Joris Demmink ambtelijk leiding gegeven aan de Nederlandse kinderbescherming wat zich reeds jaren onder ogen van Chris Klomp schuldig maakt aan opzettelijke toevoeging van leed aan minderjarigen zelfs tot de dood erop volgt.

Deze kinderbescherming waarvoor Joris Demmink ambtelijk verantwoordelijk is geweest laat kennelijk ook 'snuff movies' maken van de verkrachting van minderjarigen in door de jeugdbescherming beheerde instellingen. Personen die getuigen zijn geweest van verkrachtingen in de instellingen van de kinderbescherming onder oog van de bewakingscamera's, verklaren dat niemand iets tegen die verkrachtingen doet. Verder is bekend dat de Nederlandse kinderbescherming waarvoor Joris Demmink ambtelijk verantwoordelijk geweest is zelfs baby's onder valse voorwendselen rooft en misbruikt om vervolgens ouders onrechtmatig uit de ouderlijk macht te ontheffen en het kind gedwongen te laten verdwijnen.

De misdrijven die in Nederland onder leiding van Joris Demmink op grote schaal gepleegd zijn en worden moeten gekwalificeerd worden als internationale misdrijven en extreem pervers. In Argentinië onder regiem van Videla verdwenen mensen per vliegtuig in zee. Onder Joris Demmink verdwijnen kinderen gedwongen door de jeugdbescherming en worden ze verkracht of anderszins misbruik door de grote groep ambtenaren waaraan Joris Demmink als SG leiding gegeven heeft. Betekent natuurlijk niet meteen dat thans is bewezen dat Micha Kat gelijk heeft wanneer hij zegt dat Joris Demmink aan stukken snijdt en opeet.

De door Win Dankbaar gepubliceerde kluisverklaring bewijst wel dat Joris Demmink mogelijk betrokken is bij de moord op Marianne Vaatstra en in ieder geval dat er bij de top van justitie dermate perverse geesten rond lopen dat zij een ander voor die moord op laten draaien. Door de kluisverklaring van Wim Dankbaar moet het onderzoek naar de moord op Marianne Vaatstra helemaal opnieuw. De kluisverklaring laat ook een ander licht schijnen op de veroordeling van Maurice de Hond in verband met de Klusjesman, en geeft zelfs ruimte voor de gedachte dat Micha Kat misschien ook gelijk heeft met zijn satanische kijk op Joris Demmink en zijn vrienden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk