U bent hier: Home / Joris Demmink eet kinderen

Joris Demmink eet kinderen

by J.L. de Kreek — last modified 11-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De door Wim Dankbaar gepubliceerde kluisverklaring maakt het denkbaar dat onderzoeksjournalist Micha Kat gelijk heeft wanneer hij schrijft dat Joris Demmink baby's aan stukken snijdt en opeet. Tot nu leek het alsof Micha Kat raak kletst over speculaties waarvoor elk bewijs ontbreekt. Onbedoeld heeft Wim Dankbaar met de kluisverklaring in de zaak van de moord op Marianne Vaatstra het redelijke vermoeden gewekt dat Joris Demmink inderdaad een kannibaal is.

Marianne Vaatstra is vermoord in de caravan van ene W.H. Dat verklaart een getuige die onbedoeld dit heeft zien gebeuren. Tot de kluisverklaring van Wim Dankbaar leek het ook ondenkbaar dat Wim Dankbaar gelijk zou hebben dat de top van justitie dermate corrupt is dat het minderjarigen laat vermoorden en anderen ervoor laat opdraaien. Nu met de verklaring is helemaal niet ondenkbaar dat er in hogere kringen een 'snuff movie' circuleert van de moord op Marianne Vaatstra. Voorts heeft Joris Demmink ambtelijk leiding gegeven aan de Nederlandse kinderbescherming wat zich reeds jaren onder ogen van Chris Klomp schuldig maakt aan opzettelijke toevoeging van leed aan minderjarigen zelfs tot de dood erop volgt.

Deze kinderbescherming waarvoor Joris Demmink ambtelijk verantwoordelijk is geweest laat kennelijk ook 'snuff movies' maken van de verkrachting van minderjarigen in door de jeugdbescherming beheerde instellingen. Personen die getuigen zijn geweest van verkrachtingen in de instellingen van de kinderbescherming onder oog van de bewakingscamera's, verklaren dat niemand iets tegen die verkrachtingen doet. Verder is bekend dat de Nederlandse kinderbescherming waarvoor Joris Demmink ambtelijk verantwoordelijk geweest is zelfs baby's onder valse voorwendselen rooft en misbruikt om vervolgens ouders onrechtmatig uit de ouderlijk macht te ontheffen en het kind gedwongen te laten verdwijnen.

De misdrijven die in Nederland onder leiding van Joris Demmink op grote schaal gepleegd zijn en worden moeten gekwalificeerd worden als internationale misdrijven en extreem pervers. In Argentinië onder regiem van Videla verdwenen mensen per vliegtuig in zee. Onder Joris Demmink verdwijnen kinderen gedwongen door de jeugdbescherming en worden ze verkracht of anderszins misbruik door de grote groep ambtenaren waaraan Joris Demmink als SG leiding gegeven heeft. Betekent natuurlijk niet meteen dat thans is bewezen dat Micha Kat gelijk heeft wanneer hij zegt dat Joris Demmink aan stukken snijdt en opeet.

De door Win Dankbaar gepubliceerde kluisverklaring bewijst wel dat Joris Demmink mogelijk betrokken is bij de moord op Marianne Vaatstra en in ieder geval dat er bij de top van justitie dermate perverse geesten rond lopen dat zij een ander voor die moord op laten draaien. Door de kluisverklaring van Wim Dankbaar moet het onderzoek naar de moord op Marianne Vaatstra helemaal opnieuw. De kluisverklaring laat ook een ander licht schijnen op de veroordeling van Maurice de Hond in verband met de Klusjesman, en geeft zelfs ruimte voor de gedachte dat Micha Kat misschien ook gelijk heeft met zijn satanische kijk op Joris Demmink en zijn vrienden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Nazi's reizen naar Palestina
Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog
Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld
Strijd om Tempelberg
Hidde Jan van Koningsveld ende Joden
Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Kees van der Staaij pleegt genocide
Hans Knoop collega Pieter Menten
Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert
President Marcon: Joden daders Holocaust
Hidde van Koningsveld terroriseert Joden
Hidde van Koningsveld abnormale Jood
Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden
Hidde van Koningsveld gróte Nazi
Kwade ideeën Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld oren wassen
Hidde van Koningsveld = terrorist
Antisemieten trouwste bondgenoten Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld grote lapzwans
Arnold Karskens steunt terrorisme
Terroristen bedreigen Rechtspraak
Holocaust in the making
GeenStijl bedreigt #veteranendag
Hoge Raad steunt genocide
Hidde van Koningsveld lid club Hitler
Hidde van Koningsveld onverbeterlijke antisemiet
Onderduiken voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld op Jodenjacht
Hidde van Koningsveld blijft Holocaustliegen
WOII koloniale oorlog Israël
Hidde van Koningsveld steunt Nazi's
Hidde van Koningsveld leider terroristische organisatie
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Holocaustles voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld leider Jodenvervolging
Hidde van Koningsveld steunt Holocaust
Zionisten bestelde Holocaust
Viva Donald Trump!
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet