U bent hier: Home / Bijltjesdag voor Sylvana Simons

Bijltjesdag voor Sylvana Simons

by J.L. de Kreek — last modified 12-04-2017 12:00
Opgeslagen onder:

Sylvana Simons maakt zich kennelijk opzettelijk schuldig aan uitlokken van racisme door het verschaffen van valse inlichtingen. Sylvana Simons is als dader schuldig aan de strotvloed van haatmail die ze te verwerken krijgt naar aanleiding van haar zieke egocentrische optreden in de media. Sylvana Simons is blond en blank en heeft het bloed van een roodnek door haar aderen stromen.

De irritaties in verband met Sylvana Simons kwamen niet voor het eerst toen zij viel over het woord “zwartjes” van Martin Šimek aan de tafel van de Wereld Draait Door. Martin Šimek vertelde het verhaal van de “zwartjes” die aanspoelen op het strand van Italië. Simons maakte zich onmiddellijk druk over het woord “zwartjes” en destileerde daar onderliggend racisme uit. Sylvana Simons heeft het met geen woord gehad over de “zwartjes” die in Libië ouderwets gelyncht zijn nadat de vrienden van Matthijs van Nieuwkerk de Libische leider Khadaffi hadden vermoord.

Slavenhandel is weer normaal in Noord Afrika omdat de coalitie troepen van de vrienden van Matthijs van Nieuwkerk Irak, Libië, Syrië zijn komen bevrijden met hun kruisvaarderslegers. Het gezeik van Sylvana Simons over een paar woordjes die met medeleven gebruikt werden is omdat Sylvana Simons alleen aan zichzelf denkt. Niet dat het zielig was dat de mensen die aanspoelen aan het strand van Italië een donkere huidskleur hebben. Het zijn wéér “zwartjes” die verzuipen door de schuld van blanke kaaskoppen als Matthijs van Nieuwkerk, Thierry Baudet en Jack de Vries met zijn flaporen.

In plaats dat Silvana Simons haar plek aan de tafel van DWDD gebruikt om Matthijs van Nieuwkerk eloquent in zijn bek te schijten dient Silvana Simons haar blanke 'overlord' door Martin Šimek over het woord "zwartjes" de mond te snoeren zodat de schuld van de VARA aan die verzuipende “zwartjes” niet aan de orde komt. Al de mensen die nu worden vervolgd voor het uitschelden van Sylvana Simons moeten worden vrij gesproken omdat Silvana Symons als professionele Grote Hoer de shit aan zichzelf te danken heeft. Grote Hoer is een Bijbelse term die niet alleen op Blanke Teven van toepassing is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Nazi's reizen naar Palestina
Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog
Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld
Strijd om Tempelberg
Hidde Jan van Koningsveld ende Joden
Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Kees van der Staaij pleegt genocide
Hans Knoop collega Pieter Menten
Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert
President Marcon: Joden daders Holocaust
Hidde van Koningsveld terroriseert Joden
Hidde van Koningsveld abnormale Jood
Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden
Hidde van Koningsveld gróte Nazi
Kwade ideeën Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld oren wassen
Hidde van Koningsveld = terrorist
Antisemieten trouwste bondgenoten Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld grote lapzwans
Arnold Karskens steunt terrorisme
Terroristen bedreigen Rechtspraak
Holocaust in the making
GeenStijl bedreigt #veteranendag
Hoge Raad steunt genocide
Hidde van Koningsveld lid club Hitler
Hidde van Koningsveld onverbeterlijke antisemiet
Onderduiken voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld op Jodenjacht
Hidde van Koningsveld blijft Holocaustliegen
WOII koloniale oorlog Israël
Hidde van Koningsveld steunt Nazi's
Hidde van Koningsveld leider terroristische organisatie
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Holocaustles voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld leider Jodenvervolging
Hidde van Koningsveld steunt Holocaust
Zionisten bestelde Holocaust
Viva Donald Trump!
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet