U bent hier: Home / Bijltjesdag voor Sylvana Simons

Bijltjesdag voor Sylvana Simons

by J.L. de Kreek — last modified 12-04-2017 12:00
Opgeslagen onder:

Sylvana Simons maakt zich kennelijk opzettelijk schuldig aan uitlokken van racisme door het verschaffen van valse inlichtingen. Sylvana Simons is als dader schuldig aan de strotvloed van haatmail die ze te verwerken krijgt naar aanleiding van haar zieke egocentrische optreden in de media. Sylvana Simons is blond en blank en heeft het bloed van een roodnek door haar aderen stromen.

De irritaties in verband met Sylvana Simons kwamen niet voor het eerst toen zij viel over het woord “zwartjes” van Martin Šimek aan de tafel van de Wereld Draait Door. Martin Šimek vertelde het verhaal van de “zwartjes” die aanspoelen op het strand van Italië. Simons maakte zich onmiddellijk druk over het woord “zwartjes” en destileerde daar onderliggend racisme uit. Sylvana Simons heeft het met geen woord gehad over de “zwartjes” die in Libië ouderwets gelyncht zijn nadat de vrienden van Matthijs van Nieuwkerk de Libische leider Khadaffi hadden vermoord.

Slavenhandel is weer normaal in Noord Afrika omdat de coalitie troepen van de vrienden van Matthijs van Nieuwkerk Irak, Libië, Syrië zijn komen bevrijden met hun kruisvaarderslegers. Het gezeik van Sylvana Simons over een paar woordjes die met medeleven gebruikt werden is omdat Sylvana Simons alleen aan zichzelf denkt. Niet dat het zielig was dat de mensen die aanspoelen aan het strand van Italië een donkere huidskleur hebben. Het zijn wéér “zwartjes” die verzuipen door de schuld van blanke kaaskoppen als Matthijs van Nieuwkerk, Thierry Baudet en Jack de Vries met zijn flaporen.

In plaats dat Silvana Simons haar plek aan de tafel van DWDD gebruikt om Matthijs van Nieuwkerk eloquent in zijn bek te schijten dient Silvana Simons haar blanke 'overlord' door Martin Šimek over het woord "zwartjes" de mond te snoeren zodat de schuld van de VARA aan die verzuipende “zwartjes” niet aan de orde komt. Al de mensen die nu worden vervolgd voor het uitschelden van Sylvana Simons moeten worden vrij gesproken omdat Silvana Symons als professionele Grote Hoer de shit aan zichzelf te danken heeft. Grote Hoer is een Bijbelse term die niet alleen op Blanke Teven van toepassing is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus