U bent hier: Home / Bijltjesdag voor Sylvana Simons

Bijltjesdag voor Sylvana Simons

by J.L. de Kreek — last modified 12-04-2017 12:00
Opgeslagen onder:

Sylvana Simons maakt zich kennelijk opzettelijk schuldig aan uitlokken van racisme door het verschaffen van valse inlichtingen. Sylvana Simons is als dader schuldig aan de strotvloed van haatmail die ze te verwerken krijgt naar aanleiding van haar zieke egocentrische optreden in de media. Sylvana Simons is blond en blank en heeft het bloed van een roodnek door haar aderen stromen.

De irritaties in verband met Sylvana Simons kwamen niet voor het eerst toen zij viel over het woord “zwartjes” van Martin Šimek aan de tafel van de Wereld Draait Door. Martin Šimek vertelde het verhaal van de “zwartjes” die aanspoelen op het strand van Italië. Simons maakte zich onmiddellijk druk over het woord “zwartjes” en destileerde daar onderliggend racisme uit. Sylvana Simons heeft het met geen woord gehad over de “zwartjes” die in Libië ouderwets gelyncht zijn nadat de vrienden van Matthijs van Nieuwkerk de Libische leider Khadaffi hadden vermoord.

Slavenhandel is weer normaal in Noord Afrika omdat de coalitie troepen van de vrienden van Matthijs van Nieuwkerk Irak, Libië, Syrië zijn komen bevrijden met hun kruisvaarderslegers. Het gezeik van Sylvana Simons over een paar woordjes die met medeleven gebruikt werden is omdat Sylvana Simons alleen aan zichzelf denkt. Niet dat het zielig was dat de mensen die aanspoelen aan het strand van Italië een donkere huidskleur hebben. Het zijn wéér “zwartjes” die verzuipen door de schuld van blanke kaaskoppen als Matthijs van Nieuwkerk, Thierry Baudet en Jack de Vries met zijn flaporen.

In plaats dat Silvana Simons haar plek aan de tafel van DWDD gebruikt om Matthijs van Nieuwkerk eloquent in zijn bek te schijten dient Silvana Simons haar blanke 'overlord' door Martin Šimek over het woord "zwartjes" de mond te snoeren zodat de schuld van de VARA aan die verzuipende “zwartjes” niet aan de orde komt. Al de mensen die nu worden vervolgd voor het uitschelden van Sylvana Simons moeten worden vrij gesproken omdat Silvana Symons als professionele Grote Hoer de shit aan zichzelf te danken heeft. Grote Hoer is een Bijbelse term die niet alleen op Blanke Teven van toepassing is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk