U bent hier: Home / Herzl bewijst gelijk Le Pen

Herzl bewijst gelijk Le Pen

by J.L. de Kreek — last modified 12-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

In de beste tradities van het Holocaustbedrog valt de internationale pers over Marine Le Pen die op de Franse TV verklaart dat Frankrijk niet verantwoordelijk was voor de beruchte razzia in het Parijse Velodrome d'Hiver. Journalist Theodor Herzl bewijst met zijn publicaties dat Marine Le Pen gelijk heeft. Theodor Herzl is ook de oprichter van Vereniging Erez Israël en heeft in 1895 reeds de Endlösung en Holocaust bedacht. Herzl en zijn groep zijn verantwoordelijk voor de voorbereidingen en de selectie van de antisemieten voor de uitvoering.

Geslagen met consent van de Nazi's.Het staat allemaal met concrete authentieke documenten aangetoond op www.holocaustles.nl en www.holocaustverklaard.nl. Het is allemaal niet moeilijk te begrijpen. Herzl heeft de naam Israël gestolen van de Joden. Israël is de naam van de Joden. Niet de naam van een Staat. Herzl bedoelde met Israël een wereldgetto te stichten. De patroon van Herzl is het wereldhuis van de familie Rothschild. Deze familie wil al sinds de 17e eeuw als vorst regeren over alle Joden. Vroeger hield deze familie Joden in Oost Europa in getto's gegijzeld.

Herzl was een prominent journalist. Hij publiceerde in talrijke kranten en bladen en had een grote invloed op de publieke opinie. Herzl stond aan de basis van de meest krachtige antisemitische lobby na de Franse Revolutie. Door de Franse Revolutie verdampte het antisemitisme in West Europa. Herzl en zijn vrienden bevestigen dit in hun publicaties. Ook concluderen zij dat er meer antisemitisme moet komen omdat dit hun zaak dient.

Herzl en zijn groep zijn door journalisten ondersteund bij het voorbereiden van hun plannen en het journalistiek verhelen van hun misdaden. De actuele oorlogen in Moslimlanden en de hetze van Geert Wilders en de Telegraaf media Groep tegen de Islam en de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 bouwen allemaal voort op de successen van de grote groep terroristisch geïnspireerde journalisten die met elkaar de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust geregeld hebben, en daarover na de oorlog keihard liegen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk