U bent hier: Home / Bijltjesdag voor Arnold Karskens

Bijltjesdag voor Arnold Karskens

by J.L. de Kreek — last modified 13-04-2017 06:00

Volgens oorlogscorrespondent Arnold karskens op Twitter klinkt de slogan 'Islam is liefde' na de zoveelste terroristische aanslag even verdacht als 'Arbeid maakt vrij'. Vanuit Joods perspectief betekent dit dat Arnold Karskens een laf kaalkopje is wat aan de hoogste boom moet worden opgeknoopt. Arnold Karskens levert in ieder geval sinds maart 2003 propaganda voor de terroristische organisatie van Fred Teeven & co.

Arnold Karskens is een journalist die beroepshalve liegt over de vijand van de Staat om personen te faciliteren die misbruik makend van bevoegdheden oorlogen en genocide in Moslimlanden begaan. Ook verzwijgt Arnold Karskens met kennis van de feiten dat journalisten en niet Hitler of Eichmann of Reinhard Heydrich de creatieve breinen zijn van de Endlösung. De Endlösung en de Holocaust zijn bedacht door de helden van Wilders die in hun plannen zijn gevolgd door Hitler en Eichmann en Heydrich. Arnold karskens weet dit want het staalharde bewijs staat al een tijd op internet en hij is erop gewezen.

Arnold Karskens wil niet weten dat zijn vriend Fred Teeven betrokken is bij genocide in Irak. Toen het Arnold Karskens persoonlijk verteld werd bij één of andere nacht van de vrede in Odeon te Amsterdam begon Arnold Karskens te schelden en te dreigen. De bewijzen van de genocide van Fred Teeven en ook Joris Demmink in Irak zijn overweldigend en Arnold Karskens als journalistiek professional verdient zijn geld met de verbreiding van valse inlichtingen ten behoeve van het terrorisme en de internationale misdrijven van deze heren. Dat geldt ook voor de bespreking van de aanslagen in de VS 11 september 2001 door Arnold Karskens.

Iedereen met het verstand van een amoebe kan met Google de feiten over de aanslagen in de VS 11 september 2001 vinden. Er zijn zo ontiegelijk veel deskundigen die aan de hand van universele wetten laten zien dat het officiële verhaal over die aanslagen complete onzin is. Het is technisch niet mogelijk wat officieel beweerd wordt. Hoeveel jaar geleden was dat ook al weer? Dat Arnold Karskens geen enkel verband legt tussen zijn propaganda of nepnieuws en de dreigingen van Jihad is dan nog eens extra beschadigend voor de algemene veiligheid. Door personen als Arnold Karskens zijn autoriteiten onbekend met de onzichtbare vijand die schuld heeft aan de succesvolle aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij Schouwink en van Uhm zijn gesneuveld. De journalistiek van Arnold Karkens is een misdrijf tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus