U bent hier: Home / Saskia Belleman aan het gas

Saskia Belleman aan het gas

by J.L. de Kreek — last modified 14-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Telegraaf is in ieder geval sinds 1922 betrokken bij het voortbouwend werk van de Nazi's. De Nazi's zijn helemaal niet verslagen na de Tweede Wereldoorlog. De Nazi's hebben de Tweede Wereldoorlog gewonnen en heten nu Saskia Belleman, Bart Mos, Ebru Uhmar, GeenStijl en Telegraaf. John de Mol dreigt de baas te worden van de Nazi's met zijn jacht op de aandelen van TMG. De Holocaust blijkt door journalisten te zijn bedacht.

Meer precies is de Holocaust bedacht door de prominente journalist Theodor Herzl. Hij schrijft het in zijn dagboeken die de Telegraaf in 1922 in bezit had. In die dagboeken heeft Herzl ook zijn verdere idee over de finale oplossing geschreven. Het is helemaal niet moeilijk aan de publicaties van Theodor Herzl te zien dat hij te Parijs 08 juni 1895 het fundament voor de Holocaust heeft gelegd. Hij schrijft het volgende in een bericht aan het Wereldhuis van de Familie Rothschild:In de Telegraaf dinsdag 30 mei 1922 en zaterdag 03 mei 2924 schrijft de Telegraaf over "de vreedzame verovering van Palestina voor het Joodsche volk" en de voorzienigheid van collega journalist Herzl. Het was geen vreedzame verovering van Palestina voor Joden, de voorzienigheid van Herzl was de gewelddadige Endlösung door journalisten. Na de oorlog liegen journalisten als Saskia Belleman en Bart Mos keihard de waarheid terwijl het Holocaustbedrog van de Nederlandse journalistiek onweerlegbaar is. Sommige mensen nemen de Holocaust persoonlijk omdat het was gericht tegen Joodse leden van de familie.

Dat dan ook nog eens blijkt dat de geestelijk vader van de Holocaust de held van Wilders is die minder Marokkanen wil en de Telegraaf niet schrijft over de schuld van Wilders aan de dood van Mark Schouwink en Dennis van Uhm 18 april 2006, versterkt het beeld van Saskia Belleman en Bart Mos dat ook zij gewillig betrokken zijn bij 'the compleat realistion of the ideals of Herzl and Jabotinsky'.

Wie even de moeite neemt begrijpend te lezen ziet dat Herzl en Jabotinsky vertegenwoordigers zijn van Satan op aarde. Herzl en Jabotinsky waren journalisten, schrijvers, opiniemakers met een grote invloed op de samenleving in Europa omdat zij door heel Europa de opinie domineerde. Ook kwamen zij geregeld over de vloer bij politici. Deuren gingen voor hen open want zij waren zogenaamd Joden. Herzl wilde alle Joden laten bekeren tot het Katholicisme. Toen de Paus niet meewerkte bedacht hij de Endlösung met treinen en kampen en antisemieten die de Joodse massa als slaven houden.

Jabotinsky is de oprichter van de Bruinhemden waarvan het uniform gekopieerd is door de SA. Hitler en Heyndrich en Eichmann hadden welhaast alles gekopieerd van de helden van Wilders. Hitler kreeg zijn geld uit Amerika van de vrienden van de patroon van de helden van Wilders. Auschwitz is gebouwd op particulier initiatief van de onderneming van de patroon van de helden van Wilders. De locatie was al in 1933 uitgekozen door de paramilitaire Bruinhemden van de helden van Geert Wilders. De Telegraaf en GeenStijl en Ebru Uhmar zitten vuistdiep in het kontgat van de man die de grote initiators van WOII en de Holocaust als helden ziet.

Hoewel Leon de Winter en Esther Voet of Hans Knoop het niet schrijven zijn het vanzelfsprekend Joden die van het voortkankerend Nazisme de eerste hinder ondervinden. De Telegraaf vertelt het niet en ook de zogenaamde Joden van Buitenveldert houden de kaken stijf op elkaar in verband met de schuld van de helden van Wilders en journalisten van de Telegraaf aan de Holocaust. Zo Joods als Buitenveldert is had ten minste één Jood moeten begrijpen dat de Holocaust niet voorbij is en dat Herzl, Jabotinsky en de Telegraaf met de Joodse Staat het wereldgetto gebouwd hebben waar de Joden finaal geholocaust zullen worden als rituele opmaat naar de kroning van een Rothschild tot Eerste Prins van Israël.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus