U bent hier: Home / Chris Klomp vriendje Joris Demmink

Chris Klomp vriendje Joris Demmink

by J.L. de Kreek — last modified 17-04-2017 10:55
Opgeslagen onder:

De Nederlander vindt het weerzinwekkend dat Erdogan zoveel macht krijgt van het Turkse volk. Dat is dictatuur. De Nederlander walgt van Vidella die mensen gedwongen liet verdwijnen met het vliegtuig. De Nederlander vindt kindermisbruik de doodstraf waard. De Nederlander is betrokken, en zou altijd Anne Frank in de achterkamer opgenomen hebben. Daarom de oorverdovende stilte in verband met de zware misdrijven van mr. Joris Demmink, oud SG van justitie, prominent lid van de VVD.

De ruimte die Joris Demmink jaren achtereen krijgt om zijn opvallende misdrijven voortgaand te begaan duidt op samenwerking. Chris Klomp van het Algemeen Dagblad slaat zichzelf op zijn borst omdat hij zo'n goede journalist zou zijn. Zóvéél rechtszaken verslagen. Iedereen blij. Publicist Wim Dankbaar heeft onlangs een document gepubliceerd waaruit blijken kan dat Marianne Vaatstra helemaal niet door Jasper S. is vermoord. Chris Klomp doet lacherig daarover. Demmink zou meer weten, volgens Wim Dankbaar.

Er is zoveel meer te vertellen over oud secretaris-generaal Joris Demmink die in zijn ambtelijke rol pendelde tussen het Bureau van de Commandant der Strijdkrachten en zijn eigen kamer bij justitie, terwijl het kabinet zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat het politieke akkoord voor de oorlog in Irak voorbereidt. Chris Klomp vertelt het niet. Balkenende & co hadden beter militair akkoord kunnen gaan, dat was beter geweest voor de veiligheid van de Staat.

Het politiek akkoord van het CDA & VVD voor de illegale oorlog in Irak wordt ook door Joris Demmink gedragen, en door Onno Hoes. Dat politieke akkoord moet worden vervolgd als oorlogsmisdaad. Als iemand zich afvraagt waarom Islamieten een hekel hebben aan homo's moet naar de combinatie Hoes, Demmink en Wabeke gekeken worden. Drie prominente Nederlandse homo's die leiding geven aan de genocide van de Coalitie der Gewilligen in Irak. Joris Demmink was ook SG van Justitie in de tijd dat het meest schandalige beleid in de kinderbescherming is doorgevoerd.

Nederlandse kinderbeschermers zijn de moordcommando's van Joris Demmink die met list en bedrog op grote schaal minderjarigen gedwongen laten verdwijnen en anderszins bij ouders en verzorgers roven en ze misbruiken en mishandelen - ze zijn zelfs in staat de klusjesman medeplichtig te maken. Chris Klomp zwijgt erover, verklaart de deskundige die hem informeert "koekoek", ook wanneer Chris Klomp de feiten onder zijn neus gedrukt krijgt. Zelfs Micha Kat en Wim Dankbaar hebben het niet over de zware misdrijven van Joris Demmink. Micha Kat maakt zich druk om een oud feit wat moeilijk is te bewijzen. Wim Dankbaar vergeet dat hij een amateur is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus